Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Haje Hotel Heerenveen

Haje Hotel Heerenveen  

Algemeen - Leeuwarden

Hotel - Heerenveen

Het Hajé Hotel Heerenveen is gelegen in het prachtige Friesland. Het hotel bevindt zich op korte afstand van de snelwegen A7 en A32. De steden Leeuwarden en Sneek bereik je in ongeveer 20 autominuten. Het hotel biedt gratis wifi en gratis parkeergelegenheid. Wil je een leuke activiteit organiseren zoals schaatsen, golven en zeilen op de Friese meren dan helpt het hotel je graag. De... meer info
vanaf 35 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

302 beoordelingen 7.5

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Friesland Halfpension

2 nachten v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Giethoorn incl. diner

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Giethoorn incl. fietshuur

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Heerenveen (excl. ontbijt)

1 nacht v.a. € 35,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Giethoorn incl. rondvaart

1 nacht v.a. € 50,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Giethoorn incl. rondvaart en fietshuur

2 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 0,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door W.H. Hermens uit Breda, op 22 juli 2018 (Stelletje)

Een reisje naar Giethoorn. Alles was goed verzorgd.

Tip! Giethoorn en een dag naar Leeuwarden. Verder de omgeving Drachten, Schoonhoven.

8,8

Beoordeling door A.H.P. Möller uit Zevenaar, op 22 juli 2018 (Stelletje)

Wij hebben een fijn verblijf gehad dankzij het personeel, onze toegewezen kamer was heel groot, maar gelegen op 1 hoog, net onder het bitumen dak, zonder airco en het was er loeiheet. Gelukkig kregen we een kamer op de begane grond, koel, maar klein en zeer gedateerd. Bedden goed! Alles in het hotel was te koop, overal hingen prijskaartjes aan, ik las op internet dat er gestoeid wordt over nieuwbouw of grote renovatie.

Tip! Jopie Huisman museum in Workum. Museum Joure, met DE museum in een heel leuke winkelstraat met zeer bijzondere klokkenwinkel.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door FTE van Heumen uit Beek, op 13 januari 2019 (Gezin)

Gezellig hotel, goed personeel. Leuke stad en mooie omgeving.

Tip! We zijn naar Joure en Sneek geweest. Een geweldige service dat we die kaartjes voor het openbaar vervoer kregen. We vonden het een erg gezellig hotel vriendelijk personeel, lekker ontbijt heerlijk diner we gaan zeker nog een keer terug. Friesland is erg mooi.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2019 (Stelletje)

Heerenveen ligt centraal in Friesland.

Tip! Oranjewoud is de moeite waard om te bezoeken.

7,4

Beoordeling door H Rijsdijk uit Dordrecht, op 30 december 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door J. Westdorp uit Den Burg, op 29 december 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 december 2018 (Stelletje)

Tip! Slechts 2 nachten in Friesland; bezoek aan Esscher-tentoonstelling in Leeuwarden, Planetarium in Franeker en de kerk in Wiewerd. Alles mooi.

9,2

Beoordeling door LRM Van Bakel uit Hillegom, op 25 december 2018 (Gezin)

Super.

Tip! Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

9,2

Beoordeling door C.G. de Vrieze uit ELST, op 23 december 2018 (Stelletje)

No-nonsens hotel, Eenvoudige inrichting, maar van goede kwaliteit. Alles goed schoon. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt en diner van prima kwaliteit. Fietsen mochten binnen worden gestald.

Tip! We hebben mooie fietstochten gemaakt. Prachtige omgeving. Zeer wisselende landschappen. Heerenveen centrum is dichtbij, er is veel te zien en te beleven.

8,2

Beoordeling door A. Jonker-Veldman uit MONNICKENDAM, op 6 januari 2019 (Gezin)

Het restaurant met uitzicht op de het voorbij razende verkeer en toch geen geluidshinder.

De kamer, te kleine tv.

Tip! Thialf stadion.

7,4

Beoordeling door D Ligtenberg uit Rijssen, op 22 december 2018 (Individueel)

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 december 2018 (Stelletje)

Gezellig hotel en dichtbij de uitvalswegen.

Tip! Heerenveen centrum bezocht. En uiteraard de schitterende stad Leeuwarden bekeken en het was prachtig weer. Natuurlijk op gezellige terrasjes gezeten en gewinkeld. Prachtige winkels. Op de terugweg via Giethoorn. Kortom, heerlijke dagen en héérlijk gegeten in uw hotel.

7

Beoordeling door PLM Rennings uit roosendaal, op 16 december 2018 (Stelletje)

Het mooie Friesland.

Mijn man was 1 dag ziek.

Tip! Sneek is een prachtige plaats.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 december 2018 (Stelletje)

Weekendje weg.

Dat het diner van mindere kwaliteit was voor dat hotel.

Tip! De omgeving was goed.

7,3

Beoordeling door L. Broek uit Hoorn, op 23 december 2018 (Gezin)

De bediening in de keuken, geen verstand van zaken allemaal leerlingen.

Tip! Mooi fiets gebied kom zeker nog een keer terug.

7

Beoordeling door W.T. Wissink uit Wierden, op 13 december 2018 (Gezin)

Gezellig en klantvriendelijk personeel. Samen er lekker tussenuit in een mooie plaats. Toen wij 's avonds voor de laatste nacht en ontbijt naar huis moesten i.v.m. noodzakelijke vergeten medicijnen hoefden wij de fietshuur en een paar consumpties niet af te rekenen. Top!

Tip! Heerlijk gefietst. Mooie stad.

7,8

Beoordeling door A.J.G. Smeijers uit HILVARENBEEK, op 15 december 2018 (Stelletje)

Zeer royale ruimtes, uitgebreide buffetten en royale porties. Het hotel ligt hoe dan ook gunstig.

Tip! Heerenveen is leuk voor sportliefhebbers. Dichtbij Leeuwarden gelegen, wat een dorado is voor liefhebbers van cultuur.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2018 (Stelletje)

Voor ons was het een nieuwe omgeving.

Vlakbij de autosnelweg, maar dit was niet echt een probleem.

Tip! Een rondvaart door Giethoorn.

8,8

Beoordeling door B. Zollner uit Boskoop, op 4 december 2018 (Stelletje)

Goed verzorgd, vriendelijk personeel. Heel diervriendelijk, onze hond was geen enkel probleem.

Tip! Heel veel te zien in omliggende dorpjes en ook Heereveen is zeer de moeite waard.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2018 (Stelletje)

Goed eten en vriendelijk personeel.

Het geluid van de autoweg.

Tip! Mooi om in de omgeving te fietsen.

7,4

Beoordeling door A. Smith uit Epe, op 21 december 2018 (Stelletje)

Ontbijt en vriendelijkheid.

De kamer was wat gedateerd. Ze gaan renoveren.

Tip! Friesland was leuk om te bezoeken. Gaasterland heel mooi. Ook de steden Heerenveen, Joure, Harlingen en Franeker en zeker Leeuwarden, als cultureel hoofdstad. De moeite waard.

7,2

Beoordeling door LM Leijdekker uit Nieuwerkerk aan den IJssel, op 29 november 2018 (Stelletje)

Leuke inrichting, gezellig.

Tip! We zijn naar Giethoorn geweest, erg leuk!

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 27 november 2018 (Stelletje)

Goed.

Tip! Jammer zoveel wegen in buurt.

7,5

Beoordeling door J Stuurman uit RIDDERKERK, op 25 november 2018 (Groep)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door J.P.A.J van Dongen-Raaimakers uit Berkel-Enschot, op 27 november 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid.

Het eerste ontbijt, dit was niet volledig klaar.

Tip! De omgeving is mooi. Giethoorn is geweldig ook nog dank voor de twee vrij kaarten voor de rondvaart.

8,4

Beoordeling door L van de Kamp uit Huissen, op 21 november 2018 (Stelletje)

Lekker om er een paar dagen met de fiets op uit te gaan.

Tip! De boottocht in Giethoorn is erg leuk.

7,8

Beoordeling door P.A.M van Zon uit Moergestel, op 21 november 2018 (Groep)

De gezelligheid en het lekkere eten.

Tip! We zijn vanuit het hotel naar Giethoorn en Bataviastad geweest.

8,4

Beoordeling door R.J.G.M. Oude Egberink uit Harderwijk, op 16 november 2018 (Gezin)

Fijne accommodatie.

Tip! Het tochtje met de boot in Giethoorn was leuk.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 november 2018 (Stelletje)

Het hotel is gemakkelijk te bereiken aan de rand van de stad. Er is in de omgeving veel te bekijken en veel mogelijkheden om te fietsen.

Er is geen afsluitbare fietsenstalling.

Tip! Giethoorn is heel leuk. De Weerribben route is een aanrader om te fietsen.

7,2

Beoordeling door J Bosklopper uit Dordrecht, op 8 november 2018 (Groep)

7,8

Beoordeling door AJM Pastoors uit Wageningen, op 24 november 2018 (Stelletje)

Prettig verblijf, lekkere douche.

Bij het avondeten kregen we koud vlees.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2018 (Gezin)

Vriendelijk en behulpzaam personeel. De schoonmaak van de kamers waren minder, maar na aangeven van de gebreken, is dit goed opgelost door de medewerkers.

Tip! Goede fietslocatie.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 oktober 2018 (Stelletje)

Centrale ligging, ook vlak bij centrum Heerenveen.

Het was niet schoon, en heel oud allemaal.

6

Beoordeling door A. Schoenmaker uit Den Helder, op 21 november 2018 (Stelletje)

Buffet was erg goed.

Er was het hele weekend geen internet. Giethoorn was het te rustig.

Tip! Het was regenachtig.

6,8

Beoordeling door J. Andringa uit Biddinghuizen, op 22 november 2018 (Stelletje)

De prijs en het rondvaartje Giethoorn maakte veel goed.

Het hotel en de kamer is gedateerd. Nodig toe aan upgrade. Overal op de vloeren lagen kruimels, zowel op de kamer als in de hal en restaurant! Het ontbijt was niet veel bijzonders. Ontbijttafels waren nog vuil van de voorgangers. Bestek was niet compleet.

Tip! Beter schoonmaken, ontbijt wat meer variatie zou een 'luxer' gevoel geven. Was nu net als thuis, alleen smeriger.

5,8

Beoordeling door F.P.M. Caquelein uit Herten, op 21 november 2018 (Gezin)

Het ontbijt.

Hygiëne in de kamer en de versleten indruk van het hotel. Bij de receptie was bij de incheck was er niemand bij de receptie. We hebben moeten bellen met onze mobiele telefoon voordat er eindelijk iemand kwam.

Tip! We gingen varen vanuit Grau. Werkelijk fantastisch. Leeuwarden was ook geweldig.

7

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2018 (Gezin)

Het personeel was erg vriendelijk en deed met de beperkte mogelijkheden erg hun best. De kamer waren schoon en netjes verzorgd.

Het hotel was erg gedateerd maar wel schoon.

Tip! Giethoorn was erg leuk.

7,2

Beoordeling door T Boerman uit geldrop, op 20 september 2018 (Gezin)

Uitstekende dienstverlening.

Verouderde badvoorzieningen.

Tip! Heerenveen was gezellig. De omgeving had goede knooppuntroutes.

7,6

Beoordeling door B Pluim uit Nieuw Pekela, op 20 oktober 2018 (Gezin)

Goed bed en goed eten.

De douche was te klein.

Tip! Giethoorn is erg mooi.

7,5

Beoordeling door A. Verstappen uit Nootdorp, op 12 oktober 2018 (Groep)

Fijne locatie en dicht bij centrum.

Kamer maar 1 stopcontact. Beetje gedateerd alles.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2018 (Gezin)

Even eruit voor een leuke prijs.

Tip! Giethoorn is erg mooi.

7,4

Beoordeling door J.J.M. Peeters uit HORST, op 26 september 2018 (Stelletje)

Heerenveen is een goede locatie en leuke plaats, vlakbij het treinstation.

Voor fietstochten was het minder geslaagd.

Tip! Met de auto naar Leeuwarden, neem je fiets mee en parkeer 5 km voor de stad en fiets dan lekker naar het centrum van Leeuwarden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 september 2018 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door THEODORUS van den Oetelaar uit SCHIJNDEL, op 24 september 2018 (Stelletje)

Fijne kamer, super ontbijt, goed restaurant en leuk personeel!

Tip! Via Afsluitdijk naar Leeuwarden voor de Reuzen. Via het Thialfstadion naar Giethoorn. Het waren 3 hele leuke dagen, in een fijn hotel!

8,8

Beoordeling door W Alblas uit Nieuw-Beijerland, op 8 september 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel. Hotel is goed, maar gedateerd en vraagt om onderhoud.

Tip! Giethoorn is een must en absoluut de moeite waard, we waarderen het dat bij onze boeking een boottocht inclusief was. Verder is het landschap mooier dan we verwacht hadden. Dat ontdekten we rijdend op de binnenwegen van Friesland.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 oktober 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel.

Oubollige kamers, met een slechte douche.

