Betaal vrijwel altijd bij aankomst
Annuleren vaak gratis
Gasten beoordelen ons met een 9,0 9,0 thuiswinkel kiyoh beoordeling

Aanbiedingen

Zoweg Deal! 2 dagen incl. Veluwse Bron
Veluwse Bron 2 of 3 dagen hotel incl. Veluwse Bron

In De Veluwse Bron geniet je niet alleen van de bijzondere sauna's. Dit saunacomplex ligt aan een prachtig natuurmeer tussen Amersfoort en Zwolle. Wandel door de Kneipp-Kuurtuin en geniet van het kruidenbad.

vanaf
62. 00 p.p.

Zoweg Deal! 2 dagen incl. Zwaluwhoeve
Zwaluwhoeve 2 of 3 dagen hotel incl. Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve is deels gevestigd in een authentieke boerderij en voorzien van veel verschillende soorten sauna's, stoom- en zwembaden en een prachtige kuurtuin. Reserveer snel een overnachting incl. entree!

vanaf
57. 50 p.p.

2 dagen Arcen comfort kamer
Thermaalbad Arcen 2 of 3 dagen hotel incl. Thermaalbad Arcen

Kom volledig tot rust in het natuurrijke Limburgse land. Er zijn volop sauna's en Kneippbaden te vinden. Hoge temperaturen in combinatie met koude dompelbaden geven je lichaam een boost. En je vindt er natuurlijk de Thermaalbaden!

vanaf
79. 00 p.p.

Zoweg Deal! 3 dagen Helmond incl. diner en wellness
BLUE Wellnessresorts 2 of 3 dagen hotel incl. BLUE Wellnessresort

De Fletcher Hotels met een uitgebreide wellness hebben de naam BLUE Wellnessresort. Fletcher hotel Sittard, Helmond, Trivium, Stadspark, Leiden, Zeeland en De Hunzebergen beschikken over zo een mooi wellnessgedeelte.

vanaf
79. 00 p.p.

2 dagen Valkenburg incl. Thermae 2000
Thermae 2OOO 2 of 3 dagen hotel incl. Thermae 2OOO

Prachtig gelegen op de top van de Cauberg ligt sauna- en beautyressort Thermae 2OOO. Dit is de plek om optimaal te ontspannen! Het thermale water is één van de hoogtepunten van Thermae 2OOO.

vanaf
60. 00 p.p.

2 dagen CitySpa Spavarin Halfpension + extra's
Cityspa Savarin 2 of 3 dagen hotel incl. Cityspa Spavarin

Kom bij Cityspa Spavarin volledig tot rust en geniet van de vele behandelingen en faciliteiten die zij bieden, zoals een zwembad met whirlpool, Finse sauna's, infrarood warmtecabines, een Turks stoombad, een hot-tub en relaxruimte.

vanaf
125. 00 p.p.

2 dagen De Achterhoek incl. Bronsbergen
De Bronsbergen 2 of 3 dagen hotel incl. De Bronsbergen

Wellness Center NLG de Bronsbergen, staat bekend om kwaliteit en kleinschaligheid. Dit wellness center heeft o.a. een hamam, rasul en bio- en zoutsauna's. Dit Wellnessresort ligt in de mooi Hanzestad Zutphen.

vanaf
55. 00 p.p.

Zoweg Deal! 3 dagen Helmond incl. diner en wellness
Fletcher Hotels 2 of 3 dagen hotel incl. Wellness

Geniet en ontspan in één van de Fletcher Hotels met een eigen wellnesscenter in Drenthe, Noord-Brabant of Gelderland. In deze luxe wellnesscentra met vele faciliteiten kom je volledig tot rust.

vanaf
79. 00 p.p.

partner set: 12