Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hampshire Hotel - City Terneuzen

Hampshire Hotel - City Terneuzen  

Hampshire Hotel - City Terneuzen - Aanzicht

Hotel - Terneuzen

Hampshire Hotel - City Terneuzen ligt in het hart van Zeeuws-Vlaanderen. Vol historische bezienswaardigheden, een modern winkelcentrum en dichtbij het strand. In de omgeving van Terneuzen liggen pittoreske vestingsteden, maar ook de grote steden als Middelburg, Gent en Antwerpen zijn snel bereikbaar. Hampshire Hotel - City Terneuzen is een 3-sterrenhotel met 78 kamers. Alle kamers... meer info
vanaf 56 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

304 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Zeeland Standard Room

1 nacht v.a. € 56,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,85 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2019 (Gezin)

Leuke omgeving, rustig, lekker ontbijt en lekker diner, een goede keuken.

Tip! Leuke omgeving om te fietsen, leuke winkels en mooie jachthaven.

9,8

Beoordeling door P Lieman uit Landsmeer, op 11 juli 2019 (Stelletje)

We hadden 2 kamers gehuurd. Door ziekte van broer/zwager kregen we een upgrade naar een suite. Wat een service! Ook het ontbijt werd aangepast. We waren aangenaam verrast door deze geste. Ook het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Klasse.

Tip! Zeeuws-Vlaanderen is zeer rustig en heeft als je de “binnendoorweggetjes” neemt, een verscheidenheid aan landschap te boden. Sluis en Hulst zijn aardige plaatsen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2019 (Gezin)

Goed hotel ontbijt en diner goed een min punt is badkamer geen haakje voor kleding en erg lage w.c.

7,8

Beoordeling door F. v.d. Put uit Tilburg, op 4 juli 2019 (Stelletje)

Wij hebben het altijd naar onze zin bij jullie.

Tip! De haven dagen vinden wij leuk, daarom komen wij ook al 7 jaar bij jullie.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door D van 't Hoog uit Utrecht, op 1 juli 2019 (Stelletje)

Tip! Prachtige fietsroutes.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2019 (Stelletje)

Lieve mensen en lekker ontbijt.

De locatie, erg ver van het centrum. Zachte bedden en gehorige kamers.

Tip! Terneuzen zelf kan je wat mij betreft overslaan. Erg stil en beetje vergane glorie. Brugge was wel heel leuk, half uurtje rijden. Middelburg is ook de moeite waard. Mooi oud centrum.

6,2

Beoordeling door FONS Voers uit Amersfoort, op 3 juli 2019 (Gezin)

Vanuit het hotel de omgeving verkennen en ontdekken.

Zeer kleine kamer.

7,7

Beoordeling door K Stiphout uit Metslawier, op 30 juni 2019 (Gezin)

8,4

Beoordeling door J.J. Coumou uit Zoetermeer, op 26 juni 2019 (Stelletje)

Heerlijke bedden en koffie- en thee faciliteiten op de kamer. Perfect eten in het restaurant!

Tip! Naar het oorlogsmuseum in Nieuwdorp en naar Sluis, leuke plaats!

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2019 (Groep)

Alles was goed geregeld, vriendelijk personeel en mooie omgeving.

Tip! Mooie fietsroutes.

8

Beoordeling door D Gisele De Bondt uit Oostende, op 25 juni 2019 (Gezin)

Vriendelijk personeel. Je kan gezellig wandelen in Terneuzen en het is leuk om de scheepvaart aan de Scheldeboulevard te zien.

Tip! Wandelen langs de Kreek. Ook de langs de Schelde met de uitkijktoren. Leuk.

8,7

Beoordeling door R Mulder uit Ugchelen, op 21 juni 2019 (Stelletje)

De mensen die er werken. Met name de dames die het ontbijt verzorgen en die tijdens de diners de gerechten serveerden. Heel vriendelijk en met grote passie.

7,4

Beoordeling door D.C. Veer uit Arnhem, op 20 juni 2019 (Gezin)

Het was gezellig met de hele familie, 10 mensen. Eten was oké.

Eten duurde erg lang. Slimmer als ze eerst voor het enige kleine kind eten brengen. Die was hey lange wachten echt zat. Trappenhuis in hotel is echt bedroevend slecht. Moet echt worden opgeknapt.

Tip! Skidome was leuk (volgens de jongeren) en Gent was ook heel mooi en gezellig.

6,7

Beoordeling door M J Bontrop uit Varik, op 6 juni 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door S.G. Schurer uit Den Helder, op 6 juni 2019 (Gezin)

Vriendelijk personeel en goede kok.

Geen airco op de kamer, kamer aan de zon zijde dus veel te heet. Kwaliteit balkon matig. Zaten op 1e etage, geen afscherming tussen kamers terwijl bevestigingen er nog wel zaten (struikel gevaar).

7

Beoordeling door EJJ Vugs-Hendriks uit Tilburg, op 4 juni 2019 (Groep)

Uitvalsbasis om naar Het Zwin te fietsen.

Geen föhn en koelkastje op de kamer.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2019 (Individueel)

Goed hotel, kleine kamer, kleine badkamer. Schoon en aardig personeel ontbijt goed, Het andere hotel aan de Westerschelde oogt chiquer en de ligging is ook mooier.

Ligging van het hotel midden in een woonwijk.

Tip! Terneuzen stad is leuk, stadswandeling ook. De sluizen indrukwekkend en we hadden heel mooi weer.

7,2

Beoordeling door P Hendriks uit Losser, op 30 mei 2019 (Gezin)

Goede prijs/kwaliteit.

Tip! Goed.

7,6

Beoordeling door F Frans Kraaijenbrink uit Brielle, op 30 mei 2019 (Gezin)

7,2

Beoordeling door J.C. van den Hoek uit Wijk bij Duurstede, op 29 mei 2019 (Stelletje)

Vanuit Terneuzen waren allerlei steden te bezichtigen. Ook steden in België zijn makkelijk te bereiken. Ligt centraal in Zeeland. Het personeel was ontzettend aardig, vriendelijk en behulpzaam.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2019 (Stelletje)

Erg goed.

Auto geluidshinder in de nacht.

Tip! Een bezoek aan Breskens en Sluis is erg leuk.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 mei 2019 (Stelletje)

Goede kamer en vriendelijk personeel.

Zeer luidruchtige gasten, dit waren jonge mannen die tot laat in de avond en ‘s ochtends vroeg (vanaf 05:30 uur) overlast veroorzaakten. Naar elkaar schreeuwend via de balkons, niet prettig.

7,6

Beoordeling door J.A Joop Koreman uit Ridderkerk, op 23 mei 2019 (Gezin)

Terneuzen en omstreken.

Tip! Brugge en Sluis, Cadzand is ook de moeite waard.

7

Beoordeling door C TH Van der Kamp uit Velp, op 22 mei 2019 (Gezin)

Goede lokatie

Tip! Goede verbindingenk

8,3

Beoordeling door R.J.E. Driessen uit Groesbeek, op 22 mei 2019 (Gezin)

Was goed verzorgd, moderne kamer met was en toilet gelegenheid.

7,6

Beoordeling door MTC van Tok uit Hilversum, op 21 mei 2019 (Groep)

Dat je aan de buitenkant niet verwacht dat er zo'n sfeervol restaurant is. Prima hotel om ook 's avonds een hapje te eten en gezellig nog na te borrelen. Zeer klantvriendelijk en vrolijk personeel.

Dat de accu van de E-bike (die wij bij jullie gehuurd hebben, voor best wel veel geld € 25,00 per dag), onderweg 2x opgeladen moest worden, om terug te komen.

8,6

Beoordeling door M.J.P. Hendriks uit Amsterdam, op 19 mei 2019 (Gezin)

Terneuzen.

Tip! Heel Zeeuws Vlaanderen is prachtig vooral de rust.

8,2

Beoordeling door A.P. Willemse uit Prinsenbeek, op 17 mei 2019 (Gezin)

6,8

Beoordeling door N.H. Warnaar uit Soest, op 15 mei 2019 (Stelletje)

Goed verzorgd hotel voor de prijs.

We zaten recht boven de ventilatie van de keuken: kamer 140, en als je het raam open deed rook je de patat friet lucht de hele dag.

Tip! Zeeland is een prachtige provincie met leuke plaatsen zoals Cadzand en Hulst waar je heerlijk kan fietsen.

7,6

Beoordeling door P.J.M. Vonken uit Deurne, op 15 mei 2019 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel. Het hotel is goed bereikbaar en je kunt er gemakkelijk parkeren.

Het hotel was aan het renoveren, de details in de badkamer waren nog niet aangebracht.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2019 (Stelletje)

Zeer goede fiets locatie. Het personeel geeft zeer goede uitleg over de knooppunten en ze geven mooie routes mee, geheel gratis. Aangenaam verrast.

De afgesloten fietsenstalling was heel klein.

Tip! Heel goede ligging voor de fietsknooppunten die perfect in orde zijn.

7,2

Beoordeling door T.R.A. Pietersen uit Amsterdam, op 9 mei 2019 (Gezin)

Prettige kamer, twee lekkere stoelen ondanks dat de kamer niet zo groot is en grote tafel met extra stopcontacten. Prima bedden

Geen ruimte in de badkamer om toilettassen o.i.d. op te zetten.

Tip! Gezellige plaats, winkelcentrum vlakbij, mooie omgeving

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2019 (Gezin)

Het ontbijt was heerlijk.

8,2

Beoordeling door R Haksteen uit Capelle aan den IJssel, op 8 mei 2019 (Groep)

Makkelijk te vinden vanaf de snelweg. Goede uitvalsbasis.

Houd niet zo van flatgebouwen die omgebouwd worden tot een hotel.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2019 (Stelletje)

Goede indruk. Schoon, vriendelijk personeel en een prima restaurant. We kunnen dit hotel aanbevelen.

Kamer 119 was alleen niet te verwarmen.

8,2

Beoordeling door LJJ Beugelsdijk uit 's-Gravenhage, op 3 mei 2019 (Gezin)

Prettige sfeer, vriendelijk personeel en een prima kamer.

Tip! Bezoek aan Gent.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2019 (Gezin)

Lekker rustig, dicht bij centrum en lekker eten.

Tip! Sluis, mooie wandelroutes net buiten het stadje. Terneuzen, wandelen naar de haven en nog veel meer.

9

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2019 (Stelletje)

Nette kamers. Goed schoon. Verrassende locatie (oude flat).

8

Beoordeling door E.J..C van Schouwen uit Rotterdam, op 27 april 2019 (Gezin)

Gezellig personeel en relaxed.

1e paasdag met ontbijt te weinig personeel konden het niet bijhouden tafels vol. Mandjes leeg. Moesten steeds wachten tot alles werd aangevuld.

Tip! Mooi uitzicht op de zee via de dijk. Leuke binnenstad.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door A.M.T.M. van Gestel uit Hilvarenbeek, op 26 april 2019 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door M. Swaning uit Amsterdam, op 26 april 2019 (Stelletje)

Een gezellig hotel, met vriendelijk personeel. Wel een beetje ver van het centrum.

Dat het 's avonds een beetje afgelegen lag.

8,6

Beoordeling door TH.P.E.M. Jansen uit Wijchen, op 25 april 2019 (Gezin)

Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg inzake routes. Een zeer goed ontbijt en diner. Al met al zijn we zeer tevreden.