Tip! Giethoorn.

7,4

Beoordeling door D.W. Klanderman Prinsen uit Halle, op 20 september 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door J Noordervliet uit Wijchen, op 16 augustus 2018 (Gezin)

Was nog nooit in Friesland geweest en kon nu twee steden bezoeken Heerenveen en Leeuwarden.

Tip! Friesland is een mooie provincie en wij vinden het aangenaam vertoeven.

7

Beoordeling door HWC Michielsen uit Ravels, op 8 augustus 2018 (Gezin)

De bootreis.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 september 2018 (Stelletje)

Niets.

Smerige kamers en vergane glorie, hotel was smerig en niet gestofzuigd. Badkamer en meubilair vies.

Tip! Aan de omgeving ligt het niet was prima.

5,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2018 (Stelletje)

Eten en ontbijt was erg goed, de locatie ook. Je kan vanuit het hotel diverse grote steden bezoeken en natuurlijk Giethoorn.

Kamers waren oud en erg klein, geen luxe en niet erg schoon en in het hele hotel rook het erg muf.

Tip! Giethoorn is erg leuk om naar toe te gaan. Heerenveen is ook een gezellige stad om te winkelen. En Leeuwarden is ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

7

Beoordeling door JM Raaijmakers uit TILBURG, op 8 augustus 2018 (Stelletje)

Ondanks de slechte verhalen die we vooraf gehoord hadden zijn we zeer tevreden over het hotel. Het is gedateerd maar goed verzorgd en schoon.

Tip! We gingen naar Giethoorn en vonden dat zeer de moeite waard. De omgeving en Heerenveen zijn leuk om te bezoeken.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2018 (Stelletje)

Dat we omliggende Friese dorpjes en steden konden bezoeken.

Dat het hotel aan de snelweg ligt en verder vrij ouderwets was.

Tip! Het is een mooie omgeving.

6

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2018 (Stelletje)

Gelukkig hadden wij ondanks de warmte, een koele kamer. Wij mogen niet klagen en hebben een leuk weekend gehad. Bedankt voor alles en het logeren.

Hotelkamer een beetje gedateerd, maar voor de prijs echt de moeite waard.

Tip! Heerenveen is een leuke stad om te bezichtigen. Het hotel was echt super en het diner ook. Van de boottocht naar Giethoorn hebben wij ook heel erg genoten.

7,8

Beoordeling door J.F. Frankena uit Enschede, op 23 augustus 2018 (Stelletje)

Plezierige sfeer, eten was goed, eenvoudig.

De ligging nabij het kruispunt Heerenveen, is erg lawaaiig.

Tip! Dichtbij Leeuwarden met Friesk Museum en bezienswaardige binnenstad.

8

Beoordeling door J Kuiper uit vlaardingen, op 19 augustus 2018 (Stelletje)

Leuk arrangement.

Bar om 23.00 uur gesloten. Vuile vloerbedekking in kamer.

Tip! Leuke stad Heerenveen met leuke eet gelegenheden.

7,2

Beoordeling door C Scheilen uit Kerkrade, op 19 augustus 2018 (Groep)

Goed hotel en een centrale ligging, goed eten en vriendelijk personeel.

De kamer was niet goed schoon.

Tip! Prima ligging, veel mooie plaatsen in de buurt.

7,6

Beoordeling door GPMM van Schijndel uit Mierlo, op 6 september 2018 (Stelletje)

Dat het hotel dicht bij het centrum is.

Het Hotel heeft een opfris beurt nodig, er waren maar 2 kamermeisjes die het hotel zuiver moesten houden, dat kan echt niet.

Tip! Giethoorn is leuk om te fietsen.

6,5

Beoordeling door H.G Hoebergen uit Helmond, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

Bediening. Eten en drinken was zeer goed!

Kamer 46 was slecht onderhouden en gepoetst

Tip! Giethoorn.

8,2

Beoordeling door L.M. Dekkers Paijens uit Hoogland, op 14 augustus 2018 (Groep)

Aardig maar veel te weinig personeel. Bij ontbijt 1 persoon die de drukte niet aankon zodat jezelf van alles bij elkaar moest scharrelen. In de algemene ruimte stoffig en rommelig. 3 dagen geen leidinggevende gezien.

Tip! Door regen naar Museum van Harten geweest, een aanrader. Joure op de fiets bezocht, mooie route langs knooppunten. Joure ook zeker bezienswaardig Bij de rondvaart door Giethoorn ook de fietstocht door de Weerribben gedaan.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2018 (Gezin)

Leuk om daar in de buurt naar Giethoorn te gaan.

Dat er 's morgens weinig is, voor ontbijt je moet om verschillende dingen vragen. Weinig variatie in brood.

Tip! Giethoorn.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 augustus 2018 (Stelletje)

Met de hotelfietsen mooie tochten gemaakt rondom Heerenveen/Joure. Het centrum was op 20 min wandelafstand van het hotel. Dus lekker dichtbij. Dinerkaart was simpel en eenvoudig en gerechten smaakte prima en was zeker in verhouding tot prijs/kwaliteit. Ook het ontbijt was prima.

Hotel, gemeenschappelijke ruimtes en ook kamers waren wat stoffig met spinnenwebben. Jammer, dit zou zo gemakkelijk op te lossen zijn.

Tip! Giethoorn was leuk om te zien (33 km van hotel vandaan). Joure en alle dorpjes daaromheen zijn mooi. Centrum van Heerenveen is ook heerlijk om op het terras te vertoeven.

6,6

Beoordeling door T.M. Schuur uit Zoeterwoude, op 1 augustus 2018 (Stelletje)

Verzorgt hotel.

Was vrijdag erg heet en geen airco op de kamer.

Tip! Leeuwarden is geweldig. Giethoorn is ook leuk.

7,2

Beoordeling door E Dolk uit Wijchen, op 8 augustus 2018 (Stelletje)

Goed arrangement. Prima hotel, gezellig ingericht. Super ontbijt, met heerlijke verse producten. We hebben echt heel veel waar voor ons geld gehad. Wel handig om met een auto te komen gezien de locatie, we hebben geen last van de dichtbij liggende snelweg gehad. Verblijven vaak in 4 sterren hotels maar daar deed dit hotel zeker niet voor onder.

Tip! De dichtbij liggende Friese meren en plaatjes zoals Sneek en Grau.

8,2

Beoordeling door GBM Peters uit Ottersum, op 30 juli 2018 (Stelletje)

Er was geen warm water dus niet gedoucht de 1e ochtend was erg vervelend. Gemeld bij de receptie 's avonds was er warm water.

7

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Stelletje)

Ontbijtbuffet met vers fruit en verse jus d'orange, mogelijkheid om onze koelelementen te laten invriezen, voldoende, ruime en gratis parkeergelegenheid, centrale ligging voor uitstapjes naar de Friese meren en Giethoorn e.o.

Geen koelkastje, bijna geen mogelijkheden om buiten te zitten.

Tip! Fietstochten rond Grouw, met name de pontjestocht en de Weerribbenroute.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

Het ontbijt het eten was goed. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

De spinnenwebben achter het gordijn en de badkamer was vies in hoeken en kanten op de vloer.

Tip! Naar Giethoorn de boot tocht was heel leuk.

6,3

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2018 (Stelletje)

Uitstekende bedden.

Sober, geen kluisje in de kamer, geen airco. Diner/buffet sober. Geen naambordjes bij de diverse soorten vlees e.d. Half gare frieten. Bij het ontbijt was de jus d’orange op en 1 koffiemachine leeg.

Tip! Fraaie plaatsen rondom het hotel.

6,5

Beoordeling door R. KOELEWIJN uit DRIEBERGEN-RIJSENBURG, op 5 augustus 2018 (Gezin)

Lekker gegeten. Kamer zag er verzorgd uit. Dagje uit was gezellig en erg leuk.

Geen koelkast, koffiezetapparaat of waterkoker op de kamer. Geen washandjes. In de douche bleef water staan. Een trekker zou handig zijn.

Tip! Was erg rustig in het hotel. Wel lange afstand lopen voor mensen die minder valide zijn. Het hotel ligt langs de snelweg. Maar daar hoor je weinig van.

7

Beoordeling door H H benard uit Ermelo, op 29 juli 2018 (Gezin)

Rustige gezellige sfeer. Fijn personeel, vinden wij heel belangrijk.

Tip! Het Oranjewoud is beslist de aanrader voor wandelaars en fietsers.

7,8

Beoordeling door W van den Berk uit Best, op 29 juli 2018 (Stelletje)

8,3

Beoordeling door J.M den Braven v Zomeren uit Bleskensgraaf, op 20 juli 2018 (Stelletje)

Heerenveen een mooie stad met veel mogelijkheden.

Tip! Het varen was leuk en de stad was heel mooi.

8

Beoordeling door HLL Heesakkers uit heesch, op 31 juli 2018 (Gezin)

Locatie en Friesland.

Geen airco en te weinig personeel.

Tip! Uitstekende locatie voor uitstapjes naar Leeuwarden en Giethoorn.

6,4

Beoordeling door J J Ringelberg uit dordrecht, op 21 juli 2018 (Gezin)

Het terras is veel te klein jammer, de kamer was niet schoon is later schoon gemaakt.

Tip! We zijn naar Giethoorn geweest en gevaren, een leuke dag gehad.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2018 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel.

De lawaaiige snelweg.

Tip! Giethoorn was leuk.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2018 (Stelletje)

Heerlijke omgeving, lekker wandelen.

Tip! Heerenveen een gezellige stad.

7,8

Beoordeling door J.N. Mesman uit WAALRE, op 15 juli 2018 (Gezin)

Ongedwongen sfeer.

7,6

Beoordeling door M De Kooning uit Apeldoorn, op 5 september 2018 (Stelletje)

Zodra je het hotel binnen kwam, werd je overvallen door een muffe lucht.

Tip! Meppel, Steenwijk en Giethoorn.

6

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2018 (Stelletje)

De prijs.

Niet zo klantvriendelijk. Ontbijt en diner minimaal. Buiten terras niet schoon overal lagen peuken.

Tip! Heel mooi om te fietsen.

6,6

Beoordeling door J.G.M. Stoffels uit Doornenburg, op 27 juli 2018 (Stelletje)

De te bezoeken plaatsen lagen dichbij.

Het diner, we moesten lang wachten op ons dessert.

Tip! De omgeving is prachtig, vooral Giethoorn, we hebben er genoten de hele dag daar vertoefd en de rondwaart. Ook Sloten is een mooi plaatsje.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2018 (Stelletje)

Goede sfeer, vriendelijke mensen. Het ontbijt op zondag was prima, dat op zaterdag wat minder. De soep was super op vrijdag. Hij was meer dan heerlijk, zowel de tomatensoep als de andere soep: een tien met een griffel voor de kok. Het ijs was prima als toetje.

Het buffet eten vrijdag was matig, het leek wel opgewarmd van de vorige dag, niet echt smakelijk.

Tip! We waren in museum Belvedère In Heerenveen, brachten een bezoek aan Joure met een prachtig museum. Zaterdag waren we bij vrienden in Grou, lekker gevaren op het Pikmeer. Zondag via Leeuwarden (o.m. keramiekmuseum en de Kanselarij) terug naar Hoorn. Een heel geslaagd weekend.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2018 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door R van der Vet uit Woerden, op 3 juli 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen. De prettige sfeer in het hotel. Personeel is zeer vriendelijk. Het diner was prima. Veel variatie. Het ontbijt overheerlijk. Ik begrijp niet dat er mensen zijn, die wat te klagen hebben. De bedden waren prima en alles was schoon.

Alles is eigenlijk positief ervaren. Het enige minpuntje is, dat hotel wat gedateerd aanziet. Zal een volgende keer weer naar dit hotel komen.

Tip! De omgeving is prachtig. In de naaste omgeving zijn bossen en prachtige meren. Wij zijn in Sneek, Joure , Lemmer en Wolvega geweest. Bij ons arrangement zaten ook 2 tickets voor de boot in Giethoorn.

8,6

Beoordeling door E. Hage uit Driebruggen, op 23 juli 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel. Het hotel ligt centraal. Mooie omgeving!

De kamer was erg oud.

Tip! Leuk om uit eten te gaan in Heerenveen (Paoblo, pizzeria), Aqua Zoo in Leeuwarden en zeehondenopvang in Pieterburen zijn tips van ons!

6,7

Beoordeling door JMH Smulders uit Utrecht, op 25 juli 2018 (Stelletje)

Heerenveen is een leuk stadje.

Het hotel is onpraktisch en ongezellig ingericht, geen mooi terras beneden, is wel de mogelijkheid voor een klein balkon met ongeveer 5 tafeltjes op een rijtje.

Tip! Het was voor ons het begin van de Elfstedentocht op de fiets hebben het museum bezocht was wel even leuk om te doen.

6,6

Beoordeling door PN Van der Werff uit Lelystad, op 27 juli 2018 (Groep)

Het leuke van het verblijf is door de omgeving m.b.t. fietsen bepaald, de locatie is wel goed, men kan naar vele richtingen.

