Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Made > Hotel de Korenbeurs > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel de Korenbeurs

Hotel de Korenbeurs  

Hotel de Korenbeurs

Hotel - Made

Hotel de Korenbeurs is gelegen in het dorp Made, nabij Nationaal Park De Biesbosch en De Loonse en Drunense Duinen. De stad Breda ligt op steenworp afstand van het hotel, maar ook de steden Den Bosch en Tilburg zijn snel te bereiken. Ook heeft het hotel de ideale ligging om het verblijf te combineren met een dagje naar de Efteling, het pretpark is op nog geen 30 minuten van het hotel... meer info
vanaf 54 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

63 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Brabant incl. diner

2 nachten v.a. € 79,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Biesbosch incl. rondvaart

1 nacht v.a. € 54,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Brabant incl. Efteling 2 pers

1 nacht v.a. € 67,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Biesbosch incl. rondvaart

2 nachten v.a. € 103,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4=3 dagen Brabant

3 nachten v.a. € 92,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2019 (Stelletje)

Mooi weer en mooie omgeving.

10

Beoordeling door G.H. Goeree uit Weert, op 21 april 2019 (Gezin)

Allereerst begon het al met een zeer vriendelijke receptioniste. Het behulpzaam zijn van al het personeel, of het nu bij het ontbijt was of anderszins. Verder reserveerde de receptioniste de rondvaart door de Biesbosch voor ons en verzorgde zij een voucher, waar wij verder geen omkijken naar hadden. Een ruime en mooie kamer, maar alleen de totale verlichting kon aan en niet één of twee spotjes.

Tip! De omgeving leent zich bijzonder voor fietstochten en daar hebben we ook dankbaar gebruik van gemaakt. De rondvaart door de Biesbosch is ook aan te bevelen.

8,8

Beoordeling door B.S. Hoogesteger uit Oost-Souburg, op 7 april 2019 (Stelletje)

De goede ligging van het hotel. Steden goed te bereiken. Mooie omgeving.

8,4

Beoordeling door W.J. de Lorijn uit Bergharen, op 17 augustus 2019 (Stelletje)

De Biesbosch.

Het eten.

Tip! Buiten het dorp. De boottocht.

6,3

Beoordeling door M. Eerdekens uit Eksel, op 24 juli 2019 (Gezin)

Hotel vlak in het centrum van Made. Propere kamer en badkamer.

Kamers veel te klein. Zelfs geen plaats om een koffer te leggen.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen. Bootje huren in Drimmelen is zeker aanrader!

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2019 (Gezin)

Centrale ligging, vriendelijk personeel.

Tip! Ook voor trips met de auto is dit een goede locatie, niet iedereen e-bike. Drielanden punt, Belgie.

6,6

Beoordeling door AA Jannink uit Almelo, op 4 juli 2019 (Gezin)

Prima hotel.

Alleen jammer dat er geen airco op de kamers zitten.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door R Mulder uit Apeldoorn, op 1 mei 2019 (Stelletje)

Fietsen in de omgeving.

Lawaaierig. Jammer dat het hoofdgerecht niet zelf gekozen kon worden.

Tip! Omgeving is mooi, maar aan de andere kant van de Biesbosch is de omgeving nog mooier.

7

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2019 (Gezin)

We hebben een fijne tijd gehad.

De badkamer was wat minder.

Tip! We hebben de rondvaart door de Biesbosch gedaan. Op 2e Paasdag hebben we met vrienden en familie heerlijk en goed in het hotel-restaurant gegeten, dat was super.

8,4

Beoordeling door E Uitslag uit Hengelo, op 26 april 2019 (Stelletje)

Fietsen in de omgeving.

De kamer.

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2019 (Stelletje)

Veel lawaai.

Tip! De Biesbosch was favoriet.

7,4

Beoordeling door F.O. Wilken uit Hoofddorp, op 22 april 2019 (Stelletje)

Prima hotel, met een uitstekende keuken.

Het enige punt dat wij niet handig vinden, is dat de badkamer geen inloopdouche heeft, maar een bad met een zeer hoge instap. Dat vinden senioren op leeftijd niet echt geweldig.