Tip! Een fietstocht langs de Westerschelde.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2019 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2019 (Stelletje)

Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

8,2

Beoordeling door TINY Derix-Joosten uit Asten, op 19 april 2019 (Stelletje)

De locatie.

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2019 (Stelletje)

De kamer was wat klein en de deur van de badkamer kon niet helemaal open.

Tip! Terneuzen is een mooie stad en Gent is ook zeker een bezoek waard.

8,2

Beoordeling door H Buis uit Amsterdam, op 17 april 2019 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel, in een woord geweldig.

Tip! Dat moet je zelf ontdekken.

8,6

Beoordeling door JWB Broekhuis uit Deventer, op 17 april 2019 (Gezin)

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Tip! We zijn naar de voorstelling de 'Bee Gees' in het Scheldetheater geweest.

7,4

Beoordeling door GJA De Rie uit Zuidoostbeemster, op 17 april 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en een mooie locatie.

8,6

Beoordeling door A. S. Lawant uit heiloo, op 13 april 2019 (Stelletje)

7

Beoordeling door M.I.C. Nortier uit Hoogvliet Rotterdam, op 12 april 2019 (Gezin)

Alles.

Tip! Heel leuk weekend gehad lekker gewandeld en gewoon genoten.

8,8

Beoordeling door A.J.G. Swinkels uit 's-Hertogenbosch, op 10 april 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 april 2019 (Stelletje)

Wij hebben het goed gehad, vriendelijk en behulpzaam.

8

Beoordeling door W Blok uit Amersfoort, op 7 april 2019 (Stelletje)

Hotelkamer was schoon. Persoon was erg vriendelijk en het ontbijt was goed.

De kamer was erg gedateerd en het tapijt op de kamer is echt aan vervanging toe. Het diner is erg prijzig. 14 euro voor een carpaccio vind ik erg veel geld.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2019 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2019 (Gezin)

Aardig en behulpzaam personeel.

De directe omgeving van het hotel was weinig inspirerend.

Tip! Hulst is een aanrader.

7,4

Beoordeling door F.D. Meerveld uit Ugchelen, op 2 april 2019 (Stelletje)

Gezellige ontvangst. Heerlijk gegeten.

Douchecabine krap.

Tip! Na goede tip de auto bij andere hampshire hotel en toen mooie wandeling naar centrum. Oud Terneuzen leuke plek.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2019 (Stelletje)

Om er even tussenuit te zijn met mijn dochter. Daar was het hotel geschikt voor.

Tip! Bezoek Brugge.

7

Beoordeling door JAM de Pauw uit 's-Hertogenbosch, op 28 maart 2019 (Gezin)

Het was een werkbezoek. Het woord leuk is dan niet van toepassing.

Tip! Ben zelf Terneuzenaar. De flats aan de zee zijn niet mijn ding. De Noordstraat is verpauperd.

7,8

Beoordeling door M. van Opdorp uit Berlicum, op 22 december 2018 (Gezin)

Bar en restaurant.

Somber hotel in een flat, droevige omgeving, oude slaapkamer, douchedeur gaat amper open en komt tegen het bed.

Tip! Terneuzen is als het hotel, sober, geen uitstraling het enige leuke is de boulevard.

5

Beoordeling door J.F. Castien uit Santpoort-Noord, op 9 december 2018 (Stelletje)

Alles was prima.

Tip! We gingen zaterdag op bezoek bij vrienden in Biervliet en dit was een goed uitgangspunt. Leuk weekend.

8,2

Beoordeling door JM Bosman uit Oosterhout, op 2 december 2018 (Stelletje)

Kamer met balkon, prima keuken.

De receptie was niet altijd bezet.

Tip! Zeeuws Vlaanderen bekeken.

8,2

Beoordeling door G Zandbergen uit Hoofddorp, op 7 november 2018 (Stelletje)

Tip! Toerist in Terneuzen hoeft niemand te worden. Gelukkig zijn het Verdronken land van Saeftinghe en Hoofdplaat niet ver weg.

7,4

Beoordeling door H Vermeij uit Den Haag, op 23 augustus 2018 (Gezin)

Het vriendelijke personeel.

Dat het zwembad in een ander hotel was.

Tip! Uitstapje naar Brugge is leuk.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2018 (Gezin)

6,3

Beoordeling door P pieter Hoekema uit Leeuwarden, op 18 augustus 2018 (Stelletje)

Netjes.

Veel last van verkeer.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2018 (Gezin)

Dat het verrassend is aan de binnenkant, wat je aan de buitenkant niet ziet.

Tip! Dicht bij allerlei uitvalswegen en in Zeeland is altijd wat te beleven.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2018 (Stelletje)

Heerlijk eten in het hotel en zeer vriendelijk personeel, vooral in het restaurant. Een gezellige zitplaats om de krant te lezen. In één woord geweldig.

De kamer was wat aan de kleine kant, maar dat wisten we, voor een paar dagen prima.

Tip! Mooi uitzicht, vooral de vele vrachtschepen die voorbij Terneuzen varen en je kunt er heerlijk fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2018 (Gezin)

Tevreden, gezellig hotel.

Tip! Terneuzen is een gezellig stadje.

8

Beoordeling door A Boer uit Barendrecht, op 12 augustus 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door S.B. Rothstegge uit Tubbergen, op 11 augustus 2018 (Gezin)

Tip! Bezoek Neeltje Jans, is een aanrader.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, iets extra's in de vorm van een ijsje i.v.m. het warme weer, schone kamer, lekker eten. Alles oké.

Tip! Fietsen langst water is super.

9,7

Beoordeling door APW Peeters uit VENRAY, op 11 augustus 2018 (Stelletje)

Zeer vriendelijk hotel.

Geen koelkastje op kamer.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2018 (Groep)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Stelletje)

Je wordt goed geholpen. Wel duur om fietsen te huren.

Hotel lag ver van het centrum en de Westerscheldeboulevard.

Tip! Vanuit de dijk heb je een prachtig zicht op de grote containerboten van en naar Antwerpen. Zeer afwisselende omgeving om te fietsen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Stelletje)

De lokatie.

Problemen met uitchecken. Wij zouden de drankjes niet betaald hebben maar dat hadden wij wel gedaan, contant. Is achteraf goed afgehandeld.

Tip! Leuke wandeling over de dijk, een leuk centrum.

7,6

Beoordeling door T.F.M. Boeijen uit Lithoijen, op 1 augustus 2018 (Groep)

Goed hotel, vriendelijk personeel en een goede keuken.

Wij kwamen om in de omgeving te fietsen, wel mooie routes maar weinig terrasjes onderweg. Maar daar waren we wel door het hotel voor gewaarschuwd.

Tip! De route op de terugweg naar huis in de omgeving van Goes vonden wij de mooiste route.

9

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2018 (Gezin)

Mooie locatie om vandaar uit activiteiten te doen.

Tip! Hele kleine kamers. Erg warm op de kamers.

9

Beoordeling door ROMAIN Verschooren romain uit turnhout, op 31 juli 2018 (Stelletje)

Gezellig voor te fietsen en wandelen.

Tip! Mooi stadjes veel bezienswaardigheden.

9

Beoordeling door J Meurs uit Wageningen, op 29 juli 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en schone kamer. Ontbijt was meer dan voldoende.

Kleine kamer maar voor alleen te slapen was het voldoende.

Tip! Hotel staat mijn inziens midden in een woonwijk. Vanuit het hotel prima uitstapjes kunnen maken.

7,7

Beoordeling door EDDY EDDY EDDY DERAMMELAERE uit Wevelgem, op 27 juli 2018 (Groep)

Een mooie plaats om te fietsen en de vriendelijkheid van het hotelpersoneel!

Geen airco, bij warm weer. De ligging van het hotel.

Tip! Mooie streek om te fietsen!

7,8

Beoordeling door M.J. Hermsen uit Silvolde, op 26 juli 2018 (Stelletje)

Heel leuk en aardig personeel. Fijn dat we koffie konden zetten. We hebben mooie dagen gehad daar.

Tip! Gent, Breskens en Doel.

9,4

Beoordeling door C.M C .Swensen - uit Apeldoorn, op 26 juli 2018 (Stelletje)

Wij vonden het erg fijn dat we dicht bij België en bij de kust verbleven.

Tip! Wij zijn een dag naar Gent geweest, naar Antwerpen en naar het prachtige strand van Breskens.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2018 (Stelletje)

Hotel was prima. Veel parkeerruimte en heel vriendelijk personeel.

9

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2018 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 oktober 2017 (Groep)

Vriendelijk personeel, goede verzorging, prima kamer, ontbijt en diner lekker. Gratis parkeren voor de deur.

Daar het hotel in een woonwijk staat, zijn er in de directe omgeving geen winkels/restaurant, e.d.

8,6

Beoordeling door HELGA Van Veen uit Woerden, op 6 september 2017 (Gezin)

7,8

Beoordeling door P.J -- Bulsink uit Dinxperlo NL, op 2 september 2017 (Stelletje)

De omgeving en de oude binnenstad.

De hotelkamer en het balkon zijn aan een opknapbeurt toe, viel ons wat tegen op deze plaats verwacht je ook eerder een aantal flats en geen hotel.

Tip! Veel gefietst langs het water, de omgeving en het hele gebied van Zeeuws-Vlaanderen is een prachtig gebied om te verblijven, ook de schutsluizen waren erg boeiend om te zien werken.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2017 (Gezin)

7

Beoordeling door M.J.B Middelhuis uit Haaksbergen, op 31 augustus 2017 (Gezin)

Geweldig personeel, goede gerenoveerde kamer. Fietsen konden veilig gestald worden.

Tip! Prachtige omgeving, Philipine en Hulst en Terneuzen zelf allemaal prima, goede prijs en kwaliteits verhouding.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2017 (Gezin)

Een goede uitvalsbasis voor het verkennen van Zeeuws-Vlaanderen.

Het trappen huis is niet het mooiste deel van het hotel en de liften kraakten.

Tip! Hulst, Axel en Sluis zijn een bezoek meer dan waard. In Griete kun je prima lunchen!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2017 (Stelletje)

Standplaats voor uitstapjes naar Antwerpen, Gent, Brugge en de kust van Zeeland.

Dat de bouwwerkzaamheden nog steeds niet afgerond waren.

8

Beoordeling door GJ Schutten uit Rijsenhout, op 27 augustus 2017 (Gezin)

Het was helder, het personeel aardig.

Vrij kleine kamer.

Tip! We hebben het hele eiland bekeken, zijn ook naar België geweest. Wat ons wel opviel dat het parkeren toch wel veel was, zelfs op kleine plaatsen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 augustus 2017 (Gezin)

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ligging in rustige woonwijk. Zeer uitgebreid en super vers ontbijt. Stalling voor de fietsen en oplaadpunt voor de elektrische fiets.

Temperatuur op de gangen van het hotel veel te warm.

Tip! Fietsen langs de dijk met uitzicht op het water. Het plaatsje Sluis is de moeite waard.

9,8

Beoordeling door W. Boulonois uit dordrecht, op 25 augustus 2017 (Groep)

Vriendelijk personeel, schoon hotel.

In de badkamer bij het toilet hele dunne en korte papiertjes flinter dun, voor ouderen zo als wij is een toiletrol handiger.