Het hotel c.q. de kamers zijn wat uit de tijd, kamer was schoon maar kijkende naar de douche ruimte heeft deze zeker een opknap beurt nodig o.a. de verwarmingsbuizen zijn een doorn in het oog van de gasten, deze zijn erg geroest. Het personeel, de bediening in het restaurant en het personeel tijdens het ontbijt zijn erg vriendelijk. De bestelling van biefstuk en bereiding is door de kok niet begrepen deze waren te veel doorgebakken, erg jammer. Verder wensen wij u veel succes met dit hotel en na een renovatie komen wij graag nog eens logeren.

Tip! Wij zijn richting Heerenveen centrum gefietst en hebben daar het centrum bekeken, een dag later met de auto richting Grou gereden en daar een tocht van ongeveer 30 km gefietst echt de moeite waard de dag daarna een boottocht door Giethoorn en veel gezien daarna nog even in de omgeving gefietst en uiteraard van de mooie zonnige dagen geprofiteerd.

7,4

Beoordeling door C van Hemert uit Eindhoven, op 25 juli 2018 (Stelletje)

Het lag gunstig en het zag er heel goed uit, allen erg stoffig

De laatste dag was er niet veel bij het ontbijt, kaas, jus, vlees e.d. was allemaal op om 9 uur in de morgen.

Tip! Heerenveen is een hele mooi plaats en ligt lekker centraal, vandaar uit prima fietstochten gemaakt.

7

Beoordeling door M.J.M. MartinSchuermans uit TILBURG, op 11 juni 2018 (Stelletje)

Ontvangst vriendelijk, je voelt je thuis en het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Tip! Van Giethoorn hebben wij genoten, en de stad Heerenveen had veel bezienswaardigheden.

9

Beoordeling door N.J.M. Baas uit Amsterdam, op 27 juni 2018 (Stelletje)

7,3

Beoordeling door LM Vissers uit Nistelrode, op 24 juni 2018 (Stelletje)

De rust, en dicht bij het centrum.

De T.V. Slechte ontvangst.

Tip! Mooi om te fietsen, mooie winkels, en de rondvaart in Giethoorn was fantastisch.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2018 (Gezin)

9

Beoordeling door G.E. Brouwer uit Teteringen, op 23 juni 2018 (Gezin)

Gastvrijheid.

Sombere kamers.

6,4

Beoordeling door RUUD Oud uit Wormer, op 30 augustus 2016 (Stelletje)

Heel vriendelijk personeel.

Tip! We zijn naar Sneek geweest.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2018 (Stelletje)

Tip! Erg mooie omgeving. Heerenveen ligt best centraal voor uitstapjes.

7,2

Beoordeling door H Dijkstra uit Mijdrecht, op 9 juli 2018 (Gezin)

Het hotel is prima. Personeel probeert het je naar de zin te maken. Het is geen 5 sterren hotel maar de prijs is dan ook erg aantrekkelijk. Wij hebben het prima naar onze zin gehad.

We zaten aan de drukke kant van het hotel. Veel autoverkeer. Kamer kan wel nieuwe vloerbedekking gebruiken. Ook is een douche gordijn is niet meer van deze tijd. Een grotere tv zou ook niet misstaan. De menu kaart biedt weinig keus. Veel schnitzels.

Tip! De omgeving leent zich bijzonder voor kleine fietstochten. Oranjewoud is erg leuk. Ook Gorredijk en Joure zijn een bezoek waard. Heerenveen zelf heeft een leuk centrum met veel horeca. Wij zijn sportliefhebbers en hebben daarom Thialf bezocht. De schaatsploeg was aan het trainen. Leuk om mee te maken.

7,4

Beoordeling door MMJ de Vries- van Hussen uit Waalre, op 17 juni 2018 (Gezin)

Bijzonder genoten, prijs/kwaliteit was prima.

Redelijk veel lawaai door verkeersdrukte.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2016 (Gezin)

Alles was perfect geregeld, kamer schoon, badkamer schoon, elke dag schone handdoeken, alles was goed.

Tip! Varen Giethoorn was geweldig en we hebben nog wat gefietst, heel mooie omgeving.

9,2

Beoordeling door PJA Huberts uit venray, op 4 juli 2018 (Groep)

Mooi rustig.

Een opmerking over personeel. De kok had echt een heel vieze schort aan allemaal plekken bah, en daar bij had hij ook nog een pet op.

Tip! Zeer mooie omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2018 (Gezin)

Centrale locatie.

De douche en kamer waren oubollig. Ook het restaurant en het meubilair zijn aan modernisering toe.

Tip! Heerenveen centrum, Joure en Sneek.

7,2

Beoordeling door A Meester uit Alphen aan den Rijn, op 13 juni 2018 (Groep)

Wij boekten dit hotel vanwege het aangeboden arrangement. Ons doel van het verblijf was om Heerenveen te ontdekken, in de omgeving te fietsen en een dagje in Giethoorn door te brengen. Dat was allemaal zeer geslaagd, ook vanwege het fijne weer. De kosten van het arrangement waren verrassend laag.

Tip! Heerenveen heeft een aardig centrum met diverse terrassen en eetgelegenheden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2018 (Stelletje)

Locatie, centraal gelegen.

Gehorigheid kamers, avondeten en geen temperatuurregeling mogelijk in kamers (geen airco).

Tip! Leeuwarden, Franeker, Giethoorn en Heerenveen zijn zeker de moeite van een bezoek waard. Zeker nu Leeuwarden Culturele hoofdstad 2018 is.

5,4

Beoordeling door MA Alladien uit Nieuw-Vennep, op 1 juli 2018 (Groep)

Het diner was heel goed. Mocht à la carte, maar rund was er niet. De vloer van hotel was niet echt schoon. Moest een paar kamers bezichtigen totdat ik een schone vond. Sommige roken naar sigaretten en sommige waren te donker, maar al met al een hele mooie tijd gehad. We kregen ook gratis buskaartjes om in Fryslân te reizen. Voor de prijs kregen we best wel veel vond ik

Hotelkamers waren niet allemaal gezogen.

Tip! Doordat we gratis buskaartjes hadden. Zijn wij naar Harlingen geweest. We zijn naar Leeuwarden geweest en naar Joure. Er was heel veel te zien. Wist nooit dat Fryslân zo mooi was. Giethoorn een topplaats. Al met al heel tevreden.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2018 (Stelletje)

Giethoorn.

Oubolligheid van het hotel.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2018 (Stelletje)

Geen last van mede-gasten.

De Schnitzel smaakte kunstmatig.

Tip! Giethoorn en Staphorst waren leuk om te bezoeken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2018 (Gezin)

Het vriendelijke personeel.

De kamer. Geen airco, geen t.v., kapotte slang aan de douchekop die later werd gemaakt met een plakbandje en een buitendeur de niet open kon.

Tip! Giethoorn.

6,6

Beoordeling door R. Braam uit Drachten, op 8 juni 2018 (Stelletje)

Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Het diner, met name de tong, vonden we niet lekker.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2018 (Stelletje)

Goed ontbijt, lekker diner, fijn personeel, goede bedden.

Het lawaai van de snelweg en dat de bedden niet even waren rechtgetrokken de volgende dag van ons verblijf.

Tip! Sneek en Giethoorn. Goede periode, want het was rustig in Giethoorn.

9,2

Beoordeling door G.H. Pepplinkhuizen uit Eindhoven, op 5 juni 2018 (Stelletje)

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime kamers met beetje antiek meubilair.

Geen koffie en thee voorziening op de kamer. Douchecabine zonder deur en zonder gordijn.

Tip! Bezoek gebracht aan verschillende musea in Leeuwarden en Sneek, maar ook de steden Sneek, Workum en Hindeloopen uitgebreid bezichtigd.

8,8

Beoordeling door JJM v d Hoeven uit DELFT, op 4 juni 2018 (Stelletje)

Dagje Giethoorn varen.

Tip! Van Heerenveen hebben we niet veel gezien wegens het weer. Het hotel was super alles netjes schoon en het eten was prima. Voor herhaling vatbaar een aanrader.

6,6

Beoordeling door ELLY Spronk uit Elburg, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Was een familiebezoek.

Vond het wel schandalig dat er kapotte stoelen op de kamer stonden.

Tip! Mooie gezellige omgeving.

7,6

Beoordeling door ACJ Van Oosten uit Bennekom, op 23 juni 2018 (Gezin)

Gezellig.

De kamer wat oubollig en slordig.

7,5

Beoordeling door J.N.M. Smeele uit Zoetermeer, op 4 juni 2018 (Gezin)

Buitengewone slechte avondmaaltijd. Slechts 1 assistent kok in de keuken, die het werk over het hoofd groeide.

Tip! Leeuwarden en Giethoorn.

7,2

Beoordeling door J.E.C.M Jonckers uit Riel, op 29 mei 2018 (Stelletje)

Het was prima in orde.

Tip! Prachtige fietstochten gemaakt.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2018 (Groep)

Mooie ontvangsthal. Uitzicht in restaurant. Restaurant zag er netjes uit.

Sommige personeelsleden afstandelijk. Menu kaart erg sober.

Tip! Goed punt om vanuit diverse dorpen, steden te bezoeken.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 mei 2018 (Gezin)

8,6

Beoordeling door T.J.J. Louwers uit Valkenswaard, op 27 mei 2018 (Stelletje)

Het was ruimschoots de moeite waard. Super vriendelijk personeel.

Vrij gedateerd hotel. Bestek en servies werd niet goed aangevuld. Dit zijn opmerkingen maar het is er niet minder leuk door geweest! Tip:de fietsroutes waren bijna niet te lezen (kopie) en daar was totaal geen aandacht aan besteed. Dit is iets waar men verandering in zou moeten brengen.

Tip! We hebben gefietst in Heerenveen en we zijn een dag met de auto naar Giethoorn geweest. De boottocht die bij het arrangement zat was super leuk! We hebben genoten van het schitterende terras bij deze bootverhuurder. Het eten en drinken was daar geweldig.

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 mei 2018 (Stelletje)

De bedden en douche waren goed. De verdere inrichting van de kamer was wat oubollig, maar gezien de aantrekkelijke aanbieding zijn wij dik tevreden.

De badkamer oogde erg gedateerd. We vonden het wel vervelend dat als we 's avonds nog wat wilden drinken, dit alleen in het restaurant kon, waar het best druk was en het personeel het ook druk had.

Tip! Heerenveen (centrum) is lopend vanuit het hotel te bereiken, een hele leuke stad. Daarnaast waren we in Leeuwarden en Sneek, beide hele leuke steden.

7

Beoordeling door F Lazones uit Velserbroek, op 23 mei 2018 (Stelletje)

Was goed

Tip! Heerenveen was leuk om te winkelen.

7,3

Beoordeling door GCJ Thijssen uit VARSSEVELD, op 26 mei 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door M den Dulk-Roos uit Zoetermeer, op 2 juni 2018 (Stelletje)

Plaats.

Onderbezetting van het personeel. Vooral in het restaurant en de keuken.

Tip! Giethoorn was zeer de moeite waard, ook museum Jopie Huisman in Workem.

6,2

Beoordeling door C Helderop uit Sliedrecht, op 29 mei 2018 (Stelletje)

Goed ontbijt en vriendelijk personeel.

Het was jammer dat in de badkamer wat lampjes stuk waren, waardoor het er donker was. Er waren geen rolluiken en het hotel ligt langs de snelweg, dus hinder van het verkeer.

Tip! Het hotel ligt vlakbij het centrum en je kan heel fijn fietsen in de omgeving.

7,2

Beoordeling door J.F. Zweistra uit Hellevoetsluis, op 19 mei 2018 (Stelletje)

De zeer gemoedelijke sfeer. Een eenvoudige, kleine kamer en badkamer, qua prijs in verhouding.

Tip! Heerenveen is een leuke plaats.

7,2

Beoordeling door BJ Mekenkamp uit Rijssen, op 28 mei 2018 (Gezin)

De toegankelijkheid.

Niet al te schoon, maar niet hinderlijk.

Tip! Mooier dan we dachten.

8,2

Beoordeling door J.X Wesenbeek uit Puttershoek, op 20 mei 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door HJM van Holstein uit Naaldwijk, op 16 mei 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Allebei de ontbijten waren er geen messen, bij het diner was er niet constant iemand in het restaurant zodat een consumptie bestellen of iets vragen niet mee viel. Ook duurde het vrij lang voor het eten kwam ondanks dat het niet zo druk was. Dit wil ik niet als commentaar zien maar opbouwende kritiek.

Tip! Leuke dag Giethoorn. Fietsen en een dagje Joure naar het DE museum heel leuk. Ook de Orchideeën Hoeve is een bezoek meer dan waard.

7

Beoordeling door J. Froonhof uit BLARICUM, op 24 mei 2018 (Gezin)

Mooi aanbod, goede prijs/kwaliteitsverhouding en een goede ligging.

