Fletcher Hotels

Zin in een korte vakantie? Hier vind je leuke aanbiedingen met Fletcher Hotels. Kies voor een heerlijk ontspannen op de Veluwe, Drenthe, Brabant of Twente en ontdek de mooie natuur. Of verblijf in een van de gezellige steden als Valkenburg, Deventer of Amsterdam. Ook de kustbestemmingen zijn in trek, zoals Bergen, Naaldwijk of zeeland. Voor het echte eilandgevoel ga je naar Texel of Ameland. Het is ook mogelijk om uw verblijf te combineren met een heerlijk wellness bezoek, zoals bij Fletcher Hotel-Restaurant Trivium. Bewonder Giethoorn, de Biesbosch of andere mooie natuurgebieden. Bekijk het gevarieerde aanbod hieronder en maak je keuze.

Fletcher Hotels

Boek nu een arrangement of aanbieding bij een van de hotels van Fletcher Hotels

Fletcher Hotels
Betaal vrijwel altijd bij aankomst
Annuleren vaak gratis
Gasten beoordelen ons met een 9,1 9,1 thuiswinkel kiyoh beoordeling

Voordelige aanbiedingen

26 gevonden aanbiedingen

Zwembad, sauna en bowlingbanen
Direct aan de heidevelden
Tussen Hanzesteden Deventer en Zwolle
Bij de Veluwse Bron en Paleis Het Loo

vanaf
99. 00 p.p.

Aanbiedingen: Bekijk 1 aanbieding
  • Zoweg Deal! 4 dagen Veluwe
  • 3 nachten
  • v.a. € 99,00 p.p.
  • Bekijk »
  • Zoweg Deal! 3 dagen incl. Veluwse Bron
  • 2 nachten
  • v.a. € 99,00 p.p.
  • Bekijk »

Over Fletcher Hotels

Fletcher Hotels grootste hotelketen Nederland
Fletcher is de grootste Nederlandse hotelketen, met meer dan 100 hotels! Fletcher ging in 17 jaar tijd van 1 hotel naar maar liefst 67 hotels. Fletcher Hotels is dan ook een betrouwbare en gevestigde speler in de hotelbranche. Andere grote namen in de Nederlandse hotelwereld zijn de hotelketens Van der Valk en Hampshire Hotels. Het Fletcher hoofdkantoor zit bij Fletcher Nieuwegein ondergebracht en de Fletcher Hotelketen wordt nog steeds groter en groter.

Fletcher Hotels Nederland
De bekende slogan: overal staat wel een Fletcher hotel, komt niet uit de lucht vallen. Er zijn meer dan 100 Fletcher Hotels en deze liggen verspreid door het hele land. In elke provincie is Fletcher dan ook goed vertegenwoordigd. Mooie natuurrijke locaties, zoals in de bossen van de Veluwe, in het Bourgondische Brabant of het Zuid-Limburgse Heuvelland. Maar ook in bruisende steden zoals Fletcher Resort Zutphen, Fletcher Enschede, Fletcher Hotel Leiden, Fletcher Hotel Amsterdam, Fletcher Amersfoort en nog veel meer! Ook zelfs op de Waddeneilanden Texel en Ameland!

Fletcher BLUE Wellnessresorts
Binnen de Fletcher keten, zijn er ook speciale wellnesshotels. Deze hotels hebben een uitgebreid en luxe wellnessgedeelte. Je loopt dan ook zo in je badjas, vanuit je hotelkamer de wellness in. Dit is bij BLUE Wellnessresort Leiden, BLUE Wellnessresort Helmond, BLUE Wellnessresort Stadspark, BLUE Wellnessresort Sittard, BLUE Spa Trivium, BLUE Beauty De Hunzebergen en BLUE Wellnessboot. Daarnaast zijn er nog veel hotels met enkel een binnenzwembad of een sauna, wat uiteraard ook al een groot pluspunt is! Dit is bijvoorbeeld Fletcher Wolfheze, Fletcher Berg en Dal, Fletcher Buunderkamp, Badhotel Callantsoog, Fletcher Epe-Zwolle, Fletcher Victoria-Hoenderloo, Fletcher De Borken.

Fletcher aanbieding
Fletcher Hotels kun je op Zoweg.nl voor scherpe aanbiedingstarieven boeken. Een meerdaags arrangement voor een voordelige actieprijs, met allemaal leuke extra's! De Fletcher 25 euro actie of Fletcher vouchers die u ergens aanschaft kunt u niet bij ons verzilveren. Enkel de Fletcher Hotels aanbiedingen die wij online hebben staan bij ons op de website.

FAQ: Veelgestelde vragen

Wat is de goedkoopste accommodatie op deze aanbiedingen pagina?

De goedkoopste aaanbieding is Zoweg Deal! 3 dagen Drenthe incl. diner. Deze kost maar € 69,00 en kun je boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen.

Hoeveel keuze qua accommodaties heb ik op deze aanbiedingen pagina?

Bij Fletcher Hotels kun je kiezen uit 26 aanbiedingen bij 25 hotels.

Wat is de best beoordeelde accommodatie op deze aanbiedingen pagina?

De accommodatie met de hoogste score is Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen en krijgt gemiddeld een 8.3 van onze gasten.