Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Betaal vrijwel altijd bij aankomst
Annuleren vaak gratis
Gasten beoordelen ons met een 8,9 8,9 kiyoh

Aanbiedingen

Krantaanbieding! 2 dgn incl. Wildlands Zoo
Wildlands Zoo Hotel + entree

Wildlands Adventure Zoo bestaat uit 3 delen, Jungola, Serenga en Nortica. In Jungola ga je op expeditie door de jungle. In Serenga ga je op safari over de savanne en in Nortica maak je kennis met de onderwaterwereld.

vanaf
54. 50 p.p.

2 dagen Brabant incl. Efteling
Efteling Hotel + entree

De Efteling dat beleef je! Het pretpark is gelegen in het Brabantse Kaatsheuvel. Hier geniet je o.a. van de grootste watershow van Europa Aquanura, maak je een ritje in de achtbaan Baron 1898 of wandel je door het sprookjesbos.

vanaf
67. 00 p.p.

2 dagen incl. Diergaarde Blijdorp
Diergaarde Blijdorp Hotel + entree

De Rotterdamse Diergaarde behoort tot een van de mooiste dierentuinen van Europa. In het Oceanium zie je prachtige zeedieren, op de nieuwe Savanne sta je in oog in oog met een giraffe en buiten speelt Bokito met zijn vrouwtjes.

vanaf
59. 50 p.p.

2 dagen incl. Safaripark BeekseBergen Familiekamerr
Beekse Bergen Hotel + entree

Safaripark Beekse Bergen is het grootste dierenpark van de Benelux en is gelegen in het Noord Brabantse Hilvarenbeek. Tijdens jouw dagje Afrika spot je tijdens een tour over het 120 hectare grote park o.a. de Big Five.

3 dagen Groningen incl. pretpark Drouwenerzand
Drouwenerzand Hotel + entree

Drouwenerzand ligt in het plaatsje Drouwen in de provincie Groningen, vlakbij de stad Assen. Dit pretpark onderscheidt zich van de rest, doordat hier het eten en drinken gratis is! Geniet van de vele duizelingwekkende attracties.

2 dagen incl. Pretpark Slagharen
Slagharen Hotel + entree

In Overijssel vind je Attractiepark Slagharen met meer dan 40 attracties; achtbanen, zweefmolen, glijbanen en veel meer! In de weekenden en in de vakanties is het er echt groot feest dan zijn er ook verschillende shows.

vanaf
60. 00 p.p.

Exclusief! 2 dagen Valkenburg incl. Gaia ZOO
Gaia ZOO Hotel + entree

Gaia ZOO ligt in Kerkrade, regio Zuid Limburg. Deze dierentuin werd door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2013 en 2018 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'.

2 dagen incl. Pretpark Hellendoorn
Hellendoorn Hotel + entree

Bezoek Avonturenpark Hellendoorn! Geniet van meer dan 30 attracties waaronder de bekende Vliegende Hollander, 2 wildwaterbanen en geweldige achtbanen. Het avonturenpark biedt vertier voor iedereen!

vanaf
67. 50 p.p.

2 dagen incl. LEGOLAND®
LEGOLAND® Hotel + entree

LEGOLAND® ligt in Oberhausen. Dit pretpark is een Lego paradijs voor de kinderen. Naast de meer dan 4 miljoen Lego stenen, worden er ook activiteiten georganiseerd en zijn er attracties aanwezig.

2 dagen incl. SEA LIFE Familiekamer
SEA LIFE Hotel + entree

SEA LIFE ligt in Oberhausen en is het grootste aquarium van heel Duitsland! Er zijn meer dan 50 verschillende aquaria, waarin meer dan 5.000 zeedieren wonen. Hier leven onder andere haaien, schildpadden, piranha's en roggen.

2 dagen incl. 2 dagen Movie Park Germany
Movie Park Germany Hotel + entree

Movie Park Germany ligt net over de Duitse grens, op 2 uur rijden van Utrecht. In dit park met meer dan 40 attracties en shows worden de grootste bioscoopfilms werkelijkheid. Vaar mee met de onderwaterwereld van SpongeBob.

2 dagen Harderwijk incl. Dolfinarium
Dolfinarium Hotel + entree

Het Dolfinarium daar moet je geweest zijn! Het zeedierenpark gelegen in Harderwijk heeft een groot aanbod voor een vullend programma met o.a. krabben, roggen, walrussen, zeeleeuwen en dolfijnen.

vanaf
59. 00 p.p.

3 dagen Plopsa arrangement
Plopsa Hotel + entree

Het Plopsa arrangement bieden wij tijdelijk net aan.

2 dagen Arnhem incl. Burgers' Zoo
Burgers' Zoo Hotel + entree

Het Burgers' Zoo arrangement bieden wij tijdelijk niet aan.

2 dagen incl. Apenheul
Apenheul Hotel + entree

Het Apenheul arrangement bieden wij tijdelijk niet aan.

2 dagen incl. Walibi
Walibi Hotel + entree

Het Walibi arrangement bieden wij tijdelijk niet aan.

Wikimia 3 dagen Luik
Toverland Hotel + entree

Het Toverland arrangement bieden wij tijdelijk niet aan.

partner set: 15