Tip! Bezocht; Gent, Sluis en Hukst, leuke dorpen en stad.

8,3

Beoordeling door PTM vd Vloodt uit Rotterdam, op 24 augustus 2017 (Individueel)

Alles.

Tip! Een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Gent, Brugge en Sluis.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2017 (Stelletje)

Het verzorgde ontbijt.

Uitzicht.

Tip! Bezoek aan verdronken land van Saeftingen en Breskens (overvaren).

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2017 (Groep)

Bezoek aan Zeeuwse en Vlaamse stadjes. Verrassend aangenaam café-restaurantgedeelte in het hotel. Mogelijkheid om ter plekke in het hotel fietsen te huren.

Tip! Bezoek Lissewege, vlakbij Brugge. Een erg leuk verrassend kunstenaarsdorpje.

8,2

Beoordeling door H.J. van der Burg uit Oosterwolde Fr, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

Medewerking van het personeel.

De locatie.

7

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2017 (Gezin)

Goed verzorgd.

Te ver van de stad.

Tip! Saaie omgeving.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2017 (Stelletje)

Het hotel lag op 10 minuten fietsen van het leuke centrum van Terneuzen. Mooi beeld om daar de grote schepen door de Schelde richting Antwerpen of de zee te zien varen.

Ligging van het hotel aan een drukke doorgaande weg.

Tip! Goede tip: Fietsen op de auto naar Sluis. Van daaruit de fietsroute langs de kust via diverse leuke dorpjes als beschreven in een knooppunten route van VVV Zeeland. Sluis is een schitterende plaats. Tip 2: Op de terugweg stoppen in Bergen op Zoom.

8

Beoordeling door KLAAS Schokker uit Wolvega, op 15 augustus 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2017 (Gezin)

Veel te zien erg leuke dorpjes makkelijke toegang tot België.

Taaie broodjes en opgewarmde bacon (dus kei hard) geen melk en karnemelk in het ontbijtpakket.

6,6

Beoordeling door INGRID Van Lagen uit Putten, op 15 augustus 2017 (Gezin)

Personeel was eg aardig en er werd goed voor ons gezorgd. De kindjes kregen een lunch pakketje mee dat was erg lief. Ook mochten wij op de kamer eten vanwege dat we 2 kleine kindjes mee hadden.

Dat we net boven de vuilnis zaten met ons balkon en die er niet erg netjes bijstaat (zeker niet van bovenaf).

Tip! Er zit een leuk en goedkoop (€ 7,50) subtropisch zwembad in de buurt, 2 min van het hotel. Een kinderboerderij en vele speeltuintjes.

7,2

Beoordeling door B.P Schasfoort uit De Lutte, op 14 augustus 2017 (Stelletje)

Gemoedelijk, leuk om te fietsen.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2017 (Gezin)

Zeer vriendelijk personeel, super ontbijt.

De gang, hal en eetzaal waren erg warm.

Tip! Bezoek Veere en Middelburg.

9,8

Beoordeling door C Heijligers uit Dordrecht, op 13 augustus 2017 (Stelletje)

Bijzonder vriendelijk personeel, zowel bij ontvangst als bij het ontbijt en avonddiner Alles was goed verzorgd, schone kamer, heerlijk bed etc.

Tip! Museum bezocht in Axel. En verder nostalgische tour gemaakt naar Breskens, Cadzand, Sluis.

8,2

Beoordeling door HMH Klarenbeek uit geldrop, op 11 augustus 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door J.W. Linders uit Assen, op 10 augustus 2017 (Stelletje)

Bezoek aan Zeeland voor de 1e keer is ons zeer goed bevallen zeker de omgeving. Het verblijf in het Hampshire Hotel - City is ons goed bevallen. Bij aankomst goed ontvangen bij de receptie. Door de receptioniste op de hoogte gesteld met alle in en outs van het hotel. Kamer was netjes en schoon. Personeel van het hotel, vriendelijk en hulpvaardig. Het ontbijt was uitgebreid en goed. 2x diner in het hotel was uitstekend!!.

Te weinig zitplaats bij het ontbijt.

Tip! Het was onze eerste bezoek aan Zeeland. Mooie omgeving. Terneuzen heeft een gezellige binnenstad, alleen zijn de openingstijden van het VVV kantoor niet logisch, alleen 's middags geopend?

8,2

Beoordeling door I Louwrier uit Leidschendam, op 9 augustus 2017 (Groep)

Mogelijkheid tot fietshuur met een A-4 om weer terug te komen bij het hotel!

Tip! Bezoek het museum in Axel. zeer de moeite waard.

8,2

Beoordeling door J Holdijk uit Apeldoorn, op 9 augustus 2017 (Stelletje)

De prima keuken van het hotel; hebben daar 2 keer gedineerd.

Het regelen van de 2 elektrische fietsen; heel amateuristisch. Op de dag dat wij de fietsen in ontvangst moesten nemen was er maar 1 in plaats van 2. We moesten toen 2 fietsen zelf ophalen bij een ander Hampshire Hotel in Terneuzen: slechte service.

Tip! Prachtige fietstocht gemaakt langs de kust naar Breskens. Visserijdagen in breskens heel leuk. Bezoek aan Gent was prachtig.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2017 (Gezin)

Nette kamers.

Directe omgeving.

Tip! Cadzand Bad is een aanrader in opbouw.

6,3

Beoordeling door H.A.M. Ummels uit HOOG SOEREN, op 8 augustus 2017 (Stelletje)

Prima hotel en een goede kamer met uitstekende bedden. De kamer was uiterst schoon en dat gold ook voor de badkamer en douche.

Tip! De omgeving heeft veel interessants te bieden. Terneuzen geeft uitzicht op de scheepvaart op de Westerschelde. Schepen varen dicht langs de oever. Daarnaast is er het Kanaal van Gent naar Terneuzen met veel belevenissen bij de sluizen. Maar nog belangrijker is dat steden als Antwerpen, Gent en Brugge in minder dan een half uur tot een drie kwartier zijn te bereiken. Ook de Noorzeekust is vlakbij. Kortom, een omgeving waar veel te beleven valt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2017 (Stelletje)

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2017 (Stelletje)

Prima hotel. Goed ontbijt. Kamers zijn netjes en schoon.

Afstand tot centrum, maar dat is gezien de prijs ook logisch.

Tip! Stadswandeling Hulst, Strand in Cadzand. Sluis.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2017 (Stelletje)

Het centrum en de boulevard met de auto op korte Afstand waren, ook de rest van het eiland goed met de auto bereikbaar was. Wij hebben erg genoten van het uitzicht aan de Westerschelde.

De voor ons gereserveerde kamer was vergeten schoon te maken, wij daardoor een andere kamer kregen toegewezen aan de andere zijde van de gang. Deze kamer was boven de keuken daardoor was er 's morgens vroeg veel lawaai i.v.m. met de toelevering leveranciers en in namiddag en vroege avond de geur van het te bereiden eten in de keuken. Kamer en badkamer waren verder schoon en netjes, de kamer was naar ons gevoel een beetje aan de kleine kant.

Tip! Er aan de balie wel iets meer informatie aanwezig zou mogen zijn over de bezienswaardigheden en de activiteiten in de omgeving.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2017 (Stelletje)

9

Beoordeling door T E Schoenmaker uit zuidwolde, op 4 augustus 2017 (Stelletje)

De rust die in het hotel heerste.

Een wat kleine kamer.

Tip! We zijn voor het eerst in Zeeuws Vlaanderen geweest, prima! Leuke stadjes en dorpen. Leuke bevolking.

7,2

Beoordeling door P.A.F. van LEE uit Oss, op 4 augustus 2017 (Stelletje)

Goed.

8

Beoordeling door LWHM van Herpen uit Rosmalen, op 3 augustus 2017 (Gezin)

De lift en de kamers te heet. En de slecht werkende kunststof kiep kantel deur.

Tip! Gezellige terrasjes en goed eten en niet duur.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2017 (Stelletje)

Prima omgeving om te Fietsen.

De ontzettend warme kamer, geen airco.

Tip! Fietsen kun je er goed ,even naar Gent 30km. Mooie oude stad.

6,7

Beoordeling door JWH ter Heerdt uit Gaanderen, op 3 augustus 2017 (Stelletje)

Het personeel was zeer behulpzaam en het was lekker rustig met het eten.

Het lag in een woonwijk en er was vlak bij niet veel te doen je moest met de auto naar Terneuzen om even leuk te wandelen.

Tip! Het is niet ver van Gent en Bruggen zijn leuke steden.

7,2

Beoordeling door A Kole uit Waalre, op 3 augustus 2017 (Gezin)

Het hotel ligt in een rustige wijk en 's nachts was het prettig stil. Het bed was uitstekend. Het ontbijtbuffet was uitgebreid en goed, alleen was het in het weekend wel wat dringen geblazen. Parkeren kan probleemloos voor de deur.

Wij waren met een groep en hadden drie kamers. Ik vind het dan altijd wat vreemd dat die kamers niet bij elkaar in de buurt liggen, terwijl er ruim van tevoren is gereserveerd. Onze kamer was vrij klein en omdat we bij de brandtrap zaten was het balkon piepklein. Andere kamers hebben ruime balkons. De balkons waren vies. Er was weinig kastruimte in de kamer (in de kast stond een gammel en onpraktisch rek) en de badkamer was een beetje onhandig, omdat er nauwelijks plek was om je toiletspullen neer te zetten.

Tip! Mooie beelden op de boulevard. Heerlijk gegeten bij De Thuishaven (De Blokken 1 in Terneuzen).

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 30 juli 2017 (Stelletje)

's Morgens last van bouwvakkers en auto's.

7

Beoordeling door T.J. Hooikaas uit Zutphen, op 30 juli 2017 (Gezin)

Een flat en toch een hotel.

De bedden waren niet fijn om daar op te liggen (zakken door).

Tip! De omgeving is heel mooi, met veel stranden en zeezicht. En niet ver van België, bv. Knokke en andere uit stapjes aldaar.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2017 (Stelletje)

Fijne kamer en schoon, mooie badkamer.

Tip! Je kan fijn langs de kust fietsen.

7,8

Beoordeling door J.H. J.H.Verduijn uit Beverwijk, op 27 juli 2017 (Gezin)

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2017 (Groep)

Het hotel is rustig gelegen en toch heb je de mogelijkheid om mooie omliggende steden als Gent, Brugge en steden in Zeeland te bezoeken.

Tip! Gent en Brugge zijn heel mooi om te bezoeken.

7,8

Beoordeling door CHM Pieck uit Breukelen, op 25 juli 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door K.L lanser uit Harderwijk, op 24 juli 2017 (Gezin)

De algemene indruk van het hotel was goed, parkeren geen probleem en sterke wifi. Vanuit het hotel kon je alle kanten uit.

Dat de kamer op de zuidwest kant lag waardoor deze erg warm was zonder AC of fan.

Tip! Je moet als je wat wil zien wel de auto nemen zoals naar de sluizen - de kust en het strand en het winkelcentrum. Te belopen is er niet veel daar het hotel midden in een woonwijk ligt. Niettemin een goed hotel voor enkele dagen en we hebben ons best vermaakt.

8,8

Beoordeling door H.C. Hietbrink uit Apeldoorn, op 24 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk barpersoneel. Goede parkeerplek voor fietsen.