Gebrekkige communicatie tussen de bediening en de keuken, waardoor onnodig lange wachttijden ontstonden.

8,4

Beoordeling door T. Kazen uit Ridderkerk, op 13 juni 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel, goed eten, gewoon een goed hotel is.

Er is helaas geen airco op de kamer en de ramen die open kunnen zijn klein, dus niet echt frisse lucht binnen te halen.

Tip! Joure is aan te bevelen, zeker het museum. Winkelen en eten is volop aanwezig.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2018 (Stelletje)

Personeel vriendelijke bejegening.

Slecht matras, kuilvorming, geen ondersteuning, toilet, bril kapot, los, kamer niet schoon, vensterbank vuil. Ontbijt: roerei in een kom, koud.

Tip! Omgeving fraai, Belvedère en genot.

6

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2018 (Gezin)

6,2

Beoordeling door J P van Haren uit Waarder, op 9 juni 2018 (Stelletje)

Het was alleen om te slapen en ontbijten. Het ontbijt en diner goed.

Kamers wel schoon, maar algemene ruimtes niet. Bijv. ramen, toegangsdeuren vies.

7,2

Beoordeling door H Gieszen uit Rotterdam, op 21 mei 2018 (Groep)

Locatie prima, met uitvalswegen. Het hotel ademt een oude sfeer, maar renovatie is wel noodzakelijk.

Het zou allemaal wat schoner kunnen zijn.

Tip! Een leuk uitstapje in het arrangement was de rondvaart door Giethoorn, we hebben genoten.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2018 (Stelletje)

Het Friese landschap.

De hygiëne en onderhoud van de kamer, badkamer en het hele hotel lieten behoorlijk te wensen over. Schimmel in de douchecabine, vieze vloerbedekking, her en der dode insecten op de vensterbanken, m.a.w. alles slecht schoongemaakt en slecht onderhouden.

Tip! Giethoorn was echt de moeite waard en het polderlandschap en de Friese meren zijn heel mooi.

6,2

Beoordeling door GD Scheppink uit Rijssen, op 22 mei 2018 (Stelletje)

Het vriendelijke ontvangst.

Vrijdagavond was er te weinig personeel om de dinergasten te verzorgen.

Tip! Vaartocht Giethoorn was heel leuk.

8,8

Beoordeling door EVA Fernande uit Wijnegem, op 6 juni 2018 (Gezin)

Het ontbijt was dik in orde!

Ik vond de eetruimte niet echt proper. Mijn schoenen bleven letterlijk kleven aan de vloer. Ook het meisje aan de receptie bij het uitchecken was niet echt top. Mijn man had de avond er voor een flesje water bij jullie gekocht maar wegens gebrek aan een flessentrekker op de kamer kon hij dit niet openen. Hierop hebben wij dan gevraagd of ze het flesje niet gewoon kon terugbetalen maar dat leek ze echt niet te begrijpen. Heel jammer.

Tip! Wij hadden dit geboekt om Giethoorn te bezoeken. En het eten in Pata Negra in het centrum was top.

7,2

Beoordeling door G.C Kazemier uit Tolbert, op 24 mei 2018 (Stelletje)

Het dakterras was heerlijk je kunt er roken en ontbijten het was dus lekker weer. Zelf service bij het ontbijt is me ook goed bevallen.

Dat er geen personeel aanwezig is om uit te leggen waar je thee glazen kunt pakken en hoe het koffie automaat werkt. En bij het diner was er ook personeel te kort lang wachten voordat er iemand kwam.

Tip! We zijn een middag naar Sneek geweest en naar Giethoorn. Ook zijn we een avondje naar het casino geweest, dus een centraal punt om dingen te ondernemen.

7,2

Beoordeling door IRENE Schepers uit Landsmeer, op 8 mei 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door A.J Santegoeds uit Stampersgat, op 3 juni 2018 (Stelletje)

Rustig goed ontvangst.

slechte bediening bij diner organisatie was puinhoop .dessert was er na de bestelling na een 1uur nog niet dus we zijn in de stad maar een ijsje gaan eten (de leidinggevende heeft zich wel verontschuldigd maar het was niet prettig.

Tip! Sloten is een aanrader lief stadje omgeving is ook prettig om te fietsen want Friesland is mooi.

6,8

Beoordeling door C DRENTH uit Wassenaar, op 4 juni 2018 (Groep)

Prettig centraal gelegen.

Tip! Noord Nederland van hier uit goed te bereizen.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 juni 2018 (Gezin)

Het diner was niet best had beter verwacht, moest lang wachten.

Tip! Heerenveen was wel mooie omgeving.

6,8

Beoordeling door DJP Jacobs uit Wijchen, op 4 mei 2018 (Stelletje)

Even lekker eruit. Ondanks alles, toch fijne dagen gehad.

de sterk verouderde kamer en vooral de badkamer. Echt niet meer van deze tijd. Het sanitair zag er behalve oud ook niet fris uit, scheefhangend planchet (alles gleed eraf) etc. Slechte ervaring met een goedkoop hotel dus. Eigenlijk konden we voor dat geld ook niet veel verwachten maar het was idd ook niet veel. Dit doen we dus nooit meer.

6,2

Beoordeling door L.A. Velt uit ROTTERDAM, op 22 april 2018 (Stelletje)

Ruim Hotel, grote kamer en schoon! Ontbijt was goed. De afstand naar het centrum was klein, makkelijk te bereiken. Leuke Restaurantjes.

Het Hotel was wel een beetje ouderwets, het zou een opknapbeurt moeten krijgen! Het diner was niet goed, jammer!

Tip! De ligging van het Hotel was prima, goed bereikbaar. Vanuit Heerenveen naar Giethoorn was goed te doen en erg leuk.

7

Beoordeling door A.F.E.M Van Kasteren uit Eindhoven, op 23 mei 2018 (Stelletje)

Dat wij dicht bij Giethoorn en Heerenveen zaten.

Geen kast op de kamer, spinnenwebben voor de ramen en stoffig.

Tip! Op de fiets naar het Sneekermeer, Heerenveen en Giethoorn, allemaal erg mooi.

6,8

Beoordeling door JJM Moelands uit Breda, op 20 mei 2018 (Stelletje)

De omgeving en de rust. Dicht bij het centrum gelegen, fijn fietsweer.

Een rommelig ontbijtbuffet.

7

Beoordeling door EDUARD Willems uit Turnhout, op 24 mei 2018 (Stelletje)

De omgeving, Friesland is een mooie fietsstreek.

Het avondeten, dat viel wat tegen. Betere afspraken maken daaromtrent.

Tip! Wij hebben drie dagen gefietst en dat was prachtig.

7

Beoordeling door JOS Verkerk uit Uithoorn, op 22 april 2018 (Groep)

Dat wij van de kaart mochten kiezen voor het diner en het voor gerecht en en het nagerecht. Super en dan nog koffie na. Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Meestal is het een hoofd gerecht en dat moet je dan afwachten. Maar hier niet. En dan nog de rondvaart in Giethoorn. Zelf zouden we daar niet zo gauw aan denken. Heel leuk en de omgeving viel ons 100 procent mee. We hebben heerlijk twee dagen gefietst, twee heel verschillende routes. Ja een prima verblijf hebben wij gehad.

Niet echt minder, maar de tafel voor het ontbijt mag misschien wat aangekleed worden met een afval bakje, en misschien een placemat nu moesten wij zelf een bakje pakken en op de kale tafel eten. Ik heb dit ook als tip aan diegene die daar liep doorgegeven. Ze zou het doorgeven.

Tip! Prachtig omgeving nooit gedacht dat je zo mooi kon fietsen en een leuk centrum. Waar we een keer hebben gegeten. Als er weer zo'n leuke aanbieding langs komt houden wij ons aan bevolen

8,2

Beoordeling door H.J.M. Reumkens uit Landgraaf, op 23 april 2018 (Gezin)

Goede locatie, makkelijk bereikbaar. Ontbijt en diner van prima kwaliteit. Kamer zeer mooi opgeknapt in eigentijdse kleuren.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2018 (Stelletje)

Het was goed! De kamer was donker. En toilet niet schoon. Ook de bedden, waren de tweede dag slordig opgemaakt.

Tip! Veel gefietst. Mooie stad. Ook naar Giethoorn gefietst. Blokzeil,de Weerribben ,dit allemaal meegemaakt. Het was prachtig weer.

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2018 (Individueel)

Leuk arrangement inclusief boottocht in Giethoorn.

Kamer en hotel erg oud. Vloerbedekking super lelijk in hal en kamer. Iets meer gezelligheid creeeren op de kamer zou al opfleuren.

Tip! Giethoorn is de moeite waard. Omgeving hotel saai.

7,4

Beoordeling door D.H. van den Berg uit Arnhem, op 22 mei 2018 (Gezin)

Goede kamers, goede ligging, was goed te lopen naar het centrum en kon ook met de bus. Een leuke boottocht door Giethoorn. Het ontbijt en het diner waren de eerste dag goed.

Op de tweede dag was het een stuk drukker in het restaurant, waardoor we lang op ons eten moesten wachten en het personeel niet vroeg of we nog iets wilden drinken, omdat ze onderbezet waren. De laatste ochtend gingen we om 8.15 ontbijten, toen moest alles nog klaargemaakt worden.

Tip! Heerenveen is een leuke plaats, met leuke terrasjes en winkels.

5,8

Beoordeling door L.M Ruardij uit Amsterdam, op 19 april 2018 (Individueel)

Het was koud en de verwarming in de kamer was kapot, het personeel heeft wel aangeboden om naar een andere kamer te verhuizen maar toen was het al tegen bed tijd. De volgende dag kwamen we ook tegen bedtijd wer terug in het hotel dus zijn we maar in de koude kamer gebleven. Het was vooral die eerste middag erg onaangenaam.

Tip! Steenwijk was leuk we hebben de villa bezocht erg mooi, ook Giethoorn was fantastisch, we hebben een paar leuke dagen gehad mede door de vriendelijke mensen in deze streek.

6,4

Beoordeling door RH Laflere rhonny uit ledegem, op 21 april 2018 (Gezin)

Heel vriendelijk personeel, goed verzorgd ontbijtbuffet, gewoon maar lekker avondmaal, bon voor gratis rondvaart in Giethoorn.

9

Beoordeling door S. Crudo - Debusscher uit Lembeek, op 23 april 2018 (Stelletje)

Goede prijs. 2 nachtjes met ontbijt diner en ticket voor boottochtje.

Netheid.

Tip! Giethoorn een boottochtje. En een scooter gehuurd door de tulpenroute in Lelystad.

6,3

Beoordeling door LENIE Groeneweg uit Rotterdam, op 25 april 2018 (Gezin)

Alles!

Tip! Giethoorn erg leuk, stadje Elburg ook, Staphorst viel zwaar tegen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 april 2018 (Stelletje)

Centrale ligging, goed diner en ontbijt. Vriendelijk personeel.

Oubollige, gedateerde inrichting.

Tip! Giethoorn was erg leuk en Wieden en Weerribben zijn prachtig. In Friesland hebben we vrienden bezocht.

7,8

Beoordeling door G. Grondman uit Zoetermeer, op 9 mei 2018 (Stelletje)

Leuk hotel met heel veel verschillende snuisterijen die ook bijna allemaal te koop zijn. Ruime kamer en voldoende gratis parkeerplaatsen. Ontbijt was onbeperkt met ruim voldoende keus. Dinerkaart is niet uitgebreid maar voldoende variatie aanwezig. Wij kregen gratis brood met boter en aioli omdat het hoofdgerecht iets langer duurde. Ligging is dichtbij het centrum van Heerenveen en eventueel zelfs te lopen. Van de snelweg heb je met gesloten ramen weinig last.

Kamer was slecht schoongemaakt, kastplanken grijs van het stof, gele spetters rond het toilet op de muren en haren in de douche. Ook de afvoerstop van de wasbak was defect en bleef dicht zitten. Spinraggen in de hoeken van het plafond. 's Nachts koelde het af en toen bleek de verwarming defect. Met de aanwezige föhn de temperatuur nog iets omhoog gekregen. Domper op het geheel, daar het hotel verder heel leuk was.

Tip! Winkelen in Heerenveen bleek leuker dan in Leeuwarden. Ook de terrasjes waren hier ruim aanwezig met evenveel keuzes uit restaurants. Giethoorn een openbaring. Dachten aan een grijs evenement maar dat bleek geheel anders. Ook hier leuke terrassen en voldoende keus.

7,6

Beoordeling door J.A.A. Hommelberg uit Tilburg, op 16 april 2018 (Stelletje)

Vriendelijkheid van het personeel en goed van eten en drinken voor weinig geld.

Tip! Mooie fietstocht door het Oranjewoud en bezoek aan het Tjaada hotel. Leuke rondvaart met de boot door Giethoorn. Bezoek aan het museum Belvedere.

7,6

Beoordeling door A.G. Heesen uit Nieuwegein, op 4 april 2018 (Stelletje)

Goede locatie, vriendelijk personeel, veel gezien van Friesland.

