Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Betaal vrijwel altijd bij aankomst
Annuleren vaak gratis
Gasten beoordelen ons met een 8,9 8,9 kiyoh

Aanbiedingen

Krantaanbieding! 2 dgn incl. Wildlands Zoo
Wildlands Zoo Hotel + entree

Wildlands Adventure Zoo bestaat uit 3 delen, Jungola, Serenga en Nortica. In Jungola ga je op expeditie door de jungle. In Serenga ga je op safari over de savanne en in Nortica maak je kennis met de onderwaterwereld.

vanaf
59. 50 p.p.

2 dagen incl. Diergaarde Blijdorp
Diergaarde Blijdorp Hotel + entree

De Rotterdamse Diergaarde behoort tot een van de mooiste dierentuinen van Europa. In het Oceanium zie je prachtige zeedieren, op de nieuwe Savanne sta je in oog in oog met een giraffe en buiten speelt Bokito met zijn vrouwtjes.

vanaf
59. 50 p.p.

2 dagen incl. Pretpark Slagharen
Slagharen Hotel + entree

In Overijssel vind je Attractiepark Slagharen met meer dan 40 attracties; achtbanen, zweefmolen, glijbanen en veel meer! In de weekenden en in de vakanties is het er echt groot feest dan zijn er ook verschillende shows.

vanaf
60. 00 p.p.

2 dagen incl. Pretpark Hellendoorn
Hellendoorn Hotel + entree

Bezoek Avonturenpark Hellendoorn! Geniet van meer dan 30 attracties waaronder de bekende Vliegende Hollander, 2 wildwaterbanen en geweldige achtbanen. Het avonturenpark biedt vertier voor iedereen!

vanaf
67. 50 p.p.

2 dagen Harderwijk incl. Dolfinarium
Dolfinarium Hotel + entree

Het Dolfinarium daar moet je geweest zijn! Het zeedierenpark gelegen in Harderwijk heeft een groot aanbod voor een vullend programma met o.a. krabben, roggen, walrussen, zeeleeuwen en dolfijnen.

vanaf
59. 00 p.p.

partner set: 15