Problemen met kluis werden in eerste instantie ondanks toezeggingen niet opgelost.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2017 (Gezin)

De hulpvaardigheid van het personeel.

Tip! Hulst, Brugge en de Scheldeboulevard.

8,8

Beoordeling door ALEX Mulder uit Coevorden, op 23 juli 2017 (Gezin)

Mooie omgeving om te fietsen. Een pluim voor het personeel bij het ontbijt.

7

Beoordeling door W ter Braake uit Barendrecht, op 23 juli 2017 (Gezin)

Veel te zachte matrassen.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2017 (Groep)

Prima en schoon hotel, maar 's avonds en na 12 uur heel rumoerig, luid praten op de gangen en hard met deuren gooien.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2017 (Gezin)

De kamer is veel te warm in de zomer.

9,3

Beoordeling door G Van der Laan uit Emmen, op 20 juli 2017 (Individueel)

Prijs/kwaliteitsverhouding erg goed!!

De kamer kon schoner.

Tip! Braakman, natuurgebied, goede fietspaden en zoveel meer.

7,4

Beoordeling door J. Karlas uit Houten, op 20 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Wat kleine kamers, ook douche en toilet, maar verder geen klachten.

7,8

Beoordeling door K van den Berg uit Apeldoorn, op 19 juli 2017 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door H.C. Tielrooy uit Utrecht, op 19 juli 2017 (Stelletje)

Mooi hotel met goede kamer en ruime badkamer en een fijn uitgangspunt met voldoende parkeergelegenheid. Heerlijk een paar dagen op de fiets Zeeland verkent. Personeel zeer vriendelijk en een goede opberg ruimte voor de fietsen in de Garagebox.

Tip! Op de fiets Zeeuws-Vlaanderen en België (Brugge en Gent) verkend. In Terneuzen leuke terrasjes en uitzicht over de Westerschelde.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2017 (Stelletje)

Het balkon.

Het roken van de buren op het balkon naast ons. Ik weet dat daar weinig aan te doen is maar toch!

Tip! In Axel het museum. Het Warenhuis en de kust weg naar de Hedwiegepolder.

7,8

Beoordeling door J.L. Peeters uit Oosterhout, op 16 juli 2017 (Stelletje)

Vertrekpunt om de omgeving te verkennen.

Locatie.

Tip! Sluis, Gent en Brugge.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2017 (Stelletje)

Na het ontbijt met een kop koffie de krant lezen in het café.

Tip! Favoriet is de boulevard, de sluizen zijn ook de moeite waard.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Lekker ontbijt.

Tip! Prima hotel voor uitstapjes naar België.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2017 (Stelletje)

Prettige kamer, goed en praktisch ingericht. Het ruime balkon met de stoeltjes. De mogelijkheid om buiten te eten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Het lawaai in de vroege ochtend, luid pratende mensen, wegscheurende voertuigen.

7,8

Beoordeling door W M Ine vrijsen uit steensel, op 15 juli 2017 (Stelletje)

Behulpzaamheid van het personeel.

Het balkon, en de stoelen buiten waren wel vies(balkon stoelen). De kamer stonk wat naar rook.

Tip! Mooie natuur en gezellige terrasjes,komen zeker nog eens terug.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2017 (Stelletje)

Middenin het stadje, goede fietspaden in de directe omgeving.

Tip! De monding van de Schelde, de vele bankjes waarop je op je gemak fijn naar de zeeschepen kon kijken. En de vogel geluiden die je om je heen hoort en vergeet vooral niet de natuur in de directe omgeving.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2017 (Gezin)

6,6

Beoordeling door A Anita Plank uit Cuijk, op 13 juli 2017 (Stelletje)

Personeel was erg vriendelijk en het eten was perfect.

Het hotel staat midden in een woonwijk en was zeker 40 minuten lopen naar het centrum. Jammer dat er geen terras was, alleen wat banken.

Tip! Wij hebben 3 dagen gefietst, Zeeland is vlak en staat altijd veel wind.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door MMPJ de Groot uit Rosmalen, op 12 juli 2017 (Stelletje)

Goede kamer, nr. 106, met alles erop en eraan. We hadden 2 andere kamers afgewezen, vanwege geluidsoverlast van de airco en later de afzuiging van de keuken, maar de derde kamer was prima. Dank aan de receptioniste!

Tip! Aanrader is een dagje Gent, fietsen op de auto mee, gereden naar de haven en daar de auto geparkeerd en vandaar uit de hele dag op de fiets door Gent. Ook naar Sluis gereden met de auto en toen de hele dag de dorpen in de omgeving per fiets bezocht. We hadden prima weer!!! avonds nog iets kleins gegeten in het hotel; was ook goed. Wat wil een mens nog meer.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2017 (Stelletje)

Eetzaal aan de kleine kant.

7,4

Beoordeling door DA Verzijl uit dordrecht, op 11 juli 2017 (Stelletje)

Herrie door renovatie! Airco ontbrak, erg warm op kamer. Bij ontbijt waren de broodjes erg taai.

Tip! Prachtige fiets omgeving.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2017 (Stelletje)

De goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid bij het hotel.

Weinig afzet mogelijkheid in de badkamer.

Tip! Gent, Brugge en Sluis zijn de moeite waard om te bezoeken.

7,5

Beoordeling door L. Boutens uit Eindhoven, op 11 juli 2017 (Stelletje)

Van buiten een galerijflat in een woonwijk, van binnen een volwaardig hotel met mooie kamers en super gastvrij personeel.

Uitzicht.

Tip! AH vlakbij. Gent en Sluis erg leuk. Heerlijk strand bij Nieuwvliet.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2017 (Gezin)

Gezellig personeel, goede locatie en goede fietsroutes.

Tip! Terneuzen is een leuk stadje. Fietsroutes zijn er voldoende te maken. Steeds gevarieerd en veel water. Paal bijzonder om in het verdronken land van Saeftingen te kijken. Hulst mooi oud stadje met historie.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2017 (Gezin)

Het weer, fietsenhuur!

Middagzon in de kamer, waardoor 's avonds kamer erg warm. Dichtdreunende kamer deuren door te strakke afstelling deurdranger.

Tip! Fietsen over de dijk. Zeeschepen e.d. horeca in centrum.

7,8

Beoordeling door F.B. Suyker uit Geleen, op 9 juli 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door J.C. Koningsberger uit Dronten, op 9 juli 2017 (Gezin)

Goed bed, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Kamer rumoerig 's avonds.

Tip! Hele omgeving is mooi. Brugge prachtig. Goede uitvalsbasis voor mooie tochtjes in Zeeuws-Vlaanderen.

7,6

Beoordeling door T.J. Kosse uit Slagharen, op 7 juli 2017 (Gezin)

De wandelmogelijkheden.

De kamer schoonmaak stond op de dag van vertrek al om iets voor 10.00 uur na 1 klop bij ons in de kamer. De uitcheck tijd was 12.00 uur.

7,3

Beoordeling door HENK Doeven uit Wapserveen, op 3 juli 2017 (Stelletje)

De prijs kwaliteitsverhouding. (was erg goed) Het ontbijt was ook goed!

Het was erg warm in het hotel.

Tip! De sluizen van Terneuzen en Breskens en Gent zijn leuk in de omgeving.

7,4

Beoordeling door H. Scheve uit Emmen, op 3 juli 2017 (Stelletje)

Lekker rustig.

Koelkastje was mooi geweest.

Tip! Zeeland is erg mooi 3 dagen is te kort er zo veel mooie plaatsen te bekijken.

7,6

Beoordeling door P.C.M Janssen uit Wilbertoord, op 2 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, nette kamer, goed schoon gemaakt elke dag ontbijt was goed,

Alleen de elektrische fietsen opladen was een probleem, zelf haspel mee genomen is nodig. Dineren was matig voor die prijs. Geen strand.

Tip! 3 dagen gefietst in de omgeving waar we nooit zijn geweest, is daar mooi. Terneuzen is een mooi stad, veel winkels bars, goede restaurants, veel scheepvaart.

7

Beoordeling door F.A.J v.d PUT uit Tilburg, op 30 juni 2017 (Gezin)

Mijn vrouw en ik zijn hier in Terneuzen al voor de 5e maal geweest en het bevalt ons daar prima anders ga je er niet voor de 5e maal heen.

Dat de deuren te hard dicht worden gegooid.

Tip! Wij komen in Hampshire hotel altijd als er havendagen zijn in Terneuzen ook vinden wij het bezoeken van de zeesluizen zeer interessant. Wij willen ook het gehele personeel een compliment geven voor de vriendelijkheid en gezelligheid.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2017 (Stelletje)

Je kunt er heerlijk fietsen.

Kamer vrij sober, geen föhn, geen koelkast fietsenstalling een puinhoop.

Tip! Heel veel scheepvaart, de sluizen maken indruk.

7

Beoordeling door M Pauwelsen uit Wijchen, op 28 juni 2017 (Gezin)

De kamer was goed en netjes en het personeel was heel aardig en behulpzaam. Het ontbijt was perfect.

Dat het iets achteraf ligt, moesten alles met de auto of bus doen.

Tip! Terneuzen is een leuk en gezellig plaatsje. Breskens heeft een mooi strand. Sluis is een leuk en gezellig stadje

8,2

Beoordeling door A. C. J. van Keulen uit Delft, op 27 juni 2017 (Groep)

Prijs /kwaliteit prima.

Er werd verbouwd en de locatie was in een woonwijk.

7

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2017 (Stelletje)

Baliepersoneel vriendelijk en behulpzaam.

Het diner op de eerste avond: geen keuze, dus eten wat werd opgediend, ongeïnteresseerde houding bedienend personeel.

Tip! Nieuwe wegen rond Terneuzen zetten navigatie op verkeerd spoor.

6,4

Beoordeling door G.H.F. Molmans uit Nieuwerbrug, op 22 juni 2017 (Stelletje)

Het fietsen in Zeeland. De route langs de Westerschelde en gelukkig het prachtige weer.

De kamer in het hotel was met deze temperaturen erg warm. Een airco zou zeer welkom zijn. Dat er 's avonds laat en zelfs in de nacht een aannemer onder onze kamer nog luidkeels stond te telefoneren om afspraken met personeel te maken.

Tip! Fijne fietsroutes, in diverse plaatsen gezellige terrasjes, ook leuk om met de boot van Breskens naar Vlissingen te varen en vanuit Vlissingen met de fiets verder te gaan. Alleen Sas van Gent is niet aan te raden want dat is een verpauperd en ongezellig geheel geworden.

8,4

Beoordeling door H.K. Huisman uit Maarssen, op 22 juni 2017 (Stelletje)

Het ontbijt. De aanwezigheid van een bagagewagen.

De reling van het balkon ziet er smerig uit. In de kamer geen papier opgehangen met vluchtinstructies en vluchtroute. Tv gaf een vaag beeld. Alleen wanneer teletekst werd aangeklikt ging het beeld op normaal. WC papier alleen kleine velletjes papier, Leuk als je doorloop hebt.

Tip! Zeeland is een mooie provincie en is een aanrader.

6,6

Beoordeling door W. Oosting uit Hoogeveen, op 22 juni 2017 (Stelletje)

Vriendelijk Personeel. Goede bar en restaurant.

Nacht geen raam open kunnen doen vanwege straatlawaai. Het lawaai van dichtslaande deuren.