Tip! In de directe omgeving van Made was het leuk fietsen. Ook hebben we een lange fietstocht van 80 km om de Biesbosch gemaakt, maar dat viel tegen, omdat er nauwelijks restaurantjes zijn op de KNP-route om wat te drinken of te eten.

8,4

Beoordeling door C.C. Honders-Hesselink uit Loosdrecht, op 21 april 2019 (Groep)

De slaapkamer was erg klein. Mijn vriendin had ook nog een rollator en de koffers konden we nauwelijks kwijt.

7,2

Beoordeling door L De Vries uit Enschede, op 4 april 2019 (Stelletje)

Koelkast, koffie- en thee faciliteite,n perfecte kamer.

Het toetje na het eten zelf betalen.

Tip! Leuk café in Made perfect bus verbinding naar Breda.

8

Beoordeling door M M. Schuil-Bakker uit Waarder, op 2 april 2019 (Gezin)

Centrale ligging.

Lawaai straatkant. Geen keuze gratis hoofdgerecht, het was vis maar laten ons fles rode wijn kiezen terwijl we dan, als we dat geweten hadden witte wijn gekozen hadden. Haalde het voorgerecht bestek weg zonder te vragen of we een voorgerecht wilden. Konden de eerste ochtend niet terecht in de eetzaal vanwege een groep jongelui. Tweede nacht tussen drie en half vier lawaai op de gang van Engels sprekende gasten.

Tip! Tiengemeten, de mooie stad Breda en natuurlijk het schitterende natuurgebied de Biesbosch.

7,2

Beoordeling door ASM Vader uit HEILOO, op 23 maart 2019 (Stelletje)

Het restaurant is wat duur.

Tip! Mooie uitvalsbasis voor Breda, Oosterhout en de Efteling.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 maart 2019 (Stelletje)

De service van het hotel was zeer goed en adequaat. Zeer vriendelijk personeel.

Tip! De Biesbosch bezoeken ook Breda en Dordrecht zijn zeer de moeite waard om hun mooie oude binnenstad.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2019 (Stelletje)

Leuk dorpje.

Tip! Wij hadden fietsen gehuurd om naar de Biesbosch te fietsen, maar helaas konden wij de knooppunten vanaf de brug niet vinden.

8,2

Beoordeling door R Hop uit Heiloo, op 5 maart 2019 (Gezin)

Heel gezellig en aardig personeel!

Tip! Wij hebben een stadwandeling in Breda gedaan en een bezoek aan het leuke plaatsje Willemstad en veel gewandeld het was prachtig weer.

8,4

Beoordeling door J.W. Loopik uit 's-Heer Arendskerke, op 28 februari 2019 (Stelletje)

Heel goed hotel, qua alles! We hebben toevalligerwijs een carnavalsavond meegemaakt, waarvoor het hotel ook wel had gewaarschuwd!

Tip! Breda, Biesbosch en Oosterhout.

9

Beoordeling door G Verwaard uit Krimpen aan den IJssel, op 27 februari 2019 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2019 (Stelletje)

De centrale ligging.

Tip! Mooie omgeving. We hebben gefietst en gewandeld en natuurlijk de stad Breda.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2019 (Gezin)

Vriendelijk personeel, heel behulpzaam.

Tip! Oosterhout is een leuke plaats.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 25 februari 2019 (Stelletje)

Dicht bij Breda en de Biesbosch.

In het dorp Made niets te beleven.

Tip! Als het hotel spreekt over een balkon is dit een frans balkon, dus niet om te zitten. In ons geval ging het van de prijs af, heel netjes, we hadden gerekend op een echt balkon, je moet hiervoor dus wel extra betalen.

7,4

Beoordeling door J Meertens uit Valkenswaard, op 20 februari 2019 (Stelletje)

Fijne omgeving, je kunt alle kanten uit.

Kleine gedateerde kamers.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 januari 2019 (Gezin)

Dichtbij het centrum, met diverse eetgelegenheden. Vriendelijk en meedenkend personeel. Een uitstekend ontbijt.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 december 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door H Epe uit Harderwijk, op 7 november 2018 (Stelletje)

Centrale ligging. Mooie omgeving.

Tip! Leuke omgeving om te fietsen en mooie rondvaart door de Biesbosch gemaakt.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 september 2018 (Individueel)

Alles.

Tip! De rondvaart door de Biesbosch, dichtbij Breda in verband met het casino.

9,4

Beoordeling door H Derkzen uit Groessen, op 19 september 2018 (Stelletje)

De omgeving

Te kleine kamer er was maar een stoel. De lift was al die dagen stuk en met twee nieuwe knieën was het moeilijk om 4 trappen op te lopen.

Tip! De omgeving is prachtig, vooral de fietstocht door de Biesbosch. Breda is een mooie stad.

6,6

Beoordeling door M.A Brakel uit Vogelenzang, op 12 september 2018 (Stelletje)

Het verblijf was prima.

Er was geen handdoekenrek in de badkamer, erg onhandig.

9

Beoordeling door Anoniem, op 10 september 2018 (Stelletje)

Geen rustig plekje waar je alleen kunt zitten.

Tip! Stad Breda, prachtige stad. Stadje Geertruidenberg, mooi vestigingsstadje. Biesbosch rondvaart.

7

Beoordeling door Anoniem, op 10 september 2018 (Gezin)

Goed hotel en personeel.

Mindere kamer en badkamer, vieze ramen nauwelijks zicht.

Tip! Mooi fietsgebied.

7,8

Beoordeling door L Kamerman uit Oosterwolde, op 9 september 2018 (Gezin)

Het verblijf in de Korenbeurs was prima. Wij hebben genoten van de natuur van de Biesbosch.

Tip! We hebben een boottocht door de Biesbosch gemaakt, een dag gefietst en genoten van de natuur. We hadden ook prachtig weer.

8,2

Beoordeling door JAN Berends uit Dronten, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

Vrij en rustig gelegen. Bijzonder vriendelijke medewerkers m.n. receptie.

Geen bewegwijzering in Made, zodanig dat het moeilijk is de uitvalswegen te vinden. Het nabije Drimmelen is een zoekplaatje.

Tip! Gunstige ligging t.o.v de Biesbos en de mogelijkheden in Drimmelen. Dagje Breda.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 augustus 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door J Koeman uit Hilversum, op 28 juli 2018 (Stelletje)

We hebben lekker kunnen fietsen.

Ontbijt met zoete broodjes, erg eenzijdig, niet mijn keus.

Tip! De rondvaart door de Biesbosch.

7

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2018 (Stelletje)

Heerlijke koele kamer tijdens de bijzonder warme dagen in juli! En heerlijk geslapen ondanks de zeer warme nachten! Een prima prijs/kwaliteit, Zoweg aanbieding, aanrader!

8

Beoordeling door AA van Gorkum uit vaassen, op 22 juli 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Kamer wel wat krap.

7,4

Beoordeling door C C M Gigengack uit Rijswijk, op 22 juli 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2018 (Gezin)

Prima locatie. Heerlijk restaurant. Bij erg warm weer kamer boeken met airco.

Tip! Boottocht door Biesbosch. Dicht bij Drunense Duinen. Heerlijk fietsen in omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door J. Siegers uit Dedeemsvaart, op 20 juli 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door W.T. Nijmeijer- Donker uit Apeldoorn, op 16 juli 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Beperkte mogelijkheid voor het eten 's avonds. Geringe keuze en behoorlijk aan de prijs.

Tip! Prachtige natuur de Biesbosch.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2018 (Gezin)

Goede uitvalsbasis voor mooie fietstochten.

Tip! Nationaal Park De Biesbosch is erg mooi.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2018 (Stelletje)

Kleine kamer en badkamer smoezelig.

Tip! Fietstocht in de Biesbosch is een aanrader! Ook een tocht met de de kleine fluisterboot erg mooi en interessant!

7,4

Beoordeling door RAM Henderickx uit Maastricht, op 13 juli 2018 (Individueel)

De ligging, gastvriendelijkheid, personeel relaxed, goede prijs/kwaliteitsverhouding, fietsverhuur prima geregeld.

Tip! Fietsen, Biesbosch, mooie omgeving.

8,2

Beoordeling door F.G. Veenhuizen uit Hoofddorp, op 12 juli 2018 (Gezin)

Ongedwongen sfeer en vriendelijk personeel.

De eerste kamer 107 was slecht. Bovendien was deze boven de feestzaal wat tot 1 uur veel lawaai en gebonk gaf. Toen ik aangaf dat het niet te doen was op deze kamer, kreeg ik een gratis upgrade naar een betere kamer 125. Deze kamer was goed.

7,8

Beoordeling door GABJ Godfried Beumers uit Nijmegen, op 12 juli 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid en behulpzaamheid van alle personeelsleden.

8

Beoordeling door FWM Brabander uit Monster, op 11 juli 2018 (Stelletje)

Centraal gelegen, gratis parkeren, restaurant en bistro.

Kleine kamer, geen airco, douche in bad. In eerste instantie een te hoge factuur, na een kwartier kregen we de goede.

Tip! Biesbosch leuk en ook het plaatsje Drimmelen is aan te raden.

6,4

Beoordeling door J. Pander uit Hasselt, op 11 juli 2018 (Gezin)

Geweldige omgeving.

Tip! We hebben bij de Biesbosch en de Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen gefietst.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2018 (Stelletje)

Restaurant, koelkast, ventilator en kluisje aanwezig. Goede bedden.

Het bleef erg lang te warm op de kamer. Jammer dat er vaak luidruchtig verkeer langs rijdt. Snelheidsbeperking zou een oplossing zijn.

Tip! Leuk dorp met meerdere supermarkten, bakker, ijssalon en verschillende eetgelegenheden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2018 (Gezin)

Omdat het hotel dicht bij de Biesbosch lag, was de locatie geschikt.

Een kamer zonder airco met hele dag zon, een kantelraam boven het terras en aan de doorgaande straat, de tafels werden niet schoongemaakt bij vertrek van gasten bij het ontbijt.

Tip! De Biesbosch is zeker de moeite waard voor natuur liefhebbers.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 juli 2018 (Stelletje)

Te warm op de kamer.

7,2

Beoordeling door AJ Leijssen uit Venray, op 6 juli 2018 (Gezin)

Biesbosch.

9,4

Beoordeling door D van Ruler-Verwoerd uit Waskemeer, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Het was er leuk, gezellig en we hebben het prima naaar onze zin gehad. Ook fijn dat er zoveel parkeerruimte was.

Het was jammer, dat er geen kaartjes waren met wel of niet schoonmaken. Als je na het ontbijt je kamer binnenkomt wordt er al druk schoongemaakt en dat was niet prettig. Ze waren ook veel te vroeg.

Tip! Varen op de Biesbosch, bezoek aan Breda.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, prima kamer met alle faciliteiten bij de luxe kamer, heerlijk ontbijt, met buiten of binnen eten.

De kamer graag wat groter voor een luxe kamer en het uitzicht was minder.

Tip! Heerlijke fietstochten gemaakt naar de Biesbosch met veerpont oversteken en een dagje Breda per fiets. En veel geluk hebben met het prachtige weer.

9

Beoordeling door J. de Bruijn uit Geldrop, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Verrassing avondeten.

Uitzicht kamer 107.

6,8

Beoordeling door JH Severs uit Hooglanderveen, op 2 juli 2018 (Stelletje)

Het is een super mooi hotel met een heerlijk terras aan de rustige straat. We hadden een mooie kamer met airco wat heel fijn was met 30 graden buiten, waar we ook heel blij van werden was dat er een koelkast op de kamer was!!! Badkamer was heerlijk ruim en schoon net als de kamer.

Vervelend was dat we uitkeken op een plat dak met daarop een afzuig installatie die de hele nacht door lawaai maakt. De airco de hele nacht aan is best fris, maar het raam open was ook niet fijn door het geluid, ik hoop dat dit verholpen kan worden!

Tip! Er is voldoende te zien en te beleven in de omgeving, vooral Oosterhout en Breda zijn aanraders. De Biesbosch is ook een aanrader, maar als we ooit weer gaan huren we een sloep met gids.

7,8

Beoordeling door ECT Pruim uit Dronten, op 2 juli 2018 (Stelletje)

Mooie plek om in de omgeving te fietsen. De Biesbosch en omgeving Oosterhout.

De kamer was klein en een erg kleine wasbak in de badkamer.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2018 (Individueel)

Het hotel ligt centraal.

De kamers zijn wat oud.

7