Veluwse Bron

De Veluwse Bron ligt aan een natuurmeer op een uitgestrekt landgoed midden op de Veluwe. Het wellness dorp Veluwse Bron is uniek in Nederland en ligt tussen de gezellige plaatsen Amersfoort en Zwolle. Bijzondere sauna's waaronder een authentieke Finse sauna, een breed scala aan zwem- en stoombaden, een VIP-lounge en tropisch strandje om even lekker bij te komen en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. De Veluwse Bron heeft het allemaal! Maak ook een wandeling door de Kneipp-Kuurtuin en gun jezelf een rustmoment in het kruidenbad, de favoriet van iedereen. Boek snel een arrangement in combinatie met hotel, je hebt het verdiend!

Veluwse Bron

Boek nu een Veluwse Bron arrangement incl. hotel

Betaal vrijwel altijd bij aankomst
Annuleren vaak gratis
Gasten beoordelen ons met een 9,1 9,1 thuiswinkel kiyoh beoordeling

Voordelige aanbiedingen

1 gevonden aanbieding

Prachtige Hanzestad
Struin door middeleeuwse straatjes
Modern restaurant
Geweldig startpunt fietstochten

vanaf
82. 00 p.p.

excl. € 12,50 res. kosten

Aanbiedingen: Bekijk 1 aanbieding
  • 2 dagen incl. Veluwse Bron
  • 1 nacht
  • v.a. € 82,00 p.p.
  • Bekijk »

Over Veluwse Bron

 

Veluwse Bron Sauna

De Veluwse Bron beschikt over maar liefst 20 sauna’s. Deze sauna’s zijn onderverdeeld in sauna’s voor beginners, sauna’s voor gevorderden en sauna’s voor experts. Zo is er voor iedereen een geschikte Veluwse Bron Sauna. Naast de sauna’s zijn er ook diverse verwarmde – en koude baden, relaxruimtes, saunarituelen en restaurants. De Veluwse Bron is dagelijks geopend. Voor de actuele Veluwse Bron openingstijden en het Veluwse Bron adres kun je terecht bij hen op de website.

Veluwse Bron Badkledingdag 

Vind je het fijner om tijdens een dagje sauna badkleding te dragen? Kom dan naar de Veluwse Bron op een badkledingdag. Tijdens een Veluwse Bron badkledingdag is het dragen van badkleding verplicht. Toegestane badkleding is een bikini, een badpak, een zwembroek of een zwemshort. De Veluwse Bron badkledingdag vindt plaats op iedere laatste zondag van de maand en op iedere maandag.

Veluwse Bron Hotel

Maak jouw bezoek aan de Veluwse Bron compleet en combineer jouw sauna bezoek met het Veluwse Bron overnachten. Zoweg.nl biedt diverse hotels aan in de omgeving van de Veluwse Bron, zodat je ook voor en/of na een dagje ontspannen lekker en zorgeloos kunt genieten in jouw hotel. Er zijn diverse hotels die in combinatie met een dagentree voor de Veluwse Bron geboekt kunnen worden. Zo hoef je dit zelf niet meer te regelen!

Veluwse Bron Actie

Via Zoweg.nl worden er diverse hotels aangeboden met een Veluwse Bron arrangement waarbij een dagentree tot de Veluwse Bron is inbegrepen. Vaak wordt dit automatisch via het hotel gereserveerd op uw tweede verblijfsdag. De entreekaarten liggen in het hotel voor u klaar. Liever op een andere dag tijdens uw verblijf naar de Veluwse Bron? Dit kunt u in het opmerkingenveld van uw reservering aangeven.  

FAQ: Veelgestelde vragen

Wat is de goedkoopste accommodatie nabij Veluwse Bron?

De goedkoopste aaanbieding is 2 dagen incl. Veluwse Bron. Deze kost maar € 82,00 en kun je boeken bij Postillion Hotel Deventer.

Hoeveel keuze qua accommodaties heb ik voor Veluwse Bron?

Bij Veluwse Bron kun je kiezen uit 1 aanbiedingen bij 1 hotels.

Wat is de best beoordeelde accommodatie rondom Veluwse Bron?

De accommodatie met de hoogste score is Postillion Hotel Deventer en krijgt gemiddeld een 7.9 van onze gasten.