Tip! Terneuzen was voor ons een ideale plaats voor wat uitstapjes in België.

7,6

Beoordeling door D.J. Prevo uit Hellevoetsluis, op 19 juni 2017 (Stelletje)

Schoonmaak kon beter.

Tip! Zeeuws Vlaanderen heeft leuke interessante stadjes en een mooie natuur.

7,2

Beoordeling door G.J. Puijpe uit Apeldoorn, op 19 juni 2017 (Stelletje)

Helaas hebben wij in het verkeerde Hampshire Hotel locatie vertoefd, zie hieronder. Wij verwachten dat het Hampshire Churchill hotel voor ons beter was geweest qua ligging en comfort. Conclusie; wij zullen nooit meer naar dit hotel gaan.

Het hotel ligt niet op een aanlokkelijke plek in deze woonwijk van Terneuzen. De kamer is/blijft bij mooi weer erg warm ook s'nachts (slecht slapen!). Het hotel is meer slaap locatie en heeft weinig sfeer in de algemene ruimten. Een groot deel van de gasten zijn werkende mensen, hierdoor 's morgens vroeg en 's avonds laat lawaai (koffer wieltjes geluid in de gang en soms deur te hard dicht doen). Zijn elke dag buiten de deur gaan eten, i.v.m. "Sfeer"!

Tip! Op Zeeuws Vlaanderen t'Zwin bezocht en de plaats Sluis. Op Walcheren de steden Middelburg en Vlissingen (interessant!)

6,2

Beoordeling door CRIS De bont uit Duffel, op 16 juni 2017 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2017 (Stelletje)

Goed en gezellig.

7,8

Beoordeling door J.W. Roovers uit Papendrecht, op 15 juni 2017 (Individueel)

Ontspannen sfeer en het goede uitgangspunt voor mooie fietstochten, goede bedden.

Tip! Schitterende fietstocht naar Breskens langs de Schelde, gezellige dorpjes met soms ook aantrekkelijke terrasjes. Mooi natuurgebied; de Braakman. Goede fietspaden, rustig met prima bankjes om even te genieten van de uitzichten.

8

Beoordeling door L.P. van den Berg uit Moordrecht, op 15 juni 2017 (Individueel)

Samen met mij zus een weekendje weg. Hebben heerlijk gegeten en erg genoten.

Tip! Zeer relaxed.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 13 juni 2017 (Gezin)

Tip! Mooie uitvalsbasis voor Brugge, Gent, Knokke.

7,6

Beoordeling door LM Kuipers uit Nijverdal, op 12 juni 2017 (Stelletje)

Hoofddoel was fietsen in Zeeland, dus een prima locatie voor diverse bestemmingen.

Tip! Leuke plaatsen in Zeeland vooral de kust, Terneuzen boeit minder.

7,8

Beoordeling door AG TROMP Tromp uit Heerhugowaard, op 11 juni 2017 (Gezin)

Gezellig en fijn verblijf.

Tip! Mooie plaats en goede omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2017 (Stelletje)

Schoon hotel, goed ontbijt, vriendelijk personeel.

Nadeel was dat wij een kamer hadden waar onder het balkon de pijp van de afzuigkap van de keuken naar buiten kwam, en dus behoorlijk wat keukenlucht in de kamer kregen.

7,6

Beoordeling door J.C Fieret uit den helder, op 9 juni 2017 (Stelletje)

De vriendelijke houding van het personeel. Top.

Tip! Ga zeker de kust langs. Met name Breskens, een culinair paradijs, 2 restaurants met sterren, spetters en de kromme watergang.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2017 (Stelletje)

Zeeland verkennen.

Slechte locatie om iets te doen rondom hotel. Bijvoorbeeld even een terrasje pakken.

Tip! Fietsen langs de kust.

7,4

Beoordeling door J. Kransse uit HAZERSWOUDE RIJNDIJK, op 9 juni 2017 (Stelletje)

Schoonmaken kan beter, badkamerdeur niet schoon zwarte/vet handen op de deur. Geen versiering op de wand, wel menig pluggen in de wand, heb het idee dat er werknemers standaard op de kamers wonen.

Tip! Heerlijk om te fietsen.

7,6

Beoordeling door JHM Peeters uit Velp (Gld), op 7 juni 2017 (Stelletje)

Leuke werknemers!

Wat druk op sommige etages.

Tip! De zee: fantastisch!

7,7

Beoordeling door W.H.(WIM) van Dongen uit Minderhout (België), op 7 juni 2017 (Stelletje)

Wij zochten een centrale ligging om van daaruit te fietsen. Vanwege het mooie weer is dat ook gelukt. Kamer was niet groot maar zeer schoon. De vele mooie fietsroutes die men kan maken en het genieten van de enorme grote schepen die hier komen.

Geluidoverlast vanaf de straat en ook van de aangrenzende kamers alsmede het voorttrekken van koffers over de harde vloerafwerking. Je zou eigenlijk de ramen en deuren moeten sluiten.

Tip! De omgeving is zeer gevarieerd. Industrie maar ook mooie groene gebieden. Wat bij ons een zeer grote indruk heeft gemaakt was het industriemuseum in Sas van Gent. Wij kunnen iedereen aanraden om dit museum te gaan bezoeken. U zult er geen spijt van krijgen. In Axel was de watertoren alsmede het Warenhuis Museum op de dag dat wij er waren helaas gesloten. Verder heeft Hulst een mooie basiliek en een zeer gezellig centrum. Al met al Zeeuws Vlaanderen is de moeite waard om het te ontdekken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2017 (Groep)

Vriendelijk personeel.

Tip! Gent is een bezoekje waard.

8,2

Beoordeling door R. Polman uit Appeltern, op 5 juni 2017 (Stelletje)

Ontbijt, zeer vriendelijk, leuk personeel, terras voor biertje 's avonds, fietsen bewaakt!

Graag een föhn op de badkamer.

Tip! Je kunt fantastisch via Westerschelde van Terneuzen naar Breskens fietsen en daar heerlijk fruits de Mer eten!Of de auto bij het "oude "Veer" in Breskens zetten en dan via de zee/ duinweg naar Cadzand fietsen, prachtig! Ook Terneuzen op de fiets doorkruisen is leuk.

8,8

Beoordeling door B.A. Pegels uit Numansdorp, op 5 juni 2017 (Stelletje)

De hartelijkheid van het personeel.

Tip! Heerlijk rustig kunnen fietsen. Mosselen eten in Philipine.

8,2

Beoordeling door LB van DOEVEREN uit Rotterdam, op 4 juni 2017 (Groep)

Centraal gelegen als je Gent, Brugge en Zeeland wil bezoeken. Uitgebreid ontbijtbuffet.

Ruimte tussen bed en douchedeur is krap. Ligt in woonwijk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2017 (Gezin)

Vriendelijk. Goede fietsstalling.

Tip! Mooie fiets omgeving.

8,2

Beoordeling door RHM Meekel uit Beekbergen, op 2 juni 2017 (Stelletje)

Kamer met balkon. Heerlijk. De bediening was goed. Kamer was schoon.

Het was een mooi hotel, jammer dat het midden in een woonwijk ligt. Wij kwamen aan op Hemelvaartsdag, en we kregen gelijk de vraag of we wilden reserveren voor ons diner. Er bleken nl 100 zitplaatsen te zijn, en er waren 200 gasten! Op vrijdagochtend gingen wij iets later ontbijten, en er was niet voldoende ontbijt. Het personeel verontschuldigde zich voor het feit dat ze niet op de hoogte waren van zoveel boekingen. Ik dacht bij mijzelf; Hoe kan dit? We hebben toch al veel eerder geboekt? Dan weet je dat toch? Op zaterdagavond waren de kamermeisjes nog heel laat aan het werk. Wij wilden op zaterdagavond alvast de rekening betalen, zodat wij op zondag gelijk na het ontbijt weg konden. Dit gaven wij ook aan bij de receptie. Dat was goed, zei ze. Toen wij echter op zondagochtend de sleutel wilden inleveren, bleek er nog een rekening van 50 euro open te staan. De reden? Op zaterdagavond hadden ze niet de aankomende nacht er alvast opgezet. Grote teleurstelling voor ons! Wij hadden het toch aangegeven? Het terras vonden wij ook een aanfluiting. Je kunt geen 200 gasten neerzetten aan 3 tuinbanken.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, voor een fiets vakantie een aanrader.

Kamer was redelijk klein, föhn, koelkast, en een kledingkast zou erg prettig zijn om deze op de kamer te hebben.

Tip! Het hotel is een oud flatgebouw wat verbouwd is, ligt in een woonwijk, goed als uitval basis voor strand bezoek en als je het leuk vind om de dorpen in de omgeving te bezoeken, Breskens, Cadzand, Groede zijn leuke plaatsjes om te bekijken en naar het strand te gaan.

7

Beoordeling door M.C. Honselaar uit Deventer, op 1 juni 2017 (Stelletje)

Het mooie weer.

7,8

Beoordeling door M.J. Kerkhof-van Schaik uit Deil, op 1 juni 2017 (Groep)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2017 (Gezin)

Tijdens ons verblijf in het Zeeuwse land, waren de weergoden ons bijzonder goed gezind. Als fietsliefhebbers kwam dat natuurlijk erg goed uit.

Tip! Fietsen langs de Westerschelde was een genot.

7,4

Beoordeling door YR Houwink uit Nieuwegein, op 29 mei 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door B. SIGTERMAN uit PAPENDRECHT, op 28 mei 2017 (Stelletje)

Keurig hotel gevestigd in flatgebouw van 6 etages, gelegen in een woonwijk. Personeel vriendelijk en zeer behulpzaam. Kamer en badkamer schoon, goede bedden. Eigen balkon met twee stoeltjes. Kamer op de zon kan heel warm zijn.

Buiten en rond het rookvrije hotel worden vrij makkelijk sigarettenpeuken gedeponeerd en niet altijd wat tijdig verwijderd. Weinig of niets aan te merken, zijn er wensen dan is daar prima over te praten.

Tip! Prettig lopen of fietsen langs de boulevard van Terneuzen, die aan de Schelde is gelegen. Het tweede Hampshire Churchillhotel is aan deze boulevard gelegen. Terneuzen is een goed uitgangspunt Zeeuws Vlaanderen te verkennen of je moet dichter bij strand en zee tussen Breskens en Cadzand willen verblijven. Er wordt door veel gasten gefietst, meer en meer op e-bikes.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2017 (Gezin)

Even er uit en het goede ontbijt en diner.

De kamer was erg warm. We konden moeilijk slapen en we zaten op een dak te kijken en in een woonwijk.

Tip! Leuke fietstochten en een half uurtje met de auto van het strand, Terneuzen centrum was ook gezellig.

8,8

Beoordeling door F.R Broeke uit vianen, op 28 mei 2017 (Stelletje)

Wij hebben met een klein bedrag bijbetalen echt een mooie studio gekregen dit i.v.m. copd, was prima geregeld.

Tip! Heerlijk aan de Zeeuwse kust prima voor mensen die graag fietsen.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2017 (Groep)

Kwaliteit /prijs.

De buurt.

Tip! Zeeuws Vlaanderen, zoals Cadzand, Sluis en Hulst.

