Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Made > Hotel de Korenbeurs > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel de Korenbeurs

Hotel de Korenbeurs  

Hotel de Korenbeurs

Hotel - Made

Hotel de Korenbeurs is gelegen in het dorp Made, nabij Nationaal Park De Biesbosch en De Loonse en Drunense Duinen. De stad Breda ligt op steenworp afstand van het hotel, maar ook de steden Den Bosch en Tilburg zijn snel te bereiken. Ook heeft het hotel de ideale ligging om het verblijf te combineren met een dagje naar de Efteling, het pretpark is op nog geen 30 minuten van het hotel... meer info
vanaf 34 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

50 beoordelingen 7.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Biesbosch

3 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Brabant

1 nacht v.a. € 34,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Brabant incl. Efteling 2 pers

1 nacht v.a. € 68,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Brabant

2 nachten v.a. € 91,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Biesbosch incl. rondvaart

2 nachten v.a. € 100,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Brabant incl. diner

2 nachten v.a. € 123,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Brabant incl. Efteling 2 pers

2 nachten v.a. € 126,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4=3 dagen Brabant

3 nachten v.a. € 78,99 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen.

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door E van Hunnik uit Oosterwolde (Fr), op 26 december 2018 (Gezin)

Vreselijke kamer: een muur als uitzicht en herrie van afzuiginstallaties, keukengeuren van lekkende afvoerpijpen, raam kon daarom niet open op een muffe kamer. Een brandalarm wat zondagochtend vroeg iedereen wakker loeide en een ontbijt zaal die vol zat, koffiemachines die veelvuldig leeg waren water, koffie, melk te weinig personeel bij het ontbijt. Herrie in de nachten. Nooit weer!

4,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 december 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door H Epe uit Harderwijk, op 7 november 2018 (Stelletje)

Centrale ligging. Mooie omgeving.

Tip! Leuke omgeving om te fietsen en mooie rondvaart door de Biesbosch gemaakt.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 september 2018 (Stelletje)

De verschrikkelijke muziek. 4 dagen hetzelfde elk uur weer. Parkeren voor de e-bike. Je moet tussen de auto's door. Geen rustig plekje waar je alleen kunt zitten.

Tip! Stad Breda, prachtige stad. Stadje Geertruidenberg, mooi vestigingsstadje. Biesbosch rondvaart.

7

Beoordeling door H Savenije uit Enschede, op 10 september 2018 (Groep)

We hebben heerlijk in de Biesbosch gevaren en gewandeld. Het personeel is zeer behulpzaam en het ontbijt uitgebreid en erg lekker.

De kamer was (te) klein voor twee vriendinnen. Twee koffertjes konden we er eigenlijk niet kwijt. Verder was het er erg warm, hoewel de buitentemperatuur "normaal" was. Daarnaast zeer lawaaiig. Ik denk dat we boven de afzuigkap van de keuken zaten, want rond een uur of 2 werd het stil en het begon weer om 5 uur (ontbijt startte al om 6 uur). Badkamer was klein, maar compleet, alleen het scherm om het bad lekte zodat de vloer rond de toilet nat werd na het douchen.

Tip! Biesbosch is en prachtig natuurgebied. De wateren eromheen zijn zeer indrukwekkend breed. Veel leuke pontjes (zowel voor voetgangers/fietsers als auto's. Drimmelen is leuk oud plaatsje en je kunt er heerlijk aan het water op het terras zitten en evt.eten (prijs/kwaliteit verhouding heel goed) Dordrecht is en mooie oude stad. Laatste dag naar Het Muiderslot. Zeer verzorgd en leerzaam kasteel/museum. Sterk aan te raden voor gezinnen met kinderen.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 september 2018 (Individueel)

Alles.

Tip! De rondvaart door de Biesbosch, dichtbij Breda in verband met het casino.

9,4

Beoordeling door L Kamerman uit Oosterwolde, op 9 september 2018 (Gezin)

Het verblijf in de Korenbeurs was prima. Wij hebben genoten van de natuur van de Biesbosch.

Tip! We hebben een boottocht door de Biesbosch gemaakt, een dag gefietst en genoten van de natuur. We hadden ook prachtig weer.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 september 2018 (Gezin)

Goed hotel en personeel.

Mindere kamer en badkamer, vieze ramen nauwelijks zicht.

Tip! Mooi fietsgebied.

7,8

Beoordeling door H Derkzen uit Groessen, op 19 september 2018 (Stelletje)

De omgeving

Te kleine kamer er was maar een stoel. De lift was al die dagen stuk en met twee nieuwe knieën was het moeilijk om 4 trappen op te lopen.

Tip! De omgeving is prachtig, vooral de fietstocht door de Biesbosch. Breda is een mooie stad.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 augustus 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2018 (Stelletje)

Heerlijke koele kamer tijdens de bijzonder warme dagen in juli! En heerlijk geslapen ondanks de zeer warme nachten! Een prima prijs/kwaliteit, Zoweg aanbieding, aanrader!

8

Beoordeling door C C M Gigengack uit Rijswijk, op 22 juli 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door M.A Brakel uit Vogelenzang, op 12 september 2018 (Stelletje)

Het verblijf was prima.

Er was geen handdoekenrek in de badkamer, erg onhandig.

9

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2018 (Gezin)

Prima locatie. Heerlijk restaurant. Bij erg warm weer kamer boeken met airco.

Tip! Boottocht door Biesbosch. Dicht bij Drunense Duinen. Heerlijk fietsen in omgeving.

8,4

Beoordeling door JAN Berends uit Dronten, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

Vrij en rustig gelegen. Bijzonder vriendelijke medewerkers m.n. receptie.

Geen bewegwijzering in Made, zodanig dat het moeilijk is de uitvalswegen te vinden. Het nabije Drimmelen is een zoekplaatje.

Tip! Gunstige ligging t.o.v de Biesbos en de mogelijkheden in Drimmelen. Dagje Breda.

8,6

Beoordeling door J Koeman uit Hilversum, op 28 juli 2018 (Stelletje)

We hebben lekker kunnen fietsen.

Ontbijt met zoete broodjes, erg eenzijdig, niet mijn keus.

Tip! De rondvaart door de Biesbosch.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door J. Siegers uit Dedeemsvaart, op 20 juli 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2018 (Stelletje)

Kleine kamer en badkamer smoezelig.

Tip! Fietstocht in de Biesbosch is een aanrader! Ook een tocht met de de kleine fluisterboot erg mooi en interessant!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2018 (Gezin)

Goede uitvalsbasis voor mooie fietstochten.

Tip! Nationaal Park De Biesbosch is erg mooi.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door RAM Henderickx uit Maastricht, op 13 juli 2018 (Individueel)

De ligging, gastvriendelijkheid, personeel relaxed, goede prijs/kwaliteitsverhouding, fietsverhuur prima geregeld.

Tip! Fietsen, Biesbosch, mooie omgeving.

8,2

Beoordeling door AA van Gorkum uit vaassen, op 22 juli 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Kamer wel wat krap.

7,4

Beoordeling door GABJ Godfried Beumers uit Nijmegen, op 12 juli 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid en behulpzaamheid van alle personeelsleden.

8

Beoordeling door J. Pander uit Hasselt, op 11 juli 2018 (Gezin)

Geweldige omgeving.

Tip! We hebben bij de Biesbosch en de Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen gefietst.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2018 (Stelletje)

Restaurant, koelkast, ventilator en kluisje aanwezig. Goede bedden.

Het bleef erg lang te warm op de kamer. Jammer dat er vaak luidruchtig verkeer langs rijdt. Snelheidsbeperking zou een oplossing zijn.

Tip! Leuk dorp met meerdere supermarkten, bakker, ijssalon en verschillende eetgelegenheden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 juli 2018 (Stelletje)

Te warm op de kamer.