Zeer dure flesjes bier, € 4,25 per stuk.

Tip! Mooie omgeving en plaatsen o.a.Bolsward, Joure, Sneek, Drachten en Heerenveen.

8,4

Beoordeling door J S Hellinga uit Doetinchem, op 29 januari 2018 (Gezin)

Gewoon een goed hotel met vriendelijk personeel en ook het diner wat bij de prijs was inbegrepen was prima.

8,8

Beoordeling door B.W. van Loon uit Velserbroek, op 24 januari 2018 (Stelletje)

De nooit aflatende, vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Alles wat in het hotel staat is te koop, wel direct meenemen, heel bijzonder. Het is een enigszins gedateerd maar schoon hotel met hele vriendelijke medewerkers.

Tip! Goede uitvalbasis voor veel plaatsen. Wij zijn in Sneek, Leeuwarden, Joure en natuurlijk Heerenveen geweesd. Wij vonden met name de vergaderzalen, eetzalen heel ruim van opzet met een heerlijke open haard waar wij dan ook graag vertoefden.

8,4

Beoordeling door L. Bakker uit Schiedam, op 18 mei 2018 (Stelletje)

Het weer, personeel in meerderheid vriendelijk maar enkele zijn niet geschikt voor het hotelvak.

De accommodatie was het dit geld niet waard. Haperende televisie. Douchehouder was gescheurd en aansluitingsslang was beschadigd. Na melding was de scheur in de houder niet gerepareerd en de doucheslang was vervangen maar gaf uit drie kanten water.

Tip! Giethoorn was prima vandaar dit arrangement.

5

Beoordeling door G. Kreukniet uit Sliedrecht, op 26 september 2016 (Gezin)

Wij zijn alleen maar positief, dit is een van de mooiste plekjes waar wij zijn geweest .

Tip! Mooie fietsroutes; Sneek Workum/ Jopie Huisman/ pontjes/ geweldig!

9,4

Beoordeling door M. Wisman uit Zeist, op 7 september 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel en locatie dicht bij het centrum.

Uitstraling is wel gedateerd. Er was 2 avonden een buffet diner en het was wel fijn geweest om dat gelijk bij aankomst te horen.

Tip! Heerenveen centrum is gezellig om te bezoeken, leuke terrasjes en winkels/ met de eauto ben je in 20 min in Giethoorn en de omgeving daar is ook prachtig om te fietsen.

8

Beoordeling door A.K van Hengel uit Rhoon, op 13 september 2016 (Gezin)

Vlak bij Giethoorn voor rondvaart en andere plaatsen.

Tip! Een dagje Giethoorn rondvaart zat er bij in begrepen.

8,4

Beoordeling door G Jacobs uit Bilthoven, op 6 september 2016 (Gezin)

9

Beoordeling door Anoniem, op 8 april 2018 (Stelletje)

De ruimte en het uitzicht.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2018 (Stelletje)

De vrijheid. Giethoorn rondvaart.

Naar personeel zoeken. Geen koffie/thee op de kamer. Kapotte verwarming. Lawaai van cliënten en snelweg.

Tip! De stad Heerenveen die helemaal veranderd is.

7,6

Beoordeling door MJ Voorzee uit Waalwijk, op 9 april 2018 (Gezin)

Inrichting hotel: leuk concept en fris ogend. Omgeving Heerenveen leent zich prima om te fietsen.

Zeer slechte communicatie bij de avondmaaltijd op 1e Paasdag. Moesten 1,5 uur wachten op hoofdgerecht dat ook nog eens anders was dan besteld. Wel excuses + gratis drankje en koffie gekregen, maar dineren doen we er echt niet meer!

6,6

Beoordeling door G.J. Brinkers uit Diepenheim, op 22 mei 2018 (Gezin)

Het ontbijt en het restaurant. De receptie en ontvangsthal en het balkon voor een drankje.

Dat er geen goed aanwezige leidinggevende zichtbaar was. Vaak geen bezetting van de balie. Je zag dat het jonge personeel geen ruggespraak kon houden bij problemen. Voor het 2-gangen diner hebben we 2 uur aan tafel gezeten, waarbij de soep lauw was, als ook een van de hoofdgerechten (geen goede communicatie keuken/bediening). Heel jammer, simpel op te lossen door iemand die overzicht houdt.

Tip! De boottocht in Giethoorn was goed.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2018 (Gezin)

Fietshuur en vrijkaartje voor Giethoorn. Wij hebben de tijd ook benut met een museumbezoek Belvedère, en het Gemaal in Lemmer.

In tegenstelling aan een vorig bezoek hebben wij moeten constateren dat het horeca personeel nagenoeg geen horeca ervaring had. Waren niet in staat ramen in het restaurant te sluiten, verkeerd bestek bij het gerecht. Servies niet schoon. Tafels werden na lange tijd pas afgeruimd. Restaurantruimte niet schoon. Doch personeel was wel vriendelijk. Balie was regelmatig door medewerk(st)ers onbezet. Het weerhoudt ons er niet van nog eens een poging te wagen in een ander Hajé hotel.

Tip! De landelijke omgeving van water en weilanden, goed voor wandelaars en fietsers. Oranjewoud ook een parel in deze omgeving. Tip: personeel beter aansturen in zijn/haar werkzaamheden.

6,4

Beoordeling door G.H.W. Wissink uit Zevenaar, op 28 maart 2018 (Stelletje)

De prijs kwaliteit verhouding is goed.

Dat het bed niet was opgemaakt en er geen schone handdoek was neer gelegd.

Tip! Wij zijn in de omgeving van Heerenveen geweest. Het hotel ligt op een kruispunt van snelwegen op een kwartier lopen van het centrum van Heerenveen.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2018 (Stelletje)

Overboeking, oubollige kamer en weinig personeel.

5,8

Beoordeling door MGL van Boekel uit vlijmen, op 28 maart 2018 (Gezin)

Zeer aardig personeel. Ruime kamer en schone handdoeken, prima.

Het ontbijt. Het brood was bevroren uit oven helaas, boter over de datum. Diner was niet best maar gezien de prijs van verblijf kun je ook niet veel verwachten.

Tip! Leeuwarden en Sneek erg mooi.

7,6

Beoordeling door K. Van Gaalen uit Bemmel, op 28 augustus 2016 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door H C Miedema uit Brielle, op 15 februari 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door GERARD Beukema Gerard Beukema uit Boskoop, op 3 maart 2018 (Gezin)

Attent ontvangst aardige mensen. Goed eten en een goed ontbijt. Mooie aanbieding.

Zat een ondifinieerbare vlek op mijn dekbed (niet fris). Was trouwens wel de enige smet. De rest was proper.

Tip! Bijna alle "11 steden" stadjes in Friesland zijn leuk. We hebben genoten.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, schoon hotel.

Tip! Leeuwarden, Giethoorn.

8,4

Beoordeling door H. Schraa uit Heemskerk, op 20 mei 2018 (Stelletje)

De plaats was verrassend, zo aan de grote weg! Eten, vooral het ontbijt was goed! Genoeg plaats om te parkeren! Vriendelijk personeel!

Onze kamer was klein en onvoldoende schoon. Stoffig, zowel de grond als de latjes van de meubeltjes etc. Kamer was niet schoongemaakt de 2e dag. Toen we 's avonds thuis kwamen lag er een schone handdoek in plastic voor de deur en een nieuwe rol closetpapier. Dus de kamer was die dag niet gedaan! Toen we de deur opendeden vloog het raam open en was haast niet dicht te krijgen. Het hang- en sluitwerk is totaal verrot. Met veel moeite hebben we het raam dicht gekregen! Trouwens een douche met een gordijntje is toch echt niet meer van deze tijd. Het is gewoon vies.

Tip! Goede uitvalplek om de omgeving te bekijken.

6,6

Beoordeling door LMH Hendriks uit tilburg, op 30 juli 2016 (Stelletje)

Leuk hotel, heel vriendelijk personeel met goede service het avond eten was ook zeer goed.

Tip! Giethoorn in de buurt net zoals vele andere leuke bezienswaardigheden.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2016 (Stelletje)

De ligging en gratis parking.

Er was geen haardroger en er was weinig personeel in het restaurant.

7,8

Beoordeling door RA Kruithof wieling uit rotterdam, op 23 juli 2016 (Individueel)

Het fijne vonden wij dat het aan de buitenkant van Heerenveen ligt. Dat het zulk mooi weer was en we lekker buiten konden verblijven, vooral 's avonds. En heerlijk gegeten.

Dat het dicht bij de verkeerswegen ligt. Wij hadden kamer 18, we konden niet 's nachts de ramen open vanwege het verkeer.

Tip! Naar Giethoorn, daar hebben we erg van genoten. Verder hebben wij familie bezoeken gedaan.

8

Beoordeling door F X J Dolls uit Kerkrade, op 7 juni 2016 (Groep)

De rustige sfeer en geen opdringerig maar vriendelijk personeel.

Tip! Giethoorn was ons doel en dat is prima bevallen, ook de boottocht was heel mooi. De tweede dag hebben wij het zuidelijkste deel van de 11 stedentocht gereden en dat was geweldig, al die mooie kleine plaatsjes. Dit is zeker een aanbeveling waard, dank voor deze mooie dagen.

8,2

Beoordeling door L Weeteling uit Zaandam, op 22 juli 2016 (Stelletje)

Prima ietwat gedateerd hotel. In het hotel hangt een muffige lucht; dat was jammer. Wij zagen wel dat er hard gewerkt wordt aan de renovatie. Ontbijt en diner (buffet) waren van prima kwaliteit. Heerlijke bedden en nette gerenoveerde badkamer. Personeel was super aardig en doet enorm hun best om het de gasten naar de zin te maken. Een prima hotel als je niet teveel verwachtingen hebt. Vriendelijk personeel; men laat de gasten heerlijk hun gang gaan.

Tip! Giethoorn, centrum Heerenveen, Sneek.

7,8

Beoordeling door R.J. de Vries uit Bergen op Zoom, op 21 juli 2016 (Gezin)

Dicht bij Heerenveen en de boottocht Giethoorn.

Het personeel deed heel goed hun best maar hadden geen ervaring.

Tip! De ruimte en het water.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2018 (Groep)

We hadden een perfect arrangement. Rustig, weinig gasten.

In de badkamer was het bloedheet en we konden de handdoekenradiator niet instellen. Daardoor was het 's nacht niet prettig in de kamer. Het raam was haast niet open te krijgen voor frisse lucht en als het open was, kwam er heeel erg veel verkeerslawaai binnen.

Tip! Museum Belvedere in Oranjewoud. Jopie Huismanmuseum in Workum. Giethoorn.

7

Beoordeling door EE Vas Dias uit Almere, op 23 februari 2018 (Gezin)

De omgeving.

Oud, muffig en koud.

Tip! Wij zijn naar het museum geweest in Heerenveen en naar Workum en hebben Giethoorn gedaan, waren hele leuke dagen.

8,2

Beoordeling door M van Kleef uit ameide, op 19 juli 2016 (Stelletje)

9

Beoordeling door G Gerrits uit Doetinchem, op 18 augustus 2016 (Gezin)

Ongedwongen, vrij, goede eetzaal.

Tip! Omgeving is niets, industrieterrein.

8,3

Beoordeling door J.L.M. Cools uit Breda, op 21 maart 2018 (Stelletje)

Was redelijk rustig.

Kamer was sober en niet echt optimaal onderhouden, daarnaast vonden wij de handdoeken voor de deur en waren bedden niet opgemaakt.

Tip! Wij zijn van hieruit naar Giethoorn geweest voor een boottocht en daarna in Steenwijk wezen winkelen. Ook Heerenveen zelf is gezellig met goede restaurants en een Casino waar men gratis drankjes (geen alcohol) krijgt.

7,4

Beoordeling door ACAM de Deugd uit Zevenbergen, op 13 juli 2016 (Stelletje)

De aanbieding in zijn totaliteit . Als het alleen de kamer was zou ik het te duur gevonden hebben.

De kamer rook muf. Dat je naar boven moest om wat drinken te halen en de receptie weinig bemand was.

Tip! Wij vonden het bezichtigen van het voetbalstadion super. En het stoomgemaal in Lemmer en de boottocht in Giethoorn maakte ons uitje compleet.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2018 (Stelletje)

Het was een rustige locatie.

Erg weinig gasten, restaurant een dag gesloten. Zou het hotel niet aanraden voor gezellig verblijf. Kamer niet echt schoon.

Tip! Heerenveen en Leeuwarden leuk om te bezoeken.

6,2

Beoordeling door S. Vaitsi uit Rotterdam, op 25 juni 2016 (Stelletje)

Inrichting restaurant.

Tip! Rondvaart Giethoorn was uitstekend.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2016 (Stelletje)

Gastvrij en vriendelijk personeel. Een leuke ingerichte en gezellige kamer. Badkamer gedateerd: geen douchemengkraan en bruine tegels, maar was geen item. Schoonmaak prima verzorgd. Prima diner. Verder is het hotel heerlijk rustig en prima ligging ten opzichte van de omgeving. Blijkt dat er volop renovatieplannen zijn, zodat het hotel (achterstallig onderhoud) flink opgeknapt gaat worden. Ook wordt een leuk plantsoen aangelegd en worden de makers onder handen genomen.

Tip! Prima ligging met leuke plaatsen in de directe omgeving.

8

Beoordeling door W.G.M Kroonheus uit Breukelen, op 26 juni 2016 (Stelletje)

Tip! Naar Giethoorn

7,8

Beoordeling door AAD Baks uit DEVENTER, op 5 juli 2016 (Gezin)

Niets, zeer zakelijk.

De Bar was 's avonds dicht.

Tip! De omgeving was schitterend (Friesland).

6

Beoordeling door AJ Afink uit ALMELO, op 24 september 2016 (Stelletje)

Intrieur.

Lift.

Tip! Ligging.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2016 (Stelletje)

Prima kamer.

Dat je er niet op een zaterdagmiddag even gezellig wat kan drinken, de bar was continu dicht.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2016 (Stelletje)

Gezellig hotel.

Luchtverfrisser is geen lekker geur.

Tip! Vanaf het hotel kun je lekker fietsen.

7,6

Beoordeling door AF Meulepas uit Langenboom, op 19 september 2016 (Gezin)

Wij vonden het niet overal netjes en verzorgd, veel was gedateerd en aan schoonmaak of vervanging toe. De prijs/kwaliteit verhouding was echter goed. Misschien toch toe aan een grondige renovatie?

Het eten was prima, maar 's morgens geen of weinig personeel bij het ontbijtbuffet, was minder goed.

Tip! We hebben het prima gehad, leuke fietstochten gemaakt en ons favoriete uitstapje was de rondvaart in Giethoorn.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 juli 2016 (Stelletje)

De vriendelijke hulp en vrijheidsgevoel.

Douche oud en in bad douchen is niet fijn als je ouder wordt. Veel erg jonge mensen de leiding (stagiaires?). Wel vriendelijk en behulpzaam.

Tip! Het is een prachtige fietsomgeving en rondvaart in Giethoorn gezellig.

7,6

Beoordeling door S Kaandorp uit Heemskerk, op 14 mei 2016 (Stelletje)

Het aangeboden arrangement, prima prijs/kwaliteit verhouding!

Het tweegangen diner vond ik niet geweldig, teveel patat en te weinig keus!

Tip! 'De weerribben' is 'n heerlijk fietsgebied en Giethoorn moet je 'n keer gezien hebben!

8,6

Beoordeling door S.B. Sanders uit Nieuwerkerk aan den IJssel, op 18 juni 2016 (Stelletje)

Prima kamer voor een zeer vriendelijke prijs. Erg aardig en behulpzaam personeel. Het eten is lekker en voldoende compleet.

Het verblijf oogt op sommige punten wat gedateerd, maar is toch netjes. Er zijn behoorlijk wat muggen in de kamer, maar goed dat we de elektrische vliegenmepper bij ons hadden. De koffie is niet echt lekker. De haldeuren zijn best zwaar en niet elektrisch. Realiseer je dat het hotel aan 2 snelwegen ligt, maar heb daar zelf geen hinder van gehad.

Tip! De omgeving is erg mooi. De Weerribben fijn om te wandelen. Giethoorn leuk om te wandelen en te varen. Sneek gevarieerd om te shoppen (nog wel) en interessant om te bezichtigen (de St. Martinuskerk en het Poortgebouw en andere leuke geveltjes). Heerenveen lekker om te eten (de Italiaan).

7,2

Beoordeling door HTM van der Zanden uit Schaijk, op 19 juni 2016 (Stelletje)

Goed bereikbaar, gastvrij, vriendelijk en erg behulpzaam.

Uitzicht op snelweg

Tip! Niet ver van de Weerribben. Met de auto ben je zo in Sneek en in de zuidwesthoek van Friesland. Prachtige fietsroutes direct in de omgeving.

8,6

Beoordeling door A Stijlaart uit Utrecht, op 22 september 2016 (Stelletje)

Dagje Giethoorn en leuk centrum Heerenveen.

Zal leuk geweest zijn als er een gezellige bar aanwezig was was 's avonds wat saai.

7,4

Beoordeling door CD de Regt uit Rotterdam, op 1 juni 2016 (Gezin)

Omgeving.

Tip! Stadion en Giethoorn.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 juni 2016 (Groep)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2016 (Stelletje)

Alles!

Wat ons tegen viel is dat er geen koffie en thee gezet kon worden op de hotel kamer misschien een tip voor jullie om een klein water kannetje weg te zetten met spulletjes voor koffie en thee te zetten toch lekker 's avonds.

Tip! Wat we hebben gezien was leuk, Heereveen en Giethoorn, rondvaart goed en weer prima.

7,8

Beoordeling door A J de Leeuw van Weenen uit Dordrecht, op 13 juni 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door P.A.M. Goos uit Baarle Nassau, op 10 mei 2016 (Stelletje)

Vriendelijk behulpzaam personeel. Goede uitvalsbasis voor uitstapjes en fietstochten.

Het hotel is wat verouderd en kan zowel buiten als binnen een verfbeurt gebruiken. Verder stonden er 4 dagen lang uitgebloeide narcissen op de terrastafeltjes. Het hotel ligt aan de snelweg (maar dat weet je bij boeking).

Tip! Je kunt er prachtig fietsen in de omgeving, Giethoorn bezoeken. Natuurgebied de Wieden en Weerribben is dichtbij evenals de 11 STEDEN.

7

Beoordeling door RMA Theunissen uit Nunhem, op 6 juli 2016 (Gezin)

Prima ligging voor uitstapjes, lekker ontbijt en uitgebreid! Lekker gegeten, diner bij arrangement.

Erg vochtige kamers en de kwaliteit van de televisie was erg slecht! Ook die van de tv in de lobby! De eerste avond brak er een poot af van het bed. We belden met de receptie maar die bleek niet bereikbaar! Dat was kwalijk! Wel meteen een andere kamer gekregen, dat was prima!

Tip! Deel van de Elfstedentocht gereden (autoroute), was erg leuk. Stavoren en Giethoorn bezocht en Nationaal Park De Weerribben. Alles is aan te raden!

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2016 (Gezin)

Een beetje warm op de kamer, maar we hadden er begrip voor.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2016 (Groep)

Het vriendelijke personeel en het "woonkamer" interieur.

De oude, aftandse en erg warme kamers (het bed was goed trouwens). Ik zou als hotel mijn gasten een gerenoveerde kamer willen laten zien in plaats van eentje uit de jaren 70. Veel "weekendjes weg" aanbiedingen, stoppen de gasten in oude kamers (zo ook veel restaurants die bij een Albert Heijn of dergelijke actie je altijd de slechte plaatsen geven). Waarom is dat? Wil men zijn geïnteresseerde gasten niet trots kennis laten maken met wat er allemaal goed en mooi is aan het bedrijf? Jammer, gemiste kans

Tip! Friesland is mooi, heel mooi. Heerenveen,Sneek, Lemmer, Oldeberkoop, allemaal de moeite waard.

6,8

Beoordeling door FHE Sumter uit Weert, op 6 juni 2016 (Stelletje)

Heel goed, vriendelijk personeel.

Tip! Heel mooi.

8,3

Beoordeling door P Hurkmans uit EINDHOVEN, op 1 oktober 2016 (Stelletje)

Het was een leuk hotel en het personeel was aardig.

Het minder leuke was dat het 2 dagen hetzelfde lopend buffet was, terwijl er was belooft dat de 2 de dag anders zou zijn. De vensterbanken in de eet zaal mag wel een keertje schoon gemaakt worden. Lag veel stof en dode spinnetjes en dorre planten. We waren op zoek naar een balie (ontvang) medewerkster, maar was nergens te vinden. Het eigen personeel kan haar ook niet vinden. Bij het ontbijt mag de dame wel beter roereieren bakken i.p.v. te veel kletsen met mannen.

Tip! Giethoorn is prachtig en Sneek ook.

7

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2016 (Stelletje)

Wij hebben het heerlijk gehad. Ik vind het niet handig deze locatie met Giethoorn aan te prijzen (afstand 35 km) Ik had een afspraak in Heerenveen, dus heel prettig om hier te logeren.

Ik vond de kamer prima, maar de douche en sanitair uitermate slecht en klein. Ook was aan de afstandsbediening van de T.V. gesleuteld, het geluid was zeer zwak!

Tip! Het was heel aantrekkelijk een gratis boottochtje in Giethoorn te maken. 's Avonds hebben we nog een tocht door de Weerribben gemaakt, prachtig.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2016 (Groep)

Het vriendelijke personeel, het restaurant en de rondvaart in Giethoorn.

Opgebroken weg (zou op 2 losse (eerdere) dagen zijn, maar maakte het hotel vinden moeilijk. (is een gemeente kwestie).

Tip! Mooie omgeving,de ruimte, Giethoorn en het noorden.

7,8

Beoordeling door HAMTH Dullens uit Maastricht, op 28 augustus 2016 (Gezin)

Dat het nog zo altmödisch was. Vergane glorie.

De soep na het hoofdgerecht. De dames bediening waren de kluts wat kwijt.

Tip! Goede uitvalsbasis voor Weerribben Giethoorn enz.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2016 (Stelletje)

Tip! Omgeving is prachtig om te ontdekken.

7,4

Beoordeling door E.TH.H Bousardt uit Dordrecht, op 30 mei 2016 (Stelletje)

De ontvangst en vriendelijkheid van het personeel Ontbijt was ook goed verzorgd. En dat je hondje welkom was!

De verwarring bij aankomst, toen we gingen afrekenen. Wij moesten eerst meer afrekenen en kregen maar een voucher mee voor het diner. Gelukkig hadden we een uitdraai bij van Zoweg.nl, en werd het wel gecorrigeerd. Dus niet van uitgaan dat je bij aankomst de factuur klopt. Ik vond 19,95 twee gangen diner niet waard, elders krijg je er veel meer voor.

Tip! Je moet op deze locatie echt een auto hebben om maar de leuke plaatsjes te gaan. Mooie omgeving kan er heerlijk wandelen en fietsen. Topper was bezoek aan Giethoorn. Gelukkig konden we de voucher in Giethoorn omruilen voor een bootje met z n tweeën. Wij zijn nog te jong en goed van been om in een rondvaart bootje te zitten tussen de grijze bolletjes (Tuurlijk fijn dat het ook voor deze doelgroep kan)

6,8

Beoordeling door A Kramer-Cialdella uit Capelle aan den IJssel, op 20 mei 2016 (Stelletje)

Goede uitvalsbasis om omgeving te verkennen.

De plaats waar hotel gelegen is, was weinig inspirerend. Vond het ook erg vervelend dat er vloerbedekking op de kamer lag en dat er honden toegelaten werden in het hotel. Ik ben astmatisch en dat is niet echt fijn.

Tip! Het Giethoorn arrangement was erg leuk. Heerenveen zelf vond ik matig. Jammer dat het veel regende, daardoor hebben we weinig kunnen fietsen. Was dan waarschijnllijk wel een positievere beoordeling geworden.

6

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2016 (Stelletje)

Prettig gelegen bij het centrum, ruime kamer, vriendelijk personeel.

Niet al te best eten, kan en moet veel beter.

Tip! Is niet nodig, er is voldoen informatie en eigenlijk is de hele omgeving die we via fietsknooppunten fietsten erg mooi.

8

Beoordeling door T van Ham uit Dordrecht, op 29 mei 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door R Janssen uit 's-Gravendeel, op 25 mei 2016 (Stelletje)

Gewoon goed voor de prijs, fijne schone kamer en eigenlijk niets te klagen.

Hotel heeft zeker aan de buitenzijde een opfrisser nodig, tevens hangt er een muffe lucht wat volgens mij van de stoffering af komt. Maar over het algemeen niets te klagen, wel vragen naar een comfort kamer.

Tip! Giethoorn erg leuk, Leeuwarden top en alles centraal.

8,2

Beoordeling door ED de Haas uit 's-heerenberg, op 4 oktober 2016 (Stelletje)

Goede prijs, mooi en ook uitgebreid arrangement, vriendelijke medewerkers, goede faciliteiten.

Ramen van de kamer konden helaas niet open, dichtgeschroefd! Onderhoud c.q. schoonmaak van kamer, zeker de entree en restaurant kan aanmerkelijk beter. Bijvoorbeeld: een jonge dame stond een uit het zicht staande, onbeduidend borstbeeldje uitbundig en langdurig af te stoffen.De glazen deuren van de entree waren volledig dicht gesmeerd met handafdrukken, bijna niet meer doorzichtig, slechte entree, is eerste indruk dus. Mijns inziens in dagen niet schoongemaakt. De vloeren waren zoals het er naar uitzag lang niet meer gestofzuigd, kortom beter toezicht door facilitaire dienst c.q. functionaris op schoonmaak.

Tip! Prachtige Wieden, mooie Giethoorn en omgeving. Leuke steden Heerenveen en Steenwijk.

7,8

Beoordeling door M Birkhoff uit Purmerend, op 1 september 2016 (Gezin)

6,4

Beoordeling door E.D. Van Holland uit Laren, op 22 mei 2016 (Gezin)

Prima hotel, goed ontbijt. Nette kamer. Zeer mooie aanbieding, dus echt waar voor je geld.

Tip! Leuke plaatsen op rij afstand en in de buurt.

7,6

Beoordeling door C Van Steenbergen uit Dordrecgt, op 15 mei 2016 (Stelletje)

Aankomst, een heel vriendelijke ontvangst.

Tip! De trip naar Giethoorn. Heerenveen is een simpele stad en dat moet zo blijven.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2016 (Groep)

Zeer vriendelijk personeel. Gaan goed in op je wensen. Het hotel verdient aan de buitenkant een opknapbeurt. Met de fiets ben je binnen 5 minuten in het centrum. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Tip! Centrale ligging. Fietsen in omgeving. Friese meren en Giethoorn.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2016 (Gezin)

Vriendelijkheid van het personeel en het uitstekend verzorgd ontbijt.

De ligging van het hotel, nabij de verkeersdrukte, waardoor een genoeglijk verblijf op een terras voor ons, die niet van verkeersdrukte houden, niet aantrekkelijk was.

Tip! Giethoorn, Weerribben en Orajnjewoud, incl. het museum Belvedere, ervoeren wij als zeer aangenaam.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2016 (Gezin)

Loopafstand naar Heerenveen (half uur). Leeuwarden op 20 autominuten. Bijzondere sfeer in het hotel (wat ouderwets ingericht). Prima ontbijt. Kleinschalig. Verwacht geen topluxe in dit hotel. Ondanks de vermelde minpunten is dit hotel de moeite waard als je het voor een redelijke prijs kunt boeken. In elk geval zullen wij het in de toekomst zeker nog eens bezoeken.

Hotel is een renovatie toe. Kamers zijn voldoende, maar sober. Medewerkers zijn vriendelijk, maar zitten op een aantal punten nog "in een leercurve".

7

Beoordeling door K.O. Engelhardt uit Rotterdam, op 2 juli 2016 (Stelletje)

Omgeving, landelijk.

Herrie van renovatie hotel. Personeel wisselend, de ene zeer goed en consequent en de ander klant onvriendelijk.

Tip! Giethoorn, Drachten en Leeuwarden.

6,4

Beoordeling door L van Toor uit Arnhem, op 25 september 2016 (Groep)

Heerenveen stad.

De ligging aan de snelweg met vel lawaai. We hadden 2 2persoonskamers besteld; maar 1 kamer was erg klein en had bijv. geen zitje. Het zou prettig zijn als er een afvalbakje op de ontbijttafel zou staan zodat het er minder rommelig uitziet. Het tel.nr op de kassabon was incompleet en zodoende het hotel niet bereikbaar. Het is Haje aan te bevelen een waterstop in het wasbakje aan te brengen. Er gaat veel water verloren bij het scheren bijv. Straal van de douches was wel erg mager.

Tip! Giethoorn was een aanrader. Ook Jopie Huismanmuseum bezocht.

7,4

Beoordeling door P. Pots uit Leidschendam, op 12 juni 2016 (Gezin)

Het personeel nam alle tijd om met ons te praten. Het was niet druk, maar ze namen er de tijd voor. Vooral de dame van de ontbijtservice is vrolijk, werkt er al lang en met haar babbelen, gaf een vrolijke noot aan het ontbijt en de dag. De t.v. op de kamer hangt op prima hoogte en heeft een makkelijke bediening. Prima handdoeken, verduisteringsgordijnen, douche en bedden.

Omdat wij aan de achterkant de kamer hadden,hadden we veel last van het drukke verkeer. Een volgende keer vragen we om een kamer zonder verkeersgeluid. De wastafel is heel onhandig. En de houten onder plank mag wel een lakje hebben. Wij gaan voor een "gewone" witte, hippe ingebouwde wastafel.

Tip! De voucher voor de boottocht in Giethoorn is klasse! We hebben enorm van de boottocht genoten,mede door het fantastische weer. We waren ook in de Weerribben, een prachtig gebied, met mooi natuurschoon.Trouwens, de hele omgeving is prachtig, zeker in mei en juni.

7,8

Beoordeling door GUY Philipsen uit vosselaar, op 10 mei 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, lekker gegeten, simpel ontbijt maar voldoende, kamer is in orde en mooi vertrekpunt voor fietstochten. Giethoorn arrangement genomen, is dik in orde voor deze prijs!

Misschien soms te weinig personeel in restaurant, ook bij ontbijt.

Tip! Fietstochten langs grachten en meren, Giethoorn en tapasrestaurant Gusto in Heerenveen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door C. Hoek-Muller uit Callantsoog, op 22 juni 2016 (Gezin)

Prima kamer. Vriendelijk personeel. Verzorgd ontbijt.

2 nachten incl. 2-gangen-diner: dat "diner" kunnen ze wat mij betreft schrappen. Erg slecht. De soep was wel oké, maar de Chili con Carne, bestond hoofdzakelijk uit wortels, de bonen waren te tellen. Dat werd geserveerd op een berg tortillachips! Met een klein beetje salade op hetzelfde bord. De schnitzel was droog als karton. We verwachtten voor die prijs geen biefstuk,maar smakelijk mag het toch wel zijn. Anders: niet meer doen! Het gevolg is namelijk dat men de 2e dag ergens anders gaat eten.

Tip! Het Belvedere museum. Top! Niet veel tijd voor andere zaken. Ik was deelnemer aan "Kunst aan de Ee", in Woudsend.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2016 (Stelletje)

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2016 (Stelletje)

Het uitzicht van de nog niet gerenoveerde, ruime kamer. Schoon. Leuke styling in de gangen en de eetzaal met verschillende soorten stoelen. Geen eenheidsworst.

Het ontbijt is minimaal. Goedkope kaas en vleeswaren. Allebei de dagen hetzelfde en er zat niets verrassends, blij makends in.

Tip! Boottochtje Giethoorn en ook nog heel Giethoorn doorgewandeld. Een topdag, ondanks de kou. Heerenveen was 'aardig' en Zwolle mooi. Natuurlijk de Fundatie, maar ook een stadswandeling gedaan. Waanders in Broere (boekhandel in een grote kerk) is zeer de moeite waard.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2016 (Stelletje)

Dicht bij leuke plaatsen.

Het diner op de eerste dag. Smakeloze schnitzel en ook de groentes waren niet lekker. De bediening van een jonge dame was slecht. Rare opmerkingen en niet vriendelijk.

Tip! Giethoorn was leuk. Leeuwarden is een mooie stad. Heerenveen is voor een kleine stad ook wel leuk.

7,2

Beoordeling door A.P.H. Rogaar uit slochteren, op 30 april 2016 (Stelletje)

Het diner was goed.

Televisie te klein.

Tip! De rondvaart door Giethoorn was erg leuk!

8

Beoordeling door CA Bakker uit Rotterdam, op 19 april 2016 (Stelletje)

Aan buitenkant zeer verouderd maar kwaliteit van eten ontbijt en personeel maakt alles goed.

Zeer erg de wegen zijn veranderd waardoor hotel niet meer aan rijksweg ligt dus wens ze veel succes.

Tip! Giethoorn en Leeuwarden zeer kort nabij.

7,4

Beoordeling door J Huizer uit Ridderkerk, op 14 april 2016 (Stelletje)

Prima hotel, schoon en prima bedden. Ontbijt niet overdadig, maar genoeg. Bijzonder aardig en gastvrij personeel.

Tip! Giethoorn leuk om een keer gezien te hebben.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2016 (Stelletje)

Personeel was zeer vriendelijk en pro-actief met helpen. Met name de mevrouw van het ontbijtbuffet deed het fantastisch en achter de receptie zat een stagiaire die echt in het belang van de gast dacht, pluim voor deze jongeman!

Tip! Giethoorn leuk!

8

Beoordeling door H.W. Hogenkamp uit UGCHELEN, op 25 maart 2016 (Stelletje)

Problemen worden positief opgelost.

7,6

Beoordeling door A de Wit uit Zwijndrecht, op 29 december 2015 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door ELS Cottenje uit assebroek, op 17 september 2015 (Gezin)

Dichtbij het centrum, mooi trouwens. Het hotel is op zich gezellig en mooi voor een 3 sterren hotel. Niet tegenstaande dat het dicht tegen de autosnelweg ligt, je hoort praktisch niks van lawaai, dit is een pluspunt!

Tip! Zeer leuke en mooie omgeving, zowel de fietsarrangementen als de boottocht in Giethoorn waren een succes. Natuurlijk hadden wij mooi weer, die Nederlanders zijn zeer vriendelijke mensen, durf haast te zeggen beter dan de Belgen, toch op horeca gebied !!! Zeer nette etablissementen en ook qua hygiëne niks op aan te merken! Pluspunt voor die leuke Hollanders. Super lekkere koffie in Nederland! Was een zeer leuke 4-daagse en voor herhaling vatbaar. Een AANRADER!

8

Beoordeling door CJ van der Linden uit Herpen, op 21 oktober 2015 (Groep)

Het is een mooi sfeervol hotel met vriendelijk personeel. Het was allemaal goed.

Tip! Wij zijn naar Sneek geweest, hele mooie en leuke stad. Rondvaart in Giethoorn ook heel mooi!

8,2

Beoordeling door AMD Geertse uit Steenbergen, op 28 september 2015 (Stelletje)

De sfeer de rust. Alles was naar wens.

Tip! De bood toch in Giethoorn en Joure was erg leuk. De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest Wij hebben ons erg vermaakt en komen zeker nog een keer terug.

8,8

Beoordeling door J.M.R. Pels uit Amsterdam, op 30 augustus 2015 (Gezin)

De ambiance en met name in het restaurant. Daar was een gezellige sfeer. Het personeel was zeer behulpzaam en tot veel bereid.

Tip! Boottocht in Giethoorn was heel geslaagd en in een prachtige omgeving. Wij hebben Heerenveen bezocht en dat veel erg in de smaak. Vooral de behulpzaamheid van het personeel in de diverse winkels welke wij bezochten, was hartverwarmend.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 augustus 2015 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2015 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door M Lindhout uit boskoop, op 26 augustus 2015 (Gezin)

Badkamer is oké.

Tip! Giethoorn was leuk, maar fietsen ten westen en ten oosten van Heerenveen was ook prima.

8

Beoordeling door A.A. Schut uit Zetten, op 27 augustus 2015 (Stelletje)

Prettige lokatie en centraal gelegen t.o.v. uitstapjes.

Tip! Giethoorn en Sneek.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2015 (Stelletje)

De rust en hert lag centraal van wat we wilde bezoeken.

Tip! Oranjewoud was de moeite waard. Giethoorn was het hoogtepunt van onze vakantie. Ook Leeuwarden, Harlingen en Sneek waren ondanks de regen leuke plaatsen.

8,6

Beoordeling door A van Eden uit Raamsdonksveer, op 26 augustus 2015 (Stelletje)

De kamer was schoon en van alles voorzien. De badkamer was met de dagelijks schone handdoeken en de zeep en schone toilet goed naar ons zin, dus voor herhaling vatbaar. Ook hebben we genoten van de boottocht in Giethoorn. Alleen maar lof ook voor het personeel en het uitgebreide ontbijtbuffet.

De muggen, maar die zijn overal.

Tip! We zijn in Workum geweest naar het museum van Jopie Huisman, zeer aan te bevelen voor een ieder die van deze schilder, stroper en oud ijzerman houdt. De haven van Stavoren. En voor mensen die van winkelen houden is Wolvega een lust. Kortom voor elk wat wils.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2016 (Gezin)

Mooie omgeving.

Kamer klein en niet goed schoon. Badkamer vrij nieuw maar nu al veel kalk aanslag. Zou niet nodig moeten zijn als het goed schoongemaakt wordt.

Tip! Kort bij het centrum.

7,4

Beoordeling door D.G.A Van Parijs uit Sint-Laureins, op 14 september 2015 (Groep)

De kamers zijn zeer goed geluiddicht, ondanks het drukke verkeer hoorden we 's nacht niets. Wel met de ramen dicht. De fietstocht van 20 km is uitgelopen naar 50 km omdat we mis gereden zijn, maar dat vonden wij niet erg. Rustige omgeving als je het centrum iets verderop verlaat.

De omschrijving van de fietstochten zijn zeer onduidelijk. Geef een korte uitleg en eventueel een routeplan.

Tip! We zijn met de auto van daaruit verder de omgeving gaan verkennen en vonden Giethoorn de moeite waard. De boottocht met een kleine boot was super met dit mooie weer.

7,2

Beoordeling door GUY Philipsen uit Vosselaar, op 31 augustus 2015 (Gezin)

De simpele maar toch propere kamers en het vriendelijke personeel. Het ontbijt was lekker, met alles wat je nodig hebt. Goed en simpel hotel dat goed gelegen is voor uitstapjes in de buurt. Geen last gehad van muggen en warmte. Ik snap echt de lage score's niet, je moet zien wat je betaald hebt en wat je hier allemaal voor krijgt!

Tip! Natuurlijk Giethoorn. Fietsroutes die het hotel zelf uitstippelt. Het tapas restaurant Gusto in Heerenveen. Het vissersdorpje Urk aan het IJsselmeer.

8,2

Beoordeling door R.G. Arends uit voorburg, op 14 september 2015 (Gezin)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 oktober 2015 (Stelletje)

Om ook een keer Friesland te bezoeken.

Dat er in het hotel weinig te doen was.

Tip! Leeuwarden was heel mooi door de oude gebouwen, scheve huizen en toren. Een mooie stadswandeling en de vele bezienswaardigheden. Ook de rondvaart in Giethoorn was leuk.

7,6

Beoordeling door M.J. Schwegler uit Meerssem, op 5 september 2015 (Individueel)

Een fijne ontspannen sfeer en vriendelijk personeel!

Eigenlijk weinig, maar de prijs kwaliteitsverhouding van de aangeboden diner mogelijkheden klopt niet. De ligging pal aan de autoweg is enerzijds heel praktisch maar voor een toerist natuurlijk minder. Maar de geluidsisolatie is prima!

Tip! We hebben gebruik gemaakt van een arrangement. Dus wij gingen o.a. ook naar Giethoorn. Verder doorkruisten wij Friesland en een stukje Groningen met de auto maar je kunt er heerlijk fietsen en varen denk ik.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 september 2015 (Stelletje)

Zeer goede matrassen. Prima parkeergelegenheid.

Ondanks renovatie: Slechte ventilatie zowel in kamer als in douche. Bij raam op een kier (kon niet verder) veel lawaai van snelweg. Gehele hotel gedateerd.

Tip! Giethoorn, zeer aan te bevelen.

7

Beoordeling door AC van Tiel uit spijkenisse, op 8 oktober 2015 (Gezin)

Mooi ingericht hotel, vriendelijk personeel en een goed ontbijt.

We konden 's avonds na negen uur niets meer drinken in het restaurant en de bar, dan ben je wel aangewezen op de kamer, jammer.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2015 (Groep)

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Super ontbijt! Keuze en variatie genoeg!

Beetje muf en groot verschil in kamers. 26 nette kamer, maar 19 of 21 kant echt niet meer. Bij binnenkomst lelijk stuk vloerbedekking en open haard en de badkamer met ouderwets granieten vloer en douchebak. Ik zou deze kamer niet geaccepteerd hebben!

Tip! Stoomgemaal Lemmer, Giethoorn en Weerribben. Prachtig en binnen 30 km afstand.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2015 (Stelletje)

Lekker eten, zowel ontbijt als diner.

7,2

Beoordeling door H. Driezes uit Lochem, op 2 september 2015 (Stelletje)

Fantastische medewerkers je voelt je een gewenste gast.

Afstand naar centrum en bezienswaardigheden geen plek om lekker te zitten omdat je aan de snelweg zit.

Tip! Je hoort vaak dat mensen uit Friesland stug zijn. ik ben van andere mening toegedaan wat een prettige sfeer en mentaliteit!!!

6,5

Beoordeling door D. Sombroek uit wateringen, op 1 september 2015 (Stelletje)

Het ligt gunstig gelegen.

Wij waren om 14.00 uur aanwezig en moesten 1 uur wachten omdat de kamer nog niet klaar was. Het restaurant was afgesloten vanwege brand in de keuken. De zitjes zijn niet zo gezellig.

Tip! Het plaatsje Lemmer is een aanrader. Heel gezellig aan het Ijsselmeer. Giethoorn is ook leuk. De boottocht was goed geregeld.

7,2

Beoordeling door J.M.A. Meester uit Nibbixwoud, op 8 oktober 2015 (Groep)

Ontspannend.

Er was wel wat sprake van rook stank van buiten (wij hadden kamer 18 begane grond)

Tip! Mooie fietsomgeving en ook Giethoorn in de buurt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 augustus 2015 (Stelletje)

Als uitvalbasis om de omgeving en andere steden te bezoeken, prima.

7

Beoordeling door P Schutten uit Overveen, op 26 augustus 2015 (Stelletje)

Om vanuit dit hotel per fiets en/of auto de omliggende steden en meren te bezoeken

De aanwezigheid van veel muggen in de kamer.

Tip! We hebben genoten van onze fietstochtjes naar Joure en Wolvega alsmede het centrum van Heerenveen het geen op een paar minuten fietsen van het hotel ligt.

7,4

Beoordeling door J Belt uit Ter Aar, op 13 september 2015 (Stelletje)

De rust.

Er was weinig vertier en de bar was dicht.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 augustus 2015 (Stelletje)

De kunstzinnige uitstraling en de ligging van het hotel.

Bij het diner op dag 2 kreeg ik iets anders dan ik bestelde. Uiteindelijk smaakte mij dit ook goed, maar dat had ik niet verwacht.

Tip! Museumbezoek in Joure.

8,3

Beoordeling door R. Jaarsma uit Aalsmeer, op 25 augustus 2015 (Stelletje)

Aangename entree, duidelijke receptie, met aangenaam verwelkomend personeel. Leuke kamer, prettig en rustig ingericht, een goed gevoel. Niet een uitgebreide kaart in het restaurant, echter wel een juiste en niet te duur samengesteld á la carte mogelijkheden. Voortreffelijk ontbijtbuffet, in het bijzonder de verse fruit mogelijkheden. Komen graag nog eens in Heerenveen, maar zeker ook in andere plaatsen in Nederland.

Dat wij helaas niet langer dan 2 dagen konden blijven.

Tip! Op loopafstand van het centrum. De moeite van een bezoekje waard. Buitengewoon genoten van de aangeboden mogelijkheid een boottochtje te maken in het pittoreske Giethoorn.

9,3

Beoordeling door H. van Weert uit Valkenswaard, op 24 augustus 2015 (Stelletje)

Centraal gelegen in het mooie Friesland. Leuk om met koffie/thee en de friese lekkernij ontvangen te worden in het hotel. Welkomstpakket bood voldoende gelegenheid tot het bekijken van mogelijkheden om plaatsen te gaan bezichtigen.

Het hotel is wel een beetje gedateerd, maar daar was de prijs ook naar.

Tip! Leuke plaatsjes bezocht in Friesland, in de nabije omgeving maar ook Groningen en Pieterburen zijn goed te doen vanuit Heerenveen en vooral Groningen is de moeite waard. Verder naar Terherne en Langweer geweest en in Joure. Ook de rondvaart in Giethoorn die bij het arrangement zat was erg mooi. Het weer was ook geweldig, kortom, heerlijke dagen gehad!

7,4

Beoordeling door JCAJM van Dun uit valkenswaard, op 25 augustus 2015 (Gezin)

Het was leuk omdat het centrum van Heerenveen lekker dichtbij was. Het hotel was goed, kamers prima, dus niets te klagen.

Tip! Fietstocht rond Gaastermeer, Workum en Giethoorn vonden wij een aangename verrassing.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 augustus 2015 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door W.H. Spaans uit Berkel en Rodenrijs, op 24 augustus 2015 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door R Soekhlal uit Rotterdam, op 24 augustus 2015 (Groep)

Prettig. Goed bereikbaar.

Tip! We zijn alleen even naar het centrum gegaan. Op weg naar Giethoorn.

8,6

Beoordeling door HJ Peters uit brunssum, op 24 augustus 2015 (Gezin)

Gratis parkeren en prima ontbijt.

Badkamer verouderd.

Tip! Giethoorn heel leuk.

7,2

Beoordeling door R van der Meer uit Voorburg, op 23 augustus 2015 (Stelletje)

Prima diner en ontbijt. Hotel met vriendelijk personeel

Hotelkamers zijn gedateerd. Ook de gerenoveerde kamer rook muf door eventueel vochtprobleem? Het had net wel 2 dagen heel veel geregend.

Tip! De combinatie naar Giethoorn en daar een rondvaart maken is geweldig leuk en voor ieder een aanrader.

6,8

Beoordeling door I. van der Hart uit Hansweert, op 23 augustus 2015 (Gezin)

Bij aankomst zijn we geschrokken van het aanzicht van hotel. Zeer slecht onderhouden aan de buitenkant. Binnen was het goed. Schoon maar gedateerd. Het was warm bij aankomst en toen we een drankje gingen drinken op te terras/balkon (dus ook buitenkant) was dat ook weer zeer slecht onderhouden.

7,6

Beoordeling door C.J.E.M. Geurts-Ceelen uit BERGEN NH, op 14 oktober 2015 (Stelletje)

Goed bereikbaar. Centraal gelegen wat onze activiteiten in de regio betreft.

Groot hotel, weinig te doen in hotel, beetje oubollig ingericht, weinig sfeer, 2-gangen diner viel tegen.

Tip! Dagje Giethoorn is een aanrader evenals museum Belvedère in Heerenveen en een dagje Leeuwarden.

6,4

Beoordeling door FB Talsma uit Borne, op 18 augustus 2015 (Stelletje)

Lekker ontbijt, vriendelijk personeel, goede uitvalsbasis voor tochtjes.

Veel muggen door het ontbreken van hor voor het raam. En open raam is de enige ventilatiemogelijkheid.

Tip! Meerdere steden op kleine afstand. Centrum Heerenveen op loopafstand, met meerdere leuke restaurants.

7,5

Beoordeling door G.H. Haverland uit Bergambacht, op 15 augustus 2015 (Stelletje)

Omgeving! En voor het geld is het prima in orde.

Geen presentje ontvangen, wilde er niet om vragen.

Tip! Mooi park aan de overkant en alles relatief in de buurt. We hebben genoten!

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 januari 2016 (Stelletje)

Goed bed.

Kamers erg gehorig.

6,8

Beoordeling door R. Kusters uit Schaijk, op 26 september 2015 (Gezin)

Het hotel is aan een opknapbeurt toe zowel van binnen als van buiten.

7

Beoordeling door HAGM Huijbers uit Boekel, op 14 augustus 2015 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, mooie omgeving en de aanbieding was goed

De kamer was gelegen aan een zeer drukke weg, avonds en 's nachts hoorde je de auto's rijden. Er was geen airco, zodat je s 'nachts de raam open moesten zetten en daardoor had je weer last van muggen, omdat er geen hor in de ramen zit. Badkamer was wat klein, maar goed te doen. Alleen geen afzuiger aanwezig.

Tip! Mooie plaatsjes zoals Giethoorn en Lemmer. Leuk om te fietsen.

7,8

Beoordeling door M Van Westeneng uit Duiven, op 15 augustus 2015 (Gezin)

Netjes, en vriendelijk personeel.

Erg warm en geen airco. En slechte bedden.

Tip! Giethoorn erg leuk!

8,2

Beoordeling door C.J.M. Olijhoek uit Bergschenhoek, op 19 mei 2016 (Gezin)

Binnen is het erg leuk en gezellig.

De buitenkant is niet erg uitnodigend.

Tip! Giethoorn en de stad Heerenveen was een leuke uitje.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2015 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door W Schaar uit Badhoevedorp, op 13 september 2015 (Stelletje)

6

Beoordeling door Anoniem, op 21 oktober 2015 (Stelletje)

Prettige sfeer en goed ontbijt.

Het hotel is gedateerd. Zeker aan de buitenkant. Oogt ouderwets en goedkoop.

Tip! De plaatjes Joure en Sneek zijn de moeite waard.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2015 (Stelletje)

Lage prijs, goede bereikbaarheid, gratis parkeren, originele inrichting publieke ruimtes.

Geen koffie- en theefaciliteiten op de kamer helaas.

6,8

Beoordeling door M. van Langen uit Bergen nh, op 13 augustus 2015 (Groep)

Badkamer was niet schoon.

7,2

Beoordeling door AJ Ufkes uit Veendam, op 9 juli 2015 (Stelletje)

Hebben een nette kamer gehad simpel maar netjes.

Het lawaai van de snelweg als we het raam open deed s'nachts, was toch nog wel een drukke weg.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2015 (Stelletje)

mooie ruime kamer en laat uitchecken

de kamer rook erg muf/vies. miste waterkoker op de kamer, ik slaap altijd met kruik en kon geen water koken.

6,8

Beoordeling door H. Pasterkamp uit Den Ham, op 7 oktober 2015 (Groep)

8,6

Beoordeling door H. van Hengstum uit Cothen, op 13 augustus 2015 (Stelletje)

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede fietsen bewaarplaats.

Tip! Oranjewoud prachtig om op de fiets te verkennen. Sportfaciliteiten in de omgeving met o.m. Abe Lenstra voetbalstadion, Epke Zonderland accommodatie, CIOS, zeker de moeite waard om te bekijken en het Thialf ijsstadion in renovatie.

7,4