7,6

Beoordeling door J Roex uit heers, op 25 mei 2017 (Stelletje)

Prima hotel voor kort verblijf en voor omgeving te verkennen. Vriendelijk personeel, stalling voor fietsen, zeer goed ontbijt.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel, drie keer lekker gegeten en niet duur. Aan de balie kregen we drie mooie knooppuntenroutes.

Tip! Het hotel ligt aan mooie fietsroutes. Knooppunten, alle bordjes stonden er. Vooral Hulst is prachtig, en langs de Westerschelde is het mooi fietsen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2017 (Gezin)

Bezoek aan de omgeving per fiets.

Het lawaai van de kamerdeuren bij het dicht laten vallen.

Tip! Fietsroutes Breskens - Cadzand. De route langs de zeedijk naar het oosten en door de omgeving terug.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2017 (Stelletje)

Die kant uit waren we nooit geweest.

Tip! We zijn naar Hulst geweest en andere dag naar Gent. Was daar wel al eerder geweest, maar zat er nu dichtbij.

6,6

Beoordeling door C. Holland uit Nijverdal, op 14 mei 2017 (Stelletje)

Het liep allemaal lekker, vriendelijk personeel.

Tip! Sluis, Brugge, Blankenberge, Breskens, goed Grieks restaurant Terneuzen.

8,6

Beoordeling door H.J. Keuken uit Waddinxveen, op 13 mei 2017 (Stelletje)

We hebben in de omgeving heerlijk gefietst en gewandeld. Het personeel in het hotel was erg vriendelijk en behulpzaam, en dat geeft een prettig gevoel.

Dat het hotel meer een werk/zakelijk is dan een vakantie hotel, het ligt midden in een woonwijk en geeft niet echt een vakantie gevoel. Jammer want die verwachting hadden we toch wel een beetje na het zien en lezen van de advertentie. Daarnaast zit het hotel midden in een renovatie traject wat de nodige overlast met zich mee brengt zowel buiten als binnen. Wellicht daarom ook deze aantrekkelijke aanbieding.

Tip! De fietstocht die we hebben gemaakt vanaf Terneuzen langs de gehele kustlijn naar Perkpolder en via Kloosterzande weer terug langs de kustlijn vonden wij fantastisch om te doen.

7

Beoordeling door G. H. Ketz uit Zelhem, op 12 mei 2017 (Stelletje)

Centrale ligging t.o.v. bekijken steden etc.

Afstand tot het centrum.

Tip! Steden Gent en Brugge in België. We kenden Zeeland al.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2017 (Stelletje)

Heerlijk bed en goed ontbijt. Dichtbij Brugge en Gent.

Locatie hotel.

7,6

Beoordeling door E.F. van der Hart uit Rotterdam, op 27 oktober 2016 (Gezin)

Gemoedelijke sfeer.

Tip! Gezellig Italiaans restaurant in de stad. Prachtige wandelingen over de kade.

9,2

Beoordeling door JJM Tielemans uit Waalre, op 1 september 2016 (Gezin)

Prima hotel. Deed aanvankelijk wat koud en zakelijk aan, maar we hebben een prima verblijf gehad. Leuk personeel met name in het restaurant. We konden fietsen ook voor een halve dag huren terwijl dit niet stond aangegeven.

Bij aankomst was er weinig personeel zodat er al gauw een flinke rij stond te wachten. Er liep op deze plek wel ander personeel rond. Ik zou die inzetten in zo'n geval.

Tip! Mooie gelegenheid om Zeeuws Vlaanderen met de fiets te verkennen.

7,2

Beoordeling door M Verschoor uit vlaardingen, op 31 augustus 2016 (Gezin)

Prijs.

Geen airco op de kamer en in de eetzaal, kleine douche, midden in een woonwijk, ziet er een beetje verwaarloosd uit (verfwerk).

Tip! Leuke fietsttochten gemaakt, leuk centrum.

7

Beoordeling door WJ De graaf Bertelink uit Geldermalsen, op 28 augustus 2016 (Gezin)

Omgeving met zijn mooie gebouwen.

Tip! Gezellige stad Terneuzen. Je kan ook alle richtingen op. België is zeer dicht bij.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2016 (Stelletje)

De zon stond 's middags en 's avonds op het kamerraam, het was die dagen heel erg warm, en misten de airco. Ontbijt, roerei mag echt geen roerei heten.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 augustus 2016 (Stelletje)

Het voldeed ruim aan onze verwachtingen.

Tip! Lekker fietsen langs de Schelde en heel veel kleine dorpjes.

8

Beoordeling door J. Holtrust uit URETERP, op 22 augustus 2016 (Gezin)

Een heerlijk koele kamer.

Verbouwwerkzaamheden.

Tip! Heerlijk fietsen langs de Westerschelde.

7,8

Beoordeling door M.G.R.J.F. van der Velden uit Geldrop, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

Prima hotel, kamers met balkon, gezellige brasserie, goed ontbijt, vriendelijk en behulpzaam personeel en een fietsenstalling.

Je verwacht niet dat een groot hotel midden in een woonwijk ligt. Dit is overigens niet negatief bedoelt.

Tip! Mooi fietsen langs de Westerschelde en een evenzo geweldige fietsroute Groede - kust -retranchement - Groede. BAZ is een leuke strandtent in Breskens.

8

Beoordeling door LYDA Lyda Kagenaar-Voorn uit Barendrecht, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

Kamer erg klein. Zeer gehorig. Als gasten 's morgen weggaan met koffers op wieltjes dan hoor je dat heel erg, maar het ergste is nog de geluidoverlast van het open en dichtgaan van de kamerdeur. De deurdranger staat veel te scherp afgesteld, gevolg de deur klapt met een knal dicht. Je houdt er daarna rekening mee, maar je hoort precies wanneer er weer nieuwe gasten komen die weten nog niet dat je de deur iets moet tegen houden. Maar dat zal niet de bedoeling zijn. U zult hier echt iets aan moeten doen.

Tip! De omgeving van het hotel is natuurlijk niet leuk of gezellig, gewoon in een woonwijk.

6,8

Beoordeling door G.H. Iske uit Lelystad, op 19 augustus 2016 (Stelletje)

Ontbijt kamer en personeel en de omgeving verkennen.

Randen van douchecabine schimmel.

Tip! Leuke horeca in de buurt.

8

Beoordeling door N.W. van Gent uit Barendrecht, op 19 augustus 2016 (Gezin)

Terneuzen is een leuke stad en fietsen langs de Westerschelde is erg leuk (en winderig).

De regendagen, maar daar kan niemand iets aan doen.

Tip! Fietsen in de omgeving, en een bustocht naar Gent, echt een aanrader!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2016 (Stelletje)

Prima idee om een woongebouw (flat) om te bouwen tot hotelaccommodatie. Door de degelijke kwaliteit van de gebouwconstructie geen storende geluiden vanuit andere kamers.

De omgeving: het hotel (voormalig woongebouw) was (zoals te verwachten viel) gesitueerd in een woonwijk op grote afstand van het centrum.

7,8

Beoordeling door HUUB Huub outjers uit MAARHEEZE, op 15 augustus 2016 (Stelletje)

Ligging. Kamer zeer netjes!

Maar slecht afgewerkt binnenkant ramen vies gordijn zoom helemaal los. Bergkastdeur gaat moeilijk open, schuurt over de vloerbedekking. Douchslang lekt, zit geen afsluitring in, douchbak niet goed afgekit water loopt onder douchbak. Plinten slecht geschilderd. Balkondeur sluit slecht.

Tip! Prachtige omgeving. Was mij bekend, 23 jaar op de Braakman gestaan.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2016 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door ASTRID Correljé uit NIEUWEGEIN, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Heerlijk ontbijt en vriendelijke personeelsleden. Daarnaast was het lekker weer om erop uit te gaan naar zee of even rijden naar Brugge of Antwerpen, is prima te doen vanuit hier.

Mijn zoon had een upgrade geregeld als verassing, dat was niet helemaal goed verwerkt bij het hotel.

Tip! Lekker naar zee, genieten van plaatsjes in Zeeland of over de grens bij België.

10

Beoordeling door ARIE Hidding uit EMMER-COMPASCUUM, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Dat alles zo netjes wasen dat we onze fietsen ook in een garage box konden zetten.

Tip! Mooie omgeving en kon geweldig daar fietsen.

8,4

Beoordeling door C.M. de Vries uit Amsterdam, op 11 augustus 2016 (Stelletje)

Keurige kamer en badkamer.

Erg gehorig. Locatie naast snelweg niet prettig. Tijdens ons verblijf bleek, dat er nog steeds aan de flat gewerkt wordt om deze te veranderen in een hotel.

Tip! Neeltje Jans is dichtbij en was indrukwekkend, maar wel prijzig, ook voor de parkeerplaats moet betaald worden. Goes is gezellig en de vertrekdag zijn we naar Gent geweest, wat een mooie stad en veel te zien.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2016 (Gezin)

Schone badkamer en lekker bed.

Tip! Meer verschil in het ontbijt.

6,7

Beoordeling door F.W. van Maurik uit Nieuwegein, op 11 augustus 2016 (Stelletje)

Hotel is goed, ontbijt is super goed. Hotel zeker aan te raden!

Tip! Natuur is er mooi. Breskens was heel gezellig. Rondrit zeer mooi.

7,6

Beoordeling door P Uitterdijk uit Zwolle, op 10 augustus 2016 (Stelletje)

Zeeland verkennen.

Tip! De havens in de omtrek en De Schelde.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 augustus 2016 (Groep)

Vriendelijk personeel.

Te ver van centrum.

Tip! Prachtige fietsroutes.

7,6

Beoordeling door A.F. Hoskens uit Tilburg, op 9 augustus 2016 (Gezin)

Netheid van het hotel, klantvriendelijkheid, goed ontbijt soms.

Soms 's nachts wel rumoerig.

Tip! Sluis, Breskes, Gent en Knokke. Leuke plaatsen voor een bezoek.

8,3

Beoordeling door CGWJ Scheffers uit nijmegen, op 5 augustus 2016 (Individueel)

7,4

Beoordeling door A de Knegt uit Poortugaal, op 4 augustus 2016 (Gezin)

Terneuzen leuke uitvalhoek voor o.a. België.

Dat de kamers aan de voorkant bloedheet worden van de zon. En is geen airco of zonnewering.

Tip! Brugge en Gent supermooi.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2016 (Stelletje)

Geen afscheiding tussen de balkons: onze kamer was van buitenaf bereikbaar door vreemden! Slecht slot op kamerdeur en slechts één sleutel. Tafel reserveren voor het ontbijt?! Niet erg klantvriendelijk. Gewoon op tijd opstaan!

Tip! Zeeland was voor ons een verrassing: leuke dorpen, aardige mensen, mooie eilanden.

6,8

Beoordeling door J.H.W. Dijkstra uit Vlijmen, op 4 augustus 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J.C. van Felius uit GEMERT, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

In een prachtige omgeving, erg rustig.

Beetje vies trappenhuis.

Tip! Dicht bij de zee en de havens.

8,2

Beoordeling door H.J. Dors uit Enschede, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

Wij hebben er alleen geslapen.

Geen föhn en vergrootspiegel.

Tip! Cadzand bad en Sluis waren gezellig. Ook Domburg en Veere zijn de moeite waard.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2016 (Stelletje)

De sluizen en havens.

Het verkeerslawaai van de weg achter het hotel.

Tip! Sluis, Aardenburg en Huilst zijn mooie stadjes.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2016 (Stelletje)

Leuke, hernieuwde kennismaking met Zeeuws-Vlaanderen. Goede prijs-kwaliteitsverhouding van het hotel.

Kleine kamer.

Tip! Leuke kleine (en iets minder kleine) plaatsjes: Hulst, Sluis e.d.

6,8

Beoordeling door D.J. VAN den D.J. van den Broek uit Amersfoort, op 1 augustus 2016 (Stelletje)

Was een prima hotel. Goed ontbijt. Prima gelegen.

Tip! Bus naar Gent erg handig.

7,8

Beoordeling door M I J Van der Quast uit Pijnacker, op 1 augustus 2016 (Groep)

Heerlijk fietsen.

Te ver van de binnenstad.

Tip! Axel en Hulst leuke plaatsen, vanuit hotel fietskaart en op de dijk de beelden.

8

Beoordeling door C Ter Mate uit Assendelft, op 31 juli 2016 (Gezin)

Terneuzen is een rustige stad waar je leuk kunt eten.

Het hotel vond ik zelf minder, ook de locatie midden in een woonwijk in een voormalig flatgebouw met nog woningen er boven.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2016 (Stelletje)

Nette schone kamer met boxspring bedden, goed gevarieerd ontbijt.

We kregen een kamer aan de achterkant (vanwege de zon warmte) waar een bouwlift stond, dan maar liever een zonnige kamer aan de voorkant, werd direct prima geregeld, alle lof.

Tip! De Schelde Boulevard is de moeite waard, zowel te voet of met de fiets, leuke binnenstad met terrassen, genoeg parkeerplaatsen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2016 (Stelletje)

Personeel, ontbijt, diner, kamer.

Trapportaal slordig, 2 van de 3 x was het vers fruit bij het ontbijt op.

Tip! Ligt mooi centraal voor uitstapjes naar bijv. Brugge, Cadzand, Sluis, Antwerpen en Middelburg.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2016 (Stelletje)

Prima plek om vanaf dit adres/hotel fietstochten langs de Zeeuwse Kust te maken. Betaalbaar restaurant. Samenwerking met hotel Churchill om te zwemmen.

Te weinig stopcontacten in de kamer. Deuren van de kamers te strak afgesteld, zodat regelmatig men deuren hoort dichtslaan met een dreun. Verder geen opmerkingen.

Tip! Fietstocht naar Breskens en bezoek de tuin van Adegem (BE).

9,2

Beoordeling door L Kock uit Zuidveen, op 30 juli 2016 (Stelletje)

Goede uitvalsbasis voor tochtjes naar bv Sluis, Hulst, maar ook naar Gent of Brugge.

7,4

Beoordeling door HAM Kleverlaan-Rokebrand uit Alkmaar, op 27 juli 2016 (Gezin)

Vriendelijkheid personeel.

In de badkamer geen enkele mogelijkheid om een toilettas neer te zetten, behalve planchet. Slaapkamer achter de tv, lagen zwarte haren, in het restaurant was de vloer vies en zaten er wolken stof.

6,6

Beoordeling door G.M. Nootebos uit Zeist, op 27 juli 2016 (Gezin)

Goede uitvalsbasis om Zeeland te ondekken.

Minder leuk waren de bouwactiviteiten precies voor ons balkon ( kamer 206) en de puinhoop waar we dientengevolge op uitkeken. De tuinstoeltjes op het balkon zijn vies en de balustrade is jarenlang niet schoongemaakt.

Tip! Breskens voor het strand en Middelburg voor een rondvaart en om te winkelen zijn aanraders.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2016 (Stelletje)

Terneuzen ligt prima, als je naar leuke stadjes als Middelburg, Brugge en dergelijke wil. Ook leuke badplaatsen als Cadzand, Knokke e.d. liggen op redelijk aan te rijden locaties.

De kamer was klein, en een airco had wel prettig geweest. Tevens vrij gehorig, zowel voor geluid van buiten af (balkon) als vanaf de gang.

Tip! Erg lekker gegeten bij restaurant Sidney in Terneuzen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2016 (Gezin)

Tip! Goed uitgangspunt voor fietstochten. Bezoek aan Belgische kustplaatsen met tram vanuit Knokke.

7,6

Beoordeling door K.M. Brugmans uit Amstelveen, op 26 juli 2016 (Stelletje)

Kamers waren ruimer dan verwacht. Keurig schoon. Prima ontbijt. Vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit goed.

De gehorigheid van de kamers, met name de sloten. De deuren vallen heel hard in het slot. Die kun je niet tegen houden zo zwaar zijn ze. Misschien een kwestie van afstellen?

Tip! De dijk in Terneuzen met het uitzicht op de kolossale schepen die je bijna aan kunt raken! Geweldig! Goede uitvalsbasis voor tripjes in de buurt zoals Sluis en Hulst.

7,2

Beoordeling door J.A. Janssen uit Puiflijk, op 25 juli 2016 (Stelletje)

Een wat kleine maar keurige, pas gerenoveerde kamer met balkon, goed ontbijt steeds aangevuld, vriendelijk personeel, voldoende parkeergelegenheid, een wat de prijs betreft, leuke aanbieding en door dit alles een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Tip! Wij wilden de dichtbij gelegen Vlaamse steden Antwerpen en Gent bezoeken, maar het was tijdens ons verblijf tropisch warm, dus hebben wij in plaats daarvan de eveneens dichtbij gelegen stranden opgezocht. Hieruit blijkt wel, dat de ligging van het hotel perfect is.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2016 (Gezin)

Zwembad in ander hotel, eigenlijk boek ik nooit zonder zwembad dus dit vond ik niks. En de omgeving van het hotel in woonwijk iets minder.

7,5

Beoordeling door S van Ek uit Zwijndrecht, op 25 juli 2016 (Stelletje)

Neutraal.

Te kleine t.v. Herrie van werkzaamheden buiten aan het gebouw.

Tip! Hotel staat midden tussen de huizen, ander hotel van hun stond beter namelijk aan de Westerschelde.

7,2

Beoordeling door L.J. Meiresonne uit ZOETERMEER, op 25 juli 2016 (Gezin)

Prima behandeling door de staf en technische dienst, zowel aan de balie als in het restaurant. Kwaliteit keuken: heel positief.

Bezwaar voor verblijf in (warme) zomermaanden dat er geen zonwering aan de buitenzijde is of airco binnen. Door de ligging stond de zon vrijwel tot 21.00 uur op onze gevel te branden. Dat maakte het verblijf op het balkon ook niet aangenaam, terwijl het binnen al zo warm was. Het plaatsen van fietsen in de garage is geen lekkere optie. Elke keer sleutel halen bij de balie werkt niet fijn. Om de hoek van de ingang parkeerden de meeste gasten hun fiets, waar het eigenlijk "verboden" was. Punt van aandacht voor ideeën voor verbetering.

Tip! Wat stadjes betreft hebben wij de meest positieve indruk overgehouden van Sluis en Hulst. Cadzand-Bad valt tegen. De fietsroutes langs de kust zijn fantastisch. Langs Terneuzen loopt (aan de oostkant) heerlijke fietsroute naar de Westerschelde.

7,6

Beoordeling door P.J. Siteur uit EDE GLD, op 25 juli 2016 (Individueel)

Ontbijt goed en gevarieerd, koffie erg goed.

Lawaai door werkzaamheden in het gebouw, balkon was vies met peuken en kroondoppen, trappenhuis was vies.

6,6

Beoordeling door S Koning Hazeleger uit Utrecht, op 24 juli 2016 (Gezin)

Het hotel was prima, alleen jammer dat we geen airco hadden met de hitte.

Er is niet zoveel te doen in de omgeving.

7,3

Beoordeling door M.A.G.H. de Graaf uit Breda, op 24 juli 2016 (Gezin)

7,2

Beoordeling door J.A. Swanen uit Nieuwveen, op 24 juli 2016 (Stelletje)

Het is een modern hotel met ruime fiets mogelijkheden. Ook de sauna in het andere hotel was goed.

Het dekbed is te warm. Geen hor voor de deur.

Tip! Mooie fiets tochten. Gezellig centrum Terneuzen.

8

Beoordeling door M. Quadvlieg uit Eygelshoven, op 23 juli 2016 (Gezin)

Het was niets bijzonders, slapen en ontbijt, maar daar is de prijs dan ook na. Dus prijs kwaliteit verhouding is oke. Goede parkeer mogelijkheid. Bij aankomst lag er bij de receptie mail met wat er te doen was, helaas van de afgelopen week, ik hoopte op nieuw bericht maar kwam helaas niet. Wel fijn initiatief. Goede uitleg door de receptie m.b.t. openbaar vervoer, fijne buslijn tussen Middelburg en Gent.

We hadden kamers aan de kant van de parkeerplaats. In de nacht van dinsdag op woensdag stond er vanaf een uur of 5 in de ochtend een auto met de motor aan, ik weet niet of er vracht uitgeladen werd of zo maar ik ben er wakker van geworden en de motor bleef geruime tijd aan. Daarna begon men ergens in het hotel te kloppen, er was schijnbaar een verbouwing. Ik begrijp dat men het hotel in orde wil houden, maar het was onze vakantie en uitslapen hoort voor mijn gevoel ook bij vakantie, kloppen, slopen is ongepast om zeven uur in de morgen. En al helemaal als het niet verteld wordt. Verder zou het prettig zijn als er bij het ontbijt gelet kan worden op de versheid van het fruit.

Tip! De omgeving aan de voorkant van het hotel een eenvoudige woonwijk, aan de achterkant een vrij brede drukke weg. Verder een eenvoudig hotel, kleine kamers zonder airco. Ontbijt was niet erg uitgebreid maar had alles wat nodig is. Leuk was de vrij snelle buslijn 50 die in de zomermaanden een dienstregeling heeft om het uur. Je kunt ermee naar Gent en naar Middelburg. Een dagkaart die je in de bus koopt voor twee volwassenen en max. drie kids kost € 16,00. voor € 4,00 meer kun je de hele dag gebruik maken van de bus.

6,3

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2016 (Groep)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 juli 2016 (Gezin)

Nette kamer, alleen nogal klein.

Lawaaiige buren. polen die in het hotel logeerden.

Tip! Het was voor ons een fietsvakantie, en dat is goed gelukt.

7,4

Beoordeling door G.M.H. Thiessen uit Voerendaal, op 19 juli 2016 (Stelletje)

Goed verzorgd, schoon, vriendelijk personeel en betaalbaar.

De ligging van hotel tussen de huizen, je moet vervoer hebben om wat te kunnen zien of wat te kunnen eten.

Tip! Wij zijn naar Middelburg geweest, daar is op donderdag markt en veel terrasjes, echt een aanrader. Hulst was ook een leuk plaatsje, Goes is een leuk dorpje. Je moet dus wel eigen vervoer hebben.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2016 (Stelletje)

Het heerlijke eten na een flinke fietstocht.

Er waren veel luidruchtige mensen die in de omgeving werkten en met kapotte en vuile kleren in het restaurant kwamen eten.

Tip! Heerlijk langs de Schelde gefietst. Hulst is een mooi vestingstadje!

8

Beoordeling door A.J.F. Stalfoort uit Woerden, op 18 juli 2016 (Stelletje)

Het personeel wat bijzonder vriendelijk was.

Locatie te ver van het centrum.

Tip! De stad zelf met gezellige winkelstraatjes. de fietstocht naar Hulst, geweldig. Het museum in Breskens en de plaats Sluis zijn ons zeer goed bevallen.

7,6

Beoordeling door LAM Van Loon uit halsteren, op 15 juli 2016 (Stelletje)

Was gewoon goed al waren er wel werkzaamheden op het balkon en dat was niet afgeschermd, iedereen kon er langs lopen.

7,7

Beoordeling door R Mulder uit Almere, op 13 juli 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel en het eten in het restaurant is gewoon goed.

Een belachelijk laag toilet, waarbij je zowat een hernia oploopt als je op wilt gaan staan. Te weinig voorzieningen om je toiletspullen en handdoeken op te hangen/plaatsen. Oncomfortabele stoeltjes op het balkon en ook een tafeltje zou misschien wel zo makkelijk zijn!

Tip! Hoewel het hotel midden in een woonwijk ligt, kun je er op een paar autominuten uitstapjes maken naar leuke plaatsjes. Ook Terneuzen is een leuk plaatsje.

7,8

Beoordeling door S. Bijlsma uit Driesem, op 13 juli 2016 (Gezin)

7,2

Beoordeling door C Rietvelt uit Bergambacht, op 12 juli 2016 (Gezin)

Bijzonder vriendelijke 2 dames bij het ontbijt, informeerden naar de beleefde dag en gaven tips over de te besteden dag. Verzorgden de ontbijttafels op snelle en rustige wijze en vulden op tijd lege schalen aan. Ook baliepersoneel behulpzaam en vriendelijk.

Hotel lag in een rustige woonwijk, maar makkelijk bij uitvalsweg.

Tip! Breskens, Cadzandbad, Sluis, Wandeling langs of over Het Zwin, Verdronken Land van Saeftinghe, info inpoldering Hedwigpolder, Belgisch verlaten dorp Doel, blik op Wester Schelde etc.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door F.A.M. Keser uit Zaltbommel, op 8 juli 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Ligging hotel erg ver van centrum.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2016 (Stelletje)

Prima restaurant.

Auto verkeer hinderlijk met open deur of raam. En het was beetje ver van het centrum vandaan.

Tip! Hulst en Sluis zijn leuke plaatsjes.

7,2

Beoordeling door H Burgstra uit LELYSTAD, op 6 juli 2016 (Gezin)

Heel aangenaam. Schone kamer. Lekker eten.

Beetje smerig balkon.

Tip! Veel te zien, musea en dergelijke.

8,2

Beoordeling door T Lagerweij uit Leersum, op 4 juli 2016 (Gezin)

Er waren fietsroutes bij de receptie kant en klaar.

Tip! Zeeuws landschap prima, fiets routes, weinig verkeer in de polders.

7,6

Beoordeling door H Blok uit Wezep, op 1 juli 2016 (Stelletje)

We waren goed tevreden.

Soms in de vroege ochtend luidruchtige werknemers die ook in het hotel overnachten en in de ochtend naar het werk gingen.

Tip! Ligging aan de Westerschelde. Scheepvaart op het Kanaal Gent Terneuzen. Goede fiets mogelijkheden.

8

Beoordeling door P.E. Bakker de leeuw uit goes, op 30 juni 2016 (Gezin)

De prettige omgeving en de vriendelijke ontvangst met daarnaast het goede contact met het personeel. We waren erg tevreden. Tip: een goede omschrijving om het hotel te vinden is voor mensen die niet uit Terneuzen komen beslist noodzakelijk, doe hiermee uw voordeel.

8,6

Beoordeling door N.H.A. N.H.A. Bindels uit Geleen, op 30 juni 2016 (Stelletje)

We hebben het reuze naar onze zin gehad!

7

Beoordeling door Anoniem, op 30 juni 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2016 (Gezin)

Heel goed verzorgd en vriendelijk personeel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2016 (Groep)

Rustig en ruime kamer net gerenoveerd dus mooi sanitair. Personeel vriendelijk en heerlijk uitgebreid ontbijt.

Tip! De rustige wegen, ongelooflijk! Geen file en lekker auto rijden. We hebben Goes, Middelburg, Breskens en Cadzand gezien in 5 dagen. Het weer was redelijk in ieder geval een zonnetje meestal 's middags, dus lekker op wat terrasjes gezeten.

7,6

Beoordeling door RS RS NOBBE uit Poortugaal, op 23 juni 2016 (Stelletje)

Terneuzen is saai.

Tip! Dicht bij Gent, Brugge en Antwerpen.

7,2

Beoordeling door J.A. Stoeltie uit Leusden, op 22 juni 2016 (Stelletje)

Ontbijt en zeker ook het diner, met goed personeel.

De dichtslaande deuren, gaan vaak automatisch, te veel lawaai, met name 's nachts.

Tip! De Belgische steden; Knokke, Antwerpen en Gent.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2016 (Stelletje)

Goede uitvalsbasis en goede kwaliteit eten.

Fout bij housekeeping die deur open hadden laten staan.

Tip! Open havendagen bezocht.

6,8

Beoordeling door A.F.M. Schouten uit Breda, op 21 juni 2016 (Gezin)

Terneuzen viel ons erg mee, hadden we niet verwacht. Vandaar een dagje naar Gent geweest. Goed te doen en gezellige stad. Kortom een paar fijne dagen gehad.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door R Voorhaar uit Hilversum, op 16 juni 2016 (Stelletje)

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

De €5.- korting op een voorgeboekte maaltijd stond niet op de eindafrekening, hetgeen ik thuis pas ontdekte.

Tip! Walcheren is mooi en afwisselend.

8

Beoordeling door H. Hummel uit Winschoten, op 15 juni 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 13 juni 2016 (Stelletje)

Contact met bediening.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2016 (Stelletje)

Behulpzaam personeel.

Nodige herrie 's ochtends vroeg van de werkmensen in de bovenste appartementen.

Tip! "t Zwin, Brugge en Terneuzen stadje.

8,6

Beoordeling door F H Schram uit Nieuwegein, op 9 juni 2016 (Gezin)

Centrale plek in Zeeuws Vlaanderen voor uitvliegen naar de rest van dit deel van Zeeland.

Behoorlijk ver weg van de kust en in een zeker niet vriendelijke buurt.

Tip! De city van Terneuzen heeft een heel leuke uitstraling en prima restaurant, heerlijk gegeten in Bonne Foi met heel mooie prijs kwaliteit verhouding, zeer zeker aan te bevelen, wel reserveren. Daarnaast in Breskens, een echte must; Het Visserijmuseum in de haven!

7

Beoordeling door C.H. Brunott uit Almere, op 6 juni 2016 (Groep)

Hotel midden in een woonwijk. 's avonds gezellig in bar/restaurant (dat is wel eens anders in grote hotels).

Momenteel aan het renoveren. Beperkte ruimte in fietsboxen (in gebruik bij renovatie). Was passen en meten.

Tip! Leuke fietsroutes.

8

Beoordeling door W.A.B. van den Van den Noort uit NIEUWEGEIN, op 2 juni 2016 (Stelletje)

Heerlijk een paar dagen weg.

Ik had gedacht dat we dichter bij strand zouden zitten.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2016 (Stelletje)

Vriendelijke personeel.

Niet in het centrum.

7

Beoordeling door N van der Velden uit Delft, op 26 mei 2016 (Stelletje)

Bij aankomst werd in de computer gekeken naar de reservering en we kregen de mededeling dat wij -omdat we via Zoweg hadden geboekt- geen gewone kamer kregen maar een net gerenoveerde suite. Super mooie suite met aparte slaap en zitkamer, tevens was er een keukentje met magnetron, koelkast en alle benodigdheden.

De doucheruimte rook naar riool, waarschijnlijk door de zware regen.

Tip! Lekker naar België gegaan en de Zeeuwse eilanden allemaal bezocht. Lekker gegeten op de grote markt in Terneuzen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2016 (Stelletje)

Het koude weer.

Tip! Sluis, Aardenburg, Gent, Biesbosch museum.

7,6

Beoordeling door P.R van Kalker uit Hellevoetsluis, op 19 mei 2016 (Stelletje)

De ligging van de plaats Terneuzen, zoals dicht bij het strand (Cadzand), dichtbij Hulst en nog een aantal niet nader te noemen plaatsen. Ook de tunnelverbinding met andere Zeeuwse eilanden is een positief item. De bedden zijn van uitstekende kwaliteit.

De door ons gereserveerde kamer in het City hotel viel ons tegen en hebben toen tegen bijbetaling een suite toegewezen gekregen. Ondanks dat deze zich in een gerenoveerd gedeelte van het hotel (flatgebouw) bevond, hadden we daarover ook wel wat kritische opmerkingen. Zo vonden wij de douchevloer tijdens het douchen nogal glad worden hetgeen de kans op een uitglijder deed toenemen. Ook ontbraken 1 of meerdere beugels waaraan je je kon vastklampen. Met name mijn echtgenote die nog niet zo lang geleden vijf ribben heeft gebroken, had hiermee de nodige moeite en was steeds bang om te vallen. Bij de wastafel ontbrak een planchet waarop je wat producten dan wel gebruiksvoorwerpen, zoals tandpasta, tandenborstel, scheerschuim, haarlak etc. kwijt kunt. Nu moest alles rondom de kraan worden geplaatst en die ruimte was er nauwelijks. Ook een wat grotere spiegel in de kamer is geen overbodige luxe. Nu waren we uitsluitend aangewezen op de gezichtsspiegel in de douche. Tenslotte ontbreekt er in de douche een stopcontact. Er zat wel een stopcontact onder de zich in de doucheruimte bevindende hotel föhn, maar de stroomspanning was dusdanig weinig dat de krultang van mijn vrouw op nog niet de helft van zijn normale toerental draaide.

Tip! Omdat het weer enigszins tegenviel (het was bepaald geen strandweer) waren wij genoodzaakt ons anders te vermaken. Het plaatsje Hulst op 20 kilometer verwijderd van Terneuzen is een aanrader. Chique winkels en een enorm meubelwarenhuis, waar wij ruim vier uur hebben doorgebracht. 's Avonds tot 23 uur hebben we doorgebracht in het wellness gedeelte van het zusterhotel Churchill dat iets verderop gelegen is. Hoewel niet ideaal dat je daarvoor naar een ander hotel moet, maar dat stond duidelijk aangegeven op internet. Op de terugweg naar huis hebben we nog Domburg en Renesse bezocht en dat bleek (ook) een schot in de roos. In Domburg was een soort braderie en in Renesse is het vrijwel altijd gezellig (druk).

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door M Boon uit Houten, op 18 mei 2016 (Groep)

De vriendelijkheid van het personeel, ontbijt was top!

Tip! Leuke steden in de omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2016 (Stelletje)

prijs/kwaliteit OK. Verder goede kamer, aardig personeel.

Lawaaierig/warme kamer/beperkte ruimte voor fietsen, had er speciaal over gebeld, kon 's nachts wel in de garage, maar met pijn en moeite, garage stond mudvol. Omgeving zeer saai.

8,2

Beoordeling door LJ van der Heijden uit Boekel, op 13 mei 2016 (Stelletje)

7,8