7,2

Beoordeling door AJ Leijssen uit Venray, op 6 juli 2018 (Gezin)

Biesbosch.

9,4

Beoordeling door D van Ruler-Verwoerd uit Waskemeer, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Het was er leuk, gezellig en we hebben het prima naaar onze zin gehad. Ook fijn dat er zoveel parkeerruimte was.

Het was jammer, dat er geen kaartjes waren met wel of niet schoonmaken. Als je na het ontbijt je kamer binnenkomt wordt er al druk schoongemaakt en dat was niet prettig. Ze waren ook veel te vroeg.

Tip! Varen op de Biesbosch, bezoek aan Breda.

8,6

Beoordeling door F.G. Veenhuizen uit Hoofddorp, op 12 juli 2018 (Gezin)

Ongedwongen sfeer en vriendelijk personeel.

De eerste kamer 107 was slecht. Bovendien was deze boven de feestzaal wat tot 1 uur veel lawaai en gebonk gaf. Toen ik aangaf dat het niet te doen was op deze kamer, kreeg ik een gratis upgrade naar een betere kamer 125. Deze kamer was goed.

7,8

Beoordeling door FWM Brabander uit Monster, op 11 juli 2018 (Stelletje)

Centraal gelegen, gratis parkeren, restaurant en bistro.

Kleine kamer, geen airco, douche in bad. In eerste instantie een te hoge factuur, na een kwartier kregen we de goede.

Tip! Biesbosch leuk en ook het plaatsje Drimmelen is aan te raden.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, prima kamer met alle faciliteiten bij de luxe kamer, heerlijk ontbijt, met buiten of binnen eten.

De kamer graag wat groter voor een luxe kamer en het uitzicht was minder.

Tip! Heerlijke fietstochten gemaakt naar de Biesbosch met veerpont oversteken en een dagje Breda per fiets. En veel geluk hebben met het prachtige weer.

9

Beoordeling door J. de Bruijn uit Geldrop, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Verrassing avondeten.

Uitzicht kamer 107.

6,8

Beoordeling door ECT Pruim uit Dronten, op 2 juli 2018 (Stelletje)

Mooie plek om in de omgeving te fietsen. De Biesbosch en omgeving Oosterhout.

De kamer was klein en een erg kleine wasbak in de badkamer.

6,8

Beoordeling door JH Severs uit Hooglanderveen, op 2 juli 2018 (Stelletje)

Het is een super mooi hotel met een heerlijk terras aan de rustige straat. We hadden een mooie kamer met airco wat heel fijn was met 30 graden buiten, waar we ook heel blij van werden was dat er een koelkast op de kamer was!!! Badkamer was heerlijk ruim en schoon net als de kamer.

Vervelend was dat we uitkeken op een plat dak met daarop een afzuig installatie die de hele nacht door lawaai maakt. De airco de hele nacht aan is best fris, maar het raam open was ook niet fijn door het geluid, ik hoop dat dit verholpen kan worden!

Tip! Er is voldoende te zien en te beleven in de omgeving, vooral Oosterhout en Breda zijn aanraders. De Biesbosch is ook een aanrader, maar als we ooit weer gaan huren we een sloep met gids.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2018 (Individueel)

Het hotel ligt centraal.

De kamers zijn wat oud.

7

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2018 (Gezin)

Omdat het hotel dicht bij de Biesbosch lag, was de locatie geschikt.

Een kamer zonder airco met hele dag zon, een kantelraam boven het terras en aan de doorgaande straat, de tafels werden niet schoongemaakt bij vertrek van gasten bij het ontbijt.

Tip! De Biesbosch is zeker de moeite waard voor natuur liefhebbers.

5,8

Beoordeling door W.T. Nijmeijer- Donker uit Apeldoorn, op 16 juli 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Beperkte mogelijkheid voor het eten 's avonds. Geringe keuze en behoorlijk aan de prijs.

Tip! Prachtige natuur de Biesbosch